Aracıma ne isteyeyim?

darkelf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Kas 2014
Mesajlar
70
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Merhaba;
Takip eden olursa bilir usta mallığı sayesinde motor yaptırmak zorunda kaldım. 5800TL masrafım oldu. Denemeye uzun yol yaptım. Maşallah saat gibi olmuş. (Muayene yaptırırken de 500 TL fazladan şasi numarası için verdim.)

Şimdi bu borç belimi büktü. Bir şekilde dışarıdan iş alıp fazladan para kazanamazsam aracımı satmak zorunda kalacağım. Sizce bu araca ne istemeli?
(2000 Model RXT, Otomatik, 2 sunroof lu. )
Emsallerine baktığımda 20.000 - 23.000 arası istiyorlar. Motorun yeni yapılmış olması avantaj mıdır yoksa tersine bir durum mudur?

Kaporta olarak çok da bakımlı değil aracım. Sağda solda boyası var. Değişen var 1-2 parça. Ama asıl merak ettiğim motor ile ilgili olan durum.
Teşekkürler.
 

turan7474

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eyl 2011
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
selamlar : geçmiş olsun. otomobil sahibi olmak biliyorsunuz ülkemizde çok masraflı.otomobil konforunu yaşamak için fahiş servis ,yedek parça ücretleri ,ehil olmamış ustalar , vergisi ,muayenesi ,kötü yol koşulları vs. vs. katlanmak zorunda kalıyoruz. aracınız beklentilerinizi karşılıyorsa bence satmayın. ederini veriyorlar ve aranız soğumuşsa zaten yolcu demektir. aksi halde daha fazla zarar etmemek lazım.saygılar.
 

darkelf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Kas 2014
Mesajlar
70
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Ya işte motoru yaptırırken borca girdiğimden dolayı mecburen satmak ozrunda kalıyorum.
Satıp borcumu kapatıp kalan para ile başka bir araba almak planım.

Kısmet artık.
 
Üst