Megane 2 Hız sabitleme yapımı

Ahmet DEMİRELİ

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
58
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Dinamik Araca Hız Sabitleme Yapımı
Merhaba. 2005 1.6 16v aracıma sonradan orjinaline uygun olarak hız sabitleme yapmak istiyorum. Bunun için hız sabitleyici ve sınırlayıcı sistemi açıp kapatan Tuşu ve çerçeve takımı ile direksiyon tuşlarını çıkma olarak aldım. Ama tabiki airbag altında direksiyon tuşlarını takabileceğim bir soket yok. Bunu sağlamak içinde kafamda iki seçenek var hangisinin doğru olduğu konusunda yardımınız istiyorum.
1. Sadece hız sabitleme soketinin de olduğu bir airbag sargısı alarak kendi aracındaki döner konektöre takabilir miyim ? Yani linkte vereceğim sargı aracıma uyum sağlar mı.

https://www.camkrikosu.com/renault-m...-urun3298.html

2. Durum döner konektörün komple değişmesi bunu da bir yerden hız sabitleme uyumlu çıkma olarak. 100tlye buldum ama henüz almadım. Açıkçası burda sargıda oluşabilecek ezilme bükülme gibi problemlerden ötürü endişelerim var. Değişmesi gereken parça linki

https://m.tr.aliexpress.com/item/329...2233414&is_c=N

Bu parçayı maalesef çok aramama rağmen Türkiye de satan bulamadım. Bu yüzden ikinci el çıkmasını buldum.

1. Durum olursa da kondektörü söküp airbag sargısını kendim bağlayabilir miyim diye de biraz çekincelerim var aslında bu yüzden 2. Durum montajı kendim yapacağım için benim için biraz daha kolay aslında ama dediğim gibi çıkma parça olduğu için de açıkçası biraz riskli.

Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Üst