Fluence'ime kışlık bakım önemli bir konu herkes bakmalı

serkan_yenidunya

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 May 2011
Mesajlar
56
Tepki puanı
3
Puanları
0
Yaş
34
arkadaşlar merhabalar, 2011 24 bin km de olan kullanmadıgım bir aracım var, 2011 mayıs da aldım aralıkta servise gittim sileceklerinin iyi silmedigini söyledim sileceklerin garantisi 6 ay oldugunu söyledi, biraz karıştırdım ortalıgı garantiden degiştirdiler... 2012 aralık dada aynı sorunla baş vurdum tekrardan degiştirdiler plakayı artık tanıyorlar dün itibari ile 23.11.2013 de ise tekrardan servise baş vurdugumda silmedigini izah ettim açıkladım zaten şimdiye kadar garantiden degişmiş dedi 6 ay geçtigi için degiştiremeyecegiz dedi bende artık yeter bu kadar yüzsüzlük dedim 130 tl fiyat verdiler. teşekkür ederim dedim telefonu kapattım otomasyon sisteminden parçacıma siparişimi geçtim ve bugun itibari ile elime ulaştı...

silecekler arasında en iyi marka olan VALEO'nun en kaliteli modelini araştırdım ve en iyisi modeli olan hibrid (hibrit) silecek siparişi verdim

kısaca silecekten bahsedecek olursam...

HİBRİD SİLECEKLER
Hibrid silecek teknolojisi Silencio markası ile pazara sunulmuş, Valeo OE teknolojisinde hibrid silecek referansları sunmaya başlamıştır.
Hibrid Silecek teknolojisi, geleneksel silecek ve muz sileceğin karışımı olarak açıklanabilir.
Hibrid Silecek teknolojisi daha çok Asyalı araç üreticileri tarafında kullanılmaktadır - Japon üreticiler için neredeyse standart hale gelmiştir. Avrupalı araç üreticileri tarafından da kullanımı yaygınlaşmaktadır.
Hibrid silecekler, %100 metal yapı ve ekstra gövdeyi örten polimer kılıfa sahiptir.
“Rüzgarın kaldırma gücünden etkilenmeyen” şekli sayesinde hava direncinin azalmasını ve daha iyi bir aerodinamik performans sergilenmesini sağlar. Özel bir adaptör ile direkt kanca bağlantısına sahiptir.
Valeo tarafından üretilen hibrid silecekler tüm silecek referansları gibi silme kalitesi testleri, 100

saatlik devamlılık testleri (50 saat düşük süratte, 50 saat yüksek süratte), tuzlu sprey testleri,

aerodinamik performans testleri ve kar testi gibi pek çok teste tabi tutulmuştur.



titiz bir insan oldugum için görüş çok önemli bir mevzu oldugu için kaliteye her zaman önem verdigim için sıkıntı yok

bu arada HENKEL marka 250 ml. olan -45 dereceye dayanıklı konsantre kışlık cam suyu 1 koli aldım ve hepsini boşalttım ( würth yazlık cam sabunu kullanıyorum konsantre olup 32 ml ambalajda )

bir aracım daha var kango onada valeo kompakt silecek aldım fakat iki aracımında sileceklerini henüz kullanmadım ve test etmedim kuru kuruya silmek ve yagmur yagmadan kullanmak hiç adetim degildir...

evet gelelim resimlere ...


mnYL.jpg

I6RQb.jpg

piWJQ.jpg

oFsQ5.jpg

BuMri.jpg

Q6M3X.jpg

jOa9.jpg

qSLKM.jpg

TdVG.jpg

mOvNQ.jpg

GuCaW.jpg

Wd71C.jpg

HQ2XN.jpg

ajY83.jpg

Ipf6F.jpg



Çanakkale'de madeni yağ oto yedek parça işi yapıyorum...
Renault markası altında tüm modellerin tüm parçaları orjinal olarak elimde var isteyen olursa tüm arkadaşlarıma yardımcı olabilirim... unutmayın kalite ve garanti her zaman güven verir...


iletişim no:
gsm:543 814 28 37
tel&fax:286 814 26 35
 

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
208
Tepki puanı
1
Puanları
0
Kardeş kromlar dikkatimi çekti =) kromlar dan elinizde varımdır ? Silecekler konusunda da bilgi verdiğiniz için tşkederim çok yararlı bilgi oldu.
 

karacan

Taylan AYDIN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Ara 2012
Mesajlar
2,700
Tepki puanı
93
Puanları
0
hayırlı olsun malzemeleriniz, kaliteli ürünler gerçekten. cam suyu olarak marketlerden 5 lt lik alıp kullanıyorum. sileceklerim ses yapmaya başladılar yolum düşerse boschcar servisinde bakacağım.
 

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ağu 2013
Mesajlar
456
Tepki puanı
178
Puanları
0
Yaş
27
hayırlı olsun aracına önem verenleri severim temiz bir arava benziyor + kromlar arabaya daha fazla bir hava katmış maşallah kazasız belasız inşallah :)
 
Üst