Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: R-link 2 E-posta Ayarları

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Aralık.2016
    Yaş
    32
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen

    R-link 2 E-posta Ayarları

     
    Arkadaşlar merhaba,
    Aracimda gmail eposta hesabını eklemeye çalışıyorum ancak hata veriyor. Bi ayar yapmak gerekirmi? Gerekirse nerden nasıl yapılır? Yoksa eposta olayida tırt mı .?

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  2. #2
    Befe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Şubat.2016
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.076
    Teşekkür / Beğen
    Merhaba.Ayrı bir ayara gerek yok.Ben sorunsuz e-posta hesabımı ekledim ve sorunsuz kullanıyorum.Bulunduğunuz yerde araç internete bağlanamıyir olabilir mi?

  3. #3

    Üyelik tarihi
    Aralık.2016
    Yaş
    32
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen
    Diger uygulamalar sıkıntısız çalışıyor. Ama birdahakine dikkat ederim. Hangi epostayi kullaniyorsunuz. Hotmail, gmail, mynet, yahoo?

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  4. #4
    karacamelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ağustos.2015
    Mesajlar
    1.341
    Teşekkür / Beğen
    Bende hotmail bide gmail eklemeyi denedim yapamadim hata verdi. Fakat baska giren kullanan arkadaslar olmustu. Zaten internetim bitti artik istesemde giremem


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kadjar 1.5 dci Edc Icon Cosmo Mavi

  5. #5
    drcihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haziran.2016
    Mesajlar
    42
    Teşekkür / Beğen
    Gmail hesabı için hesap ayarlarından gmailden tek kullanımlık şifre almanız gerekiyor. O şifre ile bir kereye mahsus r-linkten giriş yapıp kullanabilirsiniz.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  6. #6
    Befe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Şubat.2016
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.076
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı Zamanî Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diger uygulamalar sıkıntısız çalışıyor. Ama birdahakine dikkat ederim. Hangi epostayi kullaniyorsunuz. Hotmail, gmail, mynet, yahoo?

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben yahoo kullanıyorum.

  7. #7

    Üyelik tarihi
    Ekim.2016
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6
    Teşekkür / Beğen
    Ben dün hotmail hesabımı denedim ilk denemede hata verdi, hotmail hesabına fransadan giriş yapılmaya çalışıldı, girmeye çalışan sizmisiniz diye sordu hotmail. Maille onayladıktan sonra 2. denememde başarılı oldu. Hatta mailde attım çalışıyor.

  8. #8
    eskipapaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2015
    Yaş
    61
    Mesajlar
    53
    Teşekkür / Beğen
    Değerli arkadaşlar, Samsung Note3 de sorunsuz olarak gelen mesajları görüyorken İphone başıma dert oldu. Telefon ayarlarında SMS tamamen silik görünüyor ve SMS'i ON konumuna getirdiğimde de " BU FONKSİYONU AYGITINIZDA
    ETKİNLEŞTİRMENİZ GEREKİR" diye uyarı çıkıyor. Forum sayfasında bir arkadaşımız " Bluetooth ayarlarında (R-Link bağlı iken bildirimleri göster'i aktif edin ve telefonunuzu yeniden tanıtın" diye yazdı. Fakat bildirimlerde R-Link görünmüyor.
    Servise de bu konuyu danıştım ama onlarda sorunu çözemediler. Saygılarımla.

  9. #9
    eskipapaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2015
    Yaş
    61
    Mesajlar
    53
    Teşekkür / Beğen
    Facebook daki Kadjar dan Bülent Yalçınkaya arkadaşımız sorunuma çözüm buldu. Ayarlar da Bluetooth Aygıtlarım da R-Link'in sağ tarafında bulunan (i) ye basıp bildirimleri gösteri aktif yapmak yetiyormuş. Değerli arkadaşıma bir kez daha teşekkür ederim.
    Bu bilgiyi servisle de paylaşıp benden sonra gidecek İphone kullanan arkadaşlara çözüm olması dileğiyle. Saygılarımla.

  10. #10
    stelci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2016
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen
     
    Merhaba, ilk denemede ben de giremedim, sonrasında sunucu ayarlarında güvenlik seçeceğini "hiçbiri" olarak seçince düzeldi. Varsayılan olarak ssl geliyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •