Fluence çiziklerin onarimi ve kasko

bektasaslantas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Mar 2015
Mesajlar
15
Tepki puanı
0
Puanları
0
Merhaba dostlar
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Aracımın 8 aydır kaskosu var AXA'dan. Daha önce hiç kaza vs. olmadı. Otoparktan çıkarken ön tamponda çizikler oluştu ve ben almadan önce de arka tamponda bir boya çatlaması vardı, yine almadan önce arka kapıda bir çizik vardı kötü bir boyayla kapatılmıştı. Üstelik ne zaman olduğunu bilmiyorum ama birisi ön kapıda camın kenarına yumruk atmış ve orayıda göçertmiş biraz. Bütün bunları kasko vasıtasıyla yetkili servisten yaptırabilir miyim? Yani almadan önceki olanlar da dahil. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi forumlar olsun herkese.
 

murat66can

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Haz 2015
Mesajlar
661
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
25
abi ayni sorun bende de var bir kac cizik ve rotusluk yerler var kimileri kaskodan mini onarimla yapilabilir diyor insallah bu konuya guzel aciklayici bir cevap gelirde aydinlaniriz :))
 

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
Eksperi kafalarsanız hepsini yaptırırsınız yada ikna eder yeterli olursa. Mini onarım ise söz konusu ufak işler için belli tutarda işlemleri yapar işte belli bir cm çizik göçük bu dedikleriniz eğer ekstra özel anlaşmada yoksa 250-300 tl üstü tutar masraflar olabilir veya olursa malesef. Mini onarımın belli başlı kapsadığı alanlar var. Birde tabi olay yeri fotoları lazım . Kısacası autoking vb yerlerde cebinizden yaptırmak daha mantıklı veyahut yeni oluşan bu sorunu mini onarımla diğer kısımları cebinizden yaptırın kasko yuda delmeyin ki seneye indirim kazanın. Çünkü diğer kısımları mini onarım dışı yaptırmak kasko yu delme uğruna Eksper size olayı soracak. Nerde nasıl adamlar biraz cindir uyanıktır. Geçmiş olsun iyi forumlar.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst