Yetkili Servis Akıl tutulmaları!

avukat1907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Haz 2015
Mesajlar
157
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Araç 3500 km yi geçince hem bir sorunu var mı göstereyim hemde paçalık alayım diye dün İzmir 3. Sanayi de ki Yaşar Yetkili servisi aradım. Telefonda paçalıkları işçilik dahil 113TL ye yapacaklarını söylediler bende tamam dedim yarın için randevu verin geleyim diye konuştum. Bu gün sabah 9 :00 gibi gittim. Ön arka paçalıkları sipariş vereceklerini ellerinde olmadığını söylediler, bende dün telefonda gelip taktıracağım demiştim neden sipariş vermediniz dedim, neyse mais den aldırırız 1-2 saate gelir dediler. Bende tamam dedim bu arada krom egzoz ucunu sordum 71TL fiyatı imiş ancak krom paket halinde satılıyor ayriyeten satılmıyor dediler, ayriyeten satılması lazım öyle öğrendim deyince telefonla arayıp bilgi aldılar ve 80TL ye takacaklarını söylediler. 9 da başlayan işlemler 12:30 gibi bitti ödeme aşamasına gelince fiyat birden 287 tl ye çıktı :) 100TL işçilik yazmışlar ben itiraz edince dün dedim bana paçalıkların 54TL tanesine çiftine ise işçilik dahil 113TL fiyat verdiniz deyince telefonda görüştüğüm bayan a haber verdiler geldi ısrarla işçilik hariç fiyat verdim dedi, bakın telefonda ne konuştuysak tam tersini iddia ediyorsunuz dedim , genel kontrol ve paçalık taktıracağım dedim sizde 9:00 randevu verdiniz ısrarla paçalığı taktıracağım demediniz diye söylediniz şimdi de verdiğiniz fiyattan farklı bir rakam söylediniz, ne konuştuğunuzdan haberiniz yok deyince, Murat Bey e aynen"tamam ya dedi bana yazın işçiliği" dedi.
Neyse krom egzoz ucu ve paçalık için 187TL ödedim. Ofise geldim telefon çaldı arayan yine aynı bayan "Halil Bey, bir karışıklık olmuş yanlış parça takılmış aracınıza buradasınız umarım" dedi Bende ismim Halil değil Haydar dememe rağmen ısrarla Halil Bey demeye devam etti ve "ben sizden paçalık ve krom egzoz ucu aldım ne yanlışlığı oldu anlayamadım" deyince anladı yanlış aradığını pardon dedi telefonu kapadı :) Değişik bir bayan idi ne yaptığı ne de konuştukları tutarlı idi.
Bundan sonra mail olarak isteyeceğim fiyat teklifini bu ders oldu, birde yalancı konumuna düşürüldük 100TL için ayrıca her ne kadar Servis danışmanı Murat Bey son derece alakalı olsa da bir daha o servise adım atmayacağımdan eminim .
İlk arabam Tata idi onun servisinde bile bu gibi bir sorun yaşamamıştım, subaru aracımda ise servis neredeyse el pençe karşılar ve o şekilde gönderirlerdi. Renault ta ise aldığımdan beri gerek satış gerekse de servis olayında sorun yaşıyorum. Ya çok yaygın olduğundan pek umursamıyorlar müşteriyi yada başka işin içinde başka bir şey var.
Bu arada Rnav yazılımını sordum eski sürüm araç 1,5 aylık dedim biz yapmıyoruz güncellemeleri internetten kendiniz yapıyorsunuz dediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,495
Tepki puanı
1,664
Puanları
113
Yaş
55
R-NAV güncellemesini kendiniz yapıyorsunuz, harita güncellemeleri ise ilk 3 ay ücretsiz...
 

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
Bu gibi durumlarda. Eğer telefonunuz android se veya iphone akıllı telefonsa özellikle android mağazasında ACR adlı ÜCRETSİZ ve ücretli sürümleri var otomatik aramaları siz ve karşı tarafın kaydediyor ben de kullanıyorum. Bu gibi benzerlerini de kullanabilirsiniz.
9c54777f6a1059c077541bcc3db94004.jpg

8a02e41c7cd5bbf959a27607549f3ab8.jpg


SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst