Bu direksiyonla vites topuzunun değişimini talep edin garanti kapsamında değişiyor . Bir kaç abimizin de sorun olmuştu direksiyon ve vites topuzu . Onda soyulmalar falan vardı .
Arkadaşlar bu fluence'n motor sesi aşırııı derecede fazla ve aynı traktör motoru gibi çalışıyor.bu normal sesimi. son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı servise getiriyorum normal diyorlar herşey. 13000km henuz aracım haziran aynda 1 sene olacak ilk bakımıda o zman yaptırcam.
Bir skıntım daha var arkadaşlar direksiyonda yapışma oluyorr sizde de böyle sorun varmı yoksa benim ellerden dolayımı oluyor. yapış yapış direksiyon ve vites.
Bu direksiyonla vites topuzunun değişimini talep edin garanti kapsamında değişiyor . Bir kaç abimizin de sorun olmuştu direksiyon ve vites topuzu . Onda soyulmalar falan vardı .
Fluence in genel sıkıntısı bu direksiyon soyulması önce yapışır sonra soyulurbenimde direksiyon soyuldu değiştireceğiz artık
ses olayına gelince ben şimdidye kadar pek şikayet duymadım tabi cam açıkken benzinli gibi değil dizeller biraz fazla sesli çalışıyor ve bu ses açık camdan çok bariz duyulurak rahatsız ediyor
Gazla uçabilirsin ama frenle konamazsın...
Dizel kullanıcılarımız bu konuda yardımcı olucaktır ama benim görüşüm yıllık bakımda değişen filtreler sesin azalmasını saglayacaktır diye düşünüyorum.
Konunun adını "
Fluence Ses Sorunu Hakkında Yardım! " şeklinde düzelttim bilginize...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)