Yakit gostergesi sorunu cildirmak uzereyimm.. !

Erencan52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Ağu 2014
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
2010 model prİvİlege paket fluencem var sorunum su araca 70 tl lik mazot aliyorm yari depo oluyor.isiklardan ani kalktgm zaman yakit direk ceyrek depoya dusuyor.viraja sert giriyorum mesela yine ayni durum samandiradan kaynaklaniyo bunu biliyorum ama daha sonrasinda arac ne olursa olsun mazotu eski konuma getirmiyor.normal sehir icinde giderken yari depo yakit diyelim normal kullanimdada arada da olsa yapiyor.cildirmak uzereyim surekli yakit almaktan biktim artik.konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarimdan acil yardim istiyorum..
 

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Nis 2013
Mesajlar
9,332
Tepki puanı
527
Puanları
0
Yaş
58
Konuyu tam olarak bilmiyorum ama fluence'lerde yakıt deposunun içinde bölmeler olmadığını ve bu yüzden ses yaptığını bir yerlerde okudum diye hatırlıyorum. Bundan kaynaklana bilir sorununuz.
 

ersundogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Ağu 2011
Mesajlar
818
Tepki puanı
0
Puanları
0
Megane 2 de benzer bir sorunla karşılaştım. Benimki mazot ibresi direk aşağı düşüp ışık yakıyor yada sevice lambası yakardı. Şamandırayı elektrikci söktüğünde daha önce fişin biri kırılmış dandik şekilde lehim yapmışlar sallanıyormuş. Elektrikci kabloya dokunur dokunmaz elinde kaldı. Fişi yeniledik hiç sorun kalmadı. Şamandırayı söktürün sorunu bulacağınıza inanıyorum.
 
Üst