GTL yakıt nedir..._>

serkan_yenidunya

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 May 2011
Mesajlar
56
Tepki puanı
3
Puanları
0
Yaş
34
Shell GTL Teknolojisi

Shell’den dizel teknolojisinde devrim yaratan bir yakıt: Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilk kez ve sadece Shell’de.

Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi aracıma nasıl bir fayda sağlar?
Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi, sıradan dizellere göre daha verimli yanması ve motoru sürekli temizleyip daha uzun süre daha fazla güç sağlaması için tasarlanmıştır. Ayrıca tortuları temizlemek ve tortu birikimini önlemek için özel olarak formüle edilmiştir


GTL'in Dizel yakıta katkısı

Dizel araçların yakıt enjeksiyon sistemlerinde zamanla çeşitli tortular birikir. Bu tortular motorun gücünü düşürür. Aracınızdan yüksek performans elde etmek için, motorunuzun bu önemli parçalarının çok iyi korunması şarttır.
Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi, Gazdan Yakıta (Gas to Liquids) adı verilen
özel bir katkı içerir. Shell tarafından geliştirilen ve doğalgazdan sentetize edilerek üretilen bu yakıt çok özel bir saflığa sahiptir.

Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi benim aracıma uygun mu?
Evet. Tüm dizel araçlar bu benzersiz teknolojiden faydalanabilir


geçen hafta yakıtımın bitmesi ile ikinci depomu doldurdum, GTL yakıt almak için 45 km yol gittim, bu vesile ilede ikinci depomu doldurdum...

ilk izlenimlerin aracın calısma sesinden tutunda, rolenti deki calısmasına kadar 2 zamanlı araç gibi çalışıyor tın tın tın saat misali :)

yakıt sarfiyatı bana biraz fazla gibi gelsede şehir içi klima acık kullandım 200 km de 45 tl yaktı buda takriben km de 0.25 tl yakıyor...

sizlerede bu yakıtı kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaslar...

diger bir konu ise, mutlaka aramızdan bir tanesi renault totali tercih ediyor diyeceginden dolayı o söylemeden ben yazayım istedim. Yakıt tek rafineriden cıkar A,B,C firması alır ve o isim altında satar... Bu işi ben yapıyorum benden baskada kimse iyi bilemez... !!!

sadece firmaların kendi katkıları farkl o ayrı...

uzun lafı kısası bu vesile ilede, renault un total tavsiye etmesi tamamen reklam işi parayı veren düdügü çalar hesabı, sıfır aracın deposunu fabrikadan cıkarken bedavaya kim doldurursa o onu tavsiye eder BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ .... !!!
 

*Korkmazbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
2,425
Tepki puanı
16
Puanları
0
Yaş
39
Eline sağlık Serkan GTL deneme fırsatım olmadı ama ilk fırsatta deneyeceğim...
 

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Ben ilk zamanlarindan beri kulaniyorum şu ara zaten bir çok büyük shell istasyonlarda bulmak mümkün
 
Üst