Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fluence çalışmama problemi

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Mayıs.2018
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen

    Fluence çalışmama problemi

     
    Öncelikle merhabalar bir sorunum vardı sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınızı almak istiyorum.
    1.5 ay önce Fluence 2015 Touch 110 EDC aldım 124 bin de aracım güzel memnunum şehir içi 1 depo 1000-1150 arası gidiyor yeni aldım ama son iki haftadır bir sorun ile karşılaştım. Arabayı çalıştırmak istediğimde kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor sonra hiçbirşey olmuyor kontağı bazen 1 bazen birçok kez denemem gerekiyor ki çalışssın bu herzaman olmuyor başlarda seyrekti ama sonradan biraz daha sık yapmaya başladı. Ara sıra hırhır ediyor ilk seferde sonra bir süre beklemesi lazım tekrar kontak almak için ama yarıda kesersem ikinci de basar basmaz alıyor sorunu anlayamadım tavsiyeler üzerine akü de sorun olacağını düşünerek sıfır akü aldım bilgisayara bağladığımda fren swici arızası veriyordu sadece onu da değiştirdim ama sorun aynı bilgisayar a da bağladığımda bir arıza göstermiyor.
    ustalara götürüyorum marş motoru diyen var şanzuman beyni diyen var sigorta kutusu da diyorlar ama birşey yapmak da istemiyorlar tamamen bozulunca gel diyen de var araba böyle bir sorunla karşılaşan oldumu veya bilginiz varsa bu konuda yardım ederseniz memnun olurum

  2. #2
    er.tansel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2016
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3.555
    Teşekkür / Beğen
     
    Alıntı mguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhabalar bir sorunum vardı sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınızı almak istiyorum.
    1.5 ay önce Fluence 2015 Touch 110 EDC aldım 124 bin de aracım güzel memnunum şehir içi 1 depo 1000-1150 arası gidiyor yeni aldım ama son iki haftadır bir sorun ile karşılaştım. Arabayı çalıştırmak istediğimde kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor sonra hiçbirşey olmuyor kontağı bazen 1 bazen birçok kez denemem gerekiyor ki çalışssın bu herzaman olmuyor başlarda seyrekti ama sonradan biraz daha sık yapmaya başladı. Ara sıra hırhır ediyor ilk seferde sonra bir süre beklemesi lazım tekrar kontak almak için ama yarıda kesersem ikinci de basar basmaz alıyor sorunu anlayamadım tavsiyeler üzerine akü de sorun olacağını düşünerek sıfır akü aldım bilgisayara bağladığımda fren swici arızası veriyordu sadece onu da değiştirdim ama sorun aynı bilgisayar a da bağladığımda bir arıza göstermiyor.
    ustalara götürüyorum marş motoru diyen var şanzuman beyni diyen var sigorta kutusu da diyorlar ama birşey yapmak da istemiyorlar tamamen bozulunca gel diyen de var araba böyle bir sorunla karşılaşan oldumu veya bilginiz varsa bu konuda yardım ederseniz memnun olurum
    Mars motoru ile alakali gibi gorunuyor. Bu arada fluence 110 bg olanlarda sabahlari ozellikle ilk calismada gec mars alma ve sarsintili calisma gibi durumlar yasanabiliyor. Bende 50 amper aku var hafta ici 72 amper ile degistirecegim ve tahminimce bu mars alma durumu da ortadan kalkacak. Siz akuyu degistirmissiniz zaten ama tavsiyem sanayi degilde bir yetkili servise goturerek ariza tespiti yaptirin. Aracin sikayetini soyleyin size nelerden kaynaklanabilecegini soylerler. Sizde bu bilgiler isiginda en ucuzdan pahali parcaya dogru deneyebilirsiniz. Malesef hersey artik elektroniklestigi icin ne servis nede ozel servis ustalari artik su ariza kesinlikle bundandir diye yorum yapamiyor.


    Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •