RLink Update

ohayyam

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Nis 2012
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
57
Az önce müsteri hizmetlerinden aradılar buralarda yazdıklarımın en az 1o katını kendilerine ilettim sevgi ve saygılarımla :)) En azından yazıklar olsun size bir Bulgar bir Romanyalı kadar bile olamadık mı? adamların Talisman videolarını izliyoruz youtube ta herşeyleri tam. Biz layık değilmiyiz ? Yaw haydi bose ses sistemi olmasada bagajı açmaya utanır insan o boşlukları görürlerse diye... Far yıkama, arka orta koltuk başlık yok, bunlar lüx değil en ucuz araçlarda bile standart oldu uyanın artık vs vs...

Neyse başlığa gelelim. Rlink güncel sürüm emin olmamakla birlikte 17.803 imiş. Yakında 18.903 update gelecekmiş ve ondan sonra servis güncelleme olmayacak kullanıcılar internetten kendileri güncelleyebileceklermiş. Bilgilerinize

Bu iyi mi kötü mü anlayamadım ? Yani artık gizlediğimiz özellikleri ( mesela TrafiK işaret okuma ( TR deki Talismanlarda yokmuş )) açamayacak yada açtıramayacaksınız mı demek yani internet database imizde sizin bilgilerinizi düzenledik mi demek yoksa Rlink te bir daha güncelleme olmayacak mı demek :))
 

bulentin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Nis 2017
Mesajlar
10
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
57
Arka koltuk orta başlık var. Sizin araçtakini birisi almış sanırım.
 

Chöm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Nis 2017
Mesajlar
90
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
R-LINK 'de şu konular hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

*Navigasyon içerisinde çok güzel TRAFİK ALGILAMA sistemi var. İBB 'deki ve YANDEX 'deki gibi. Fakat bu sistem bilgi alamadığı için çalışmıyor, yani veri alamıyor. Bu veriyi (bilgiyi) nereden alması gekiyor ? Renault 'un bunun için kendi özel bir sistemi mi var ve bu sistem Türkiye 'de olmadığı için mi çalışmıyor ?

*Biz bu veri alma konusunda R LINK 'e bir şekilde İBB 'ye veya YANDEX 'e bağlayamaz mıyız ?

*R-LINK 'e telefona application yükler gibi YANDEX Navigasyonu yüklemeyez miyiz ?

*Benim aracımdaki R-LINK 'de harita çok eski, güncellemek istiyorum ama güncellemeler arasında harita yok maalesef : ( Türkiye 'de pek bu konunun üzerinde mi durulmuyor sizce ?
 

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Katılım
4 Şub 2016
Mesajlar
5,122
Tepki puanı
55
Puanları
48
Nisan ayı içerisinde renault car play denen özellik ile yeni r link 2 ye sahip araçlarda ve de Talisman da cep telefonunu mirror özelliği ile r link2 yi senkronize edip android ya da ios aplikasyonları ile google haritalarının kullanılabileceği yazıyordu renault france de.Forumda bir arkadaş konusunu da açmıştı.Ancak sadece yeni araçlarda olacağı yazıyordu.Daha eski araçlara bu özellik gelir mi bilinmez.
 
Üst