Renault Tedarikçi Olarak Güçlenecek !

  • Konuyu başlatan HI_TECH
  • Başlangıç tarihi

HI_TECH

Bilgi Girilmemiş
Renault, takımın ismini Lotus olarak değiştireceği 2012 itibariyle, artık resmi olarak F1'de kendi takımına son vermiş olacak. Ghosn, bununla birlikte Renault için sadece motor tedarikçisi olmanın, çok daha iyi bir yaklaşım olacağını söyledi.

Renault'nun son F1 programının başarısı konusundaki bir soruya Ghosn, "Bir takımınız olduğunda ve o takım kazandığında harika işler yapmış olursunuz. Fakat takım harika bir performansa sahip değilse, daha az harikasınız demektir" cevabını verdi.

Ghosn, "Fakat biz F1'de rekabet etmek için burada değiliz. Biz ismimizi, markamızı sürdürmek, teknolojimizi , dayanıklı bir araç üreticisi imajımızı devam ettirmek için buradayız" diye konuştu.

Bugün F1'deki partner takımlarla yürüttükleri çok memnun olduğunu belirten Ghosn, gelecek yıl dört takımın Renault motoru ile yarışacağını kaydetti.

Takımın 2005 ve 2006 yılları arasında iki kez dünya şampiyonluğu yaşamasına rağmen, Ghosn artık yeni bir takım kurma peşinde olmadıklarını ve bu konuyla ilgilenmediklerini söyledi.

Alıntıdır.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,511
Tepki puanı
1,671
Puanları
113
Yaş
55
Umarım iyi olur...
 

ygt

Yiğit GÜLER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
1,439
Tepki puanı
1
Puanları
0
hayırlısı olsun
 
Üst