Opel Combo 2012

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Hayır hikayeler anlatmak gerekiyor: Yeni Opel Combo bir ne iki ne var, ne olduğunu Fiat ! Fiat Doblo rebadge veya eğer tercih. İşte bu durumda, çok yalan söyleme, ilk bakışta bulunuyor.

İkincisi, bir ben tam teslim hemen sonra veya hemen hemen çok bilgi formunu ya da basın bülteni bakmak gerekir. Bunun öncesinde, özetlemek için, şu anda bu VP versiyonu sadece iki resmi resim, var, yeni açılan (panel van) araç içinde kullanılabilir (insan taşımak için) ve faydalı olacağını unutmayın altı motor ile, onun versiyonu VU iki dingil mesafesi ve iki çatı yüksekliği sunulacak zaman mevcut olacak, hacmi 4600 litreye kadar ve bir ton olan yük kadar ulaşabilir, kendi versiyonu iki VP uygun olacak , ya da beş kişi.

Yeni açılan) Şubat 2012 yılından itibaren satışa sunulacak ve Frankfurt ile kamu bahis tarafından sunulabilir.

Burada basın açıklaması gibidir:

"Opel Combo yeni nesil küçük vanlar segmentinde akıllı çözümler sunuyor. En son teknik gelişmeleri ile donatılmış versiyonları, geniş bir yelpazede önerilen, olağanüstü yakıt ekonomisi ve maksimum işlevselliği gösterir.

4.39 metre ve 4.74 - - iki uzunluğu - 2755 mm veya 3105 mm - ve iki tavan yükseklikleri, 1.85 veya 2.10 metre Yardımcı sürümü, Opel Combo artık seçim için iki dingil mesafesi sunuyor . Beş veya yedi koltuk sunarken, çok yönlü MPV da mevcuttur.

Yükleme alanına erişimi kolaylaştırmak için, ticari sürümleri bir veya iki sürgülü kapılar alabilirsiniz. VP sürümü standart iki sürgülü kapı gibi ve bu hali yukarı bir bagaj kapağı donatıyor. Bir asimetrik çift kanatlı kapı da mevcuttur. Minivans bazı sürümlerinde, örneğin merdivenler taşımak için uygun bir bebek zürafa, monte etmek de mümkündür.

Segmentin üstünde kargo alanı

Yeni Opel Combo taşıyıcı nitelikleri yük maksimum kısa dingil mesafesi (koltuklar katlanmış) ve uzun dingil mesafesi ile 4.600 litre ile 3800 litre ile ilk bakışta belli olan, Opel Combo en büyük hacme sahip iki kategoride. 54.4 cm ve bir ton kadar potansiyel yükü düşük yükleme eşiği kategorisinde en iyi değerlerdir ve kayar kapının açılma genişliği de segmentinde en iyisidir. Kısa versiyon da tekerlek kemerleri arasındaki uzunluk, yükseklik ve genişlik olarak en yüksek oranlar bir yük alanı sunuyor.

Ve güçlü ekonomik motorlar

Yeni Opel Astra altı motor, dört dizel, biri benzinli ve CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) ile kullanılabilir. Aralığı 1.3 CDTI dizel ve 1.6 CDTI sunan 77 kW/105 hp ve 2.0 CDTI 99 kW/135 hp üstünde bir blok ile 66 kW/90 hp ve bir sürümü 1.6 CDTI içerir.

Ucuz ve çevre dostu doğal gaz ile çalışan CNG versiyonu, 88 kW/120 hp sağlarken, 1.4 litrelik benzinli motor, 70 kW/95 b sağlar.

CNG motor ve en güçlü CDTI blok altı-ileri manuel şanzıman ile birlikte ise benzinli motorlar ve 1.3 CDTI, beş-ileri manuel şanzıman ile donatılmış. 66 kW/90 hp gücündeki 1.6 CDTI Opel Easytronic sistemli beş-ileri kutusu ile de mevcuttur.

CNG ve Easytronic grupların dışında, tüm motorlar daha fazla tüketimi ve emisyonlarını azaltmak için izin, Start / Stop teknolojisi ile isteğe bağlı olarak mevcuttur.

Yeni Opel Combo, düşük yakıt tüketimi sayesinde ekonomik kanıtlar değil, aynı zamanda çünkü uzatılmış bakım aralıkları nedeniyle düşük işletme maliyeti. CDTI dizel, örneğin, garaj gitmeli tüm 35.000 km veya yılda bir kez.

Tamamen iş günü kolaylaştırmak için donanımlı

Hatta temel versiyon, Opel Combo yeni nesil cömert bir standart donanım vardır: merkezi kilit, hidrolik direksiyon, ayarlanabilir direksiyon yükseklik ve derinlik, elektrikli camlar ve sürücü koltuğu içeriyor yolları (ayrıca isteğe bağlı yükseklik ayarı ile kullanılabilir), artı sürücü hava yastığı, ABS fren ve yedek tekerlek üzerinde.

Yüzey tadını çıkarın ve Cosmo olarak VP Combo sürümü mevcut. Enjoy sürümünden, Opel Combo VP Serisi klima, radyo CD/MP3 çalar ve ESP bulunuyor. Organ veya seçilen ekipman seviyesi, yeni Opel Combo de yer kendini gösterir ne olursa olsun saf işlevselliği daha değer.

Yeni Opel Astra, Şubat 2012 itibaren satışa sunulacak. Bu Fiat Doblo van (Yıl 2011 Van oylandı), Opel ortak dayalı ve Yeni araç segmentinde Opel artan varlığını güçlendirmek olduğunu.

Opel Combo 1985 yılından bu yana sunar ve şimdiki nesil 2001 yılında önerilmiştir. Çok yönlü bir araç, aile ya da hizmet, çok iyi alındıktan sunan: başarılı lansmanından bu yana 72.000 adet civarında bir yıllık artış oranı kadar Avrupa'daki satış ile ifade verdi.

O emeklilik yaklaşımlar olsa bile, yeni açılan bir önceki pek çok pazarda kendi segmentinde en iyi üç korunur. 25 yıl içinde, Combo dergisi tarafından yapılan küçük vanlar bir karşılaştırma para kazandığı zaferden için kategorisinde "Yılın Uluslararası Van" altında seçim mükemmel sandalye kadar, birçok ödül topladı Alman otomobil "Auto Bild" "
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Renault

Süper Moderator
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
256
Tepki puanı
5
Puanları
2
Yaş
44
ilk yorum benden gelsin resmen doblo olmuş :)
 

mert hitay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Şub 2011
Mesajlar
0
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
31
ön tarafı hiç bağenmedim :( Bir yuhaf duruyor :D
 

vagabond94

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Mar 2011
Mesajlar
93
Tepki puanı
0
Puanları
0
doblo :D
 

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Fiat Logosu Yok En Azından Tadına Bakarım Bunun İnşallah
 

*Korkmazbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
2,425
Tepki puanı
15
Puanları
0
Yaş
39
Logo olmasa ne olur motoruna kadar aynı Haydar...
 

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Logo olmasa ne olur motoruna kadar aynı Haydar...

Biliyorum Zaten O Yüzden Tenik Veri Vermedim Ama Fiat Almam Arkadaş Ne Olursa Olsun
 

*Burak Yılmazer

Burak Yılmazer,
Başkan
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
4,908
Tepki puanı
16
Puanları
38
Yaş
37
Fiat peugeot tan başka bir ortak daha bulmuş demek
 

car_club22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Opel'e yakıştıramadım :)
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,514
Tepki puanı
1,671
Puanları
113
Yaş
55
Logo değişince Opel mi oldu şimdi,yine rakibimiz yok...:eyv
 
Üst