Spring Ertesi Gün Araç Benzinde Çalışmıyor.

Ergün54

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Haz 2015
Mesajlar
30
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Selam ; arkadaşlar.

1996 model spring 'e sahibim. Kısaca bahsedeyim ki siz üstadlarda yorumlarınızı ona göre yaparsınız.

211,000 Binde araç. Atiker tüp takılı. Beyin sanıyorum BRC. Sık sık her ay LPG ayarı icin kontrollere giderim. Hemen hemen hiç bir sorun çıkmaz. Zaten Atiker de ki arkadaşta abi ara çok iyi çekiyor ya falan diyor.

Sorunuma geleyim. Arkadaşlar simdi yolda tüp te giderken, aracı benzine geçiriyorum geçişlerde bir sorun yok. sadece bir 10-15 saniye tekliyor gibi sanki sonra sorunsuz çalışıyor. Diyelim ki aracı 1 saat benzinde kullandım, sonra eve geldim aracı yine benzinde stop edip bıraktım. Eğer 2- ila , 4 saat gibi bir aralıkta araca gelip kontak basarsam araç, benzinde çalışıyor. Ama ertesi sabah falan çalıştırırsam araba benzinde kesinlikle çalışmıyor. LPG ye geçiyorum o şekilde çalışıyor. Umarım anlata bilmişimdir üstadlar.

Araçta kontak yeme sorunu yok. Bu kış , kapılar don tutmuştu, kapıları zorla açtım bindim, tek marşta aldı. Sorunsuz ateşliyor.

Aklıma gelenleri yazdım. LPG ci arkadaş , benzini demek ki geri, depoya gönderiyor abi motorcuya bi göster falan dedi.

Şimdiden herkeze teşekkür ederim. ,
 
Son düzenleme:

ugurkrdg42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ocak 2015
Mesajlar
172
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Bende de 91 brodway var bendede ona benzer sorun var benzinde birakiyorum sabah benzinde cok zor calisiyo ama lpg ye alinca hemen calisiyor
 
Üst