Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fluence debriyaj+startta çalışmıyor ama fren+startta çalışıyor?

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Nisan.2017
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen

    hımm Fluence debriyaj+startta çalışmıyor ama fren+startta çalışıyor?

     
    Merhaba arkadaşlar,yardımcı olursanız memnun olurum.2013 1.5 DCI 110 Bg 70.000 km Fluence aracım. Debriyajla start yapınca çalışmıyor ama frenle start yapınca çalışıyor.Bazen arabayı park ettikten sonra stop ediyorum ardından denemek için basıyorum debriyaj ve starta çalışlıyor, stop ediyorum basıyorum bu sefer çalışmıyor. Debriyajla çalışmayınca ekranda (araç boştaysa) fren+start yap yazıyor,yapıyorum çalışıyor.Araç vitesteyse debriyaj ve start yapınca çalışmıyor ekranda debriyaj+start yap yazıyor tabi çalışmayınca fren start yapıp çalıştırıyorum.Fren ve startta daima çalışıyor.Debriyaj ve startta %99 çalışmıyor.Sorun ne olabilir.

  2. #2
    maninwar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Eylül.2016
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1.480
    Teşekkür / Beğen
     
    Çok büyük ihtimalle debriyaj pedalına takılı olan ve debriyaja basıldığını algılayan müşir var onu kontrol edin sorun ondadır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •