2018 Renault Megane RS Trophy 2’nin İlk Fotoğrafları Geldi!

dacar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Tem 2016
Mesajlar
82
Tepki puanı
0
Puanları
0
Reanult, Megane RS versiyonundan sonra Trophy çalışmalarına başlıyor. Ve de çok iddialı bir şekilde. İşte detaylar...

ane-rs-trophy-2-nin-ilk-fotograflari-geldi-687x400.jpg

Renault, bu sene bizleri yeni Megane modelinin güçlü serisi RS versiyonu ile tanıştırmıştı. Fransız temsilcinin bir önceki jenerasyonda başlattığı Trophy dizaynların, bu sefer Honda Civic Type-R savaşı için özel hazırlandığı bilgisini aldık.

Auto Moto’nun haberine bakarsak, Megane RS Trophy olabildiğince beygirli çıkış yapacak. İnsan ister istemez C Segment arabalar ne ara bu güçlere geldi demekten kendimizi alamıyoruz. Sizlere Renault markasının RS Trophy ile olan hedefini söyleyelim; “Nürburgring pistini en hızlı turlayan arabası olmak”. Renault Sport takımı Trophy’i yine geleneksel şekillerde hazırlamış. 4 kapılı bir araba nasıl yarışçı bir kimliğe çevrilir, aynen bu şekilde derim. Ön lip, jant ve kırmızı gövde çıkartmaları RS’e ekstra eklenenler.

Renault Sport takımı Trophy’i yine geleneksel şekillerde hazırlamış. 4 kapılı bir araba nasıl yarışçı bir kimliğe çevrilir, aynen bu şekilde derim. Ön lip, jant ve kırmızı gövde çıkartmaları RS’e ekstra eklenenler.

hy-2-nin-ilk-fotograflari-geldi-arka-kisim-gorunum.jpg

Konsept bir çizim olsa da bir önceki modeline baktığımızda 2018 Yeni RS Trophy’yi doğruluyor.

ne-rs-trophy-2-nin-ilk-fotograflari-geld-megane-rs.jpg

Yeni RS Trophy, RS iç mekanından devam edecek. Kırmızı şeritle detaylandırılan kokpitte, RS logolu özel malzemeler mevcut.

trophy-2-nin-ilk-fotograflari-geld-ic-mekan-yapisi.jpg

Motor planlarına baktığımızda RS Trophy 300 hp olarak gözüküyor. Değerler tam belli değil ama Civic Type-R’ın pist turlarında yaptığı süreleri yapabilecek mi? Çünkü Type-R 315 hp gücünde.

s-trophy-2-nin-ilk-fotograflari-geld-motor-unitesi.jpg

2018 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtalacak RS Trophy’in çok gizli tutulan bir motor ve değerleri olduğunu düşünüyorum. Beygir 300’de sınırlı kalabilir ancak Renault’un F1 teknolojilerini daha iyi bir mühendislik çalışmalarıyla aktarım yapması, 2017 Yeni Focus RS dahil sınıf araçları büyük tehlike altında olabilir!

AWD alt yapısında geliştirilen Megane RS Trophy, şekil yönünden de iddialı duruyor. Özel Sport sis farları ve 20″ jantlarla milyon dolarlık spor araba hissiyatı veriyor. RS Trophy hakkında çıkan detaylardan anbean sizleri bilgilendireceğiz…


Alıntıdır
 
Üst