2013 Scenic Müzik Deneyimi ve Diğer Küçük Konular

kermitspor

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Selamlar, 2011 Grand Scenic'imi verip 2013 Otomatik, Cam Tavan + xenon far donanımlı araç aldım. Eski aracımda var olan küçük bazı özelliklerin olmadığını gördüm ve çözüm arıyorum.

1- USB'den müzik dinlemek istediğimde, yüklediğim yüzlerce parçadan büyük kısmını çalamıyorum. Belirli sayıda parçayı mı görebiliyoruz sistemde?
2- El kumandasının arkasındakş roller, önceki arabamdaki kadar hassas değil. Bazen çevirmeme rağmen tepki vermiypr.
3- Klasörler veya seçenekler arasında dolaşabilmek için el kumandasının arkasında iki tuş daha vardı ama yeni versiyonda yok.
4- Telefon için sesli arama listesi oluşturma imkanı da yok sanırım yeni modelde.
5- Cam tavan nedeniyle, araç içi küçük dikiz aynasını kaldırmışlar. Arka koltuktaki çocuğum devamlı gözetimdeydi önceden
6- Özellikle cam tavanın, araç kilitlendiğinde kendiliğinden kapanmaması akıl alır gibi değil. Yanlışlıka unutsanız ve yağmur yağsa araç ölecek resmen. O kadar özelliği ekleyip, araç kilitlendiğinde açık cam ve tavanı kapattıramamak bence akılsızlık.
 

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Nis 2013
Mesajlar
9,332
Tepki puanı
527
Puanları
0
Yaş
58
Yeni aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Evet saydıklarınız gerçekten sıkıcı bazı eksiklikler. Özellikle bu özellikler daha eski modellerde olmasına rağmen. Dikiz aynasını kendiniz ön cama monte ettirebilirsiniz bunda bir sıkıntı olmaz. Cam tavanın kapanması kumanda düğmesine art arda iki kez basarak kapata bilirsiniz. Usb deki müziklerinizin hepsini mp3 uzantılı yaparsanız sorun kalmaz. Kaydırma butonunuz tozdan kaynaklanan bir sıkıntı gibi görünüyor, hava tuttuğunuz zaman sıkıntınızın gideceğini düşünüyorum. Kolay gelsin.
 

jettthasan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Şub 2013
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
merhabalar,
benim de 2 temmuz da aldığım araç sizinki ile aynı, bahsettiğiniz konular da hemen hemen aynı cam-sunroof açılma kapamalar kumanda ile oluyor kitapcığında yazılı
müzik sistemi aynı şekilde zaten en kötü kısmı mp3-film vs. gibi durumları araç ekranında görmemiz ve kötü tomtom live ekranında göremememiz.
usb 8gb de zorlanır 2-4 gb lik fat32 formatlanmış mp3 uzantılı olmalı ama yine de sizin yaşadığınız aynı sorunları güncel yaşıyorum cd mp3 üzerinde de aynı durum oluyor. çevirmeme rağmen tepki süresi yeterli olmuyor sakin de çevirsem hızlı da çevirsem zamanlama için sabırlı tek çevirip beklesem de tepki aynı ne klasör görebiliyorum ne de arzu ettiğim sırada ki parçayı dinleme
bu nedenle araştırmalar yaptım http://www.otomultimedya.com/urun/renault-scenic-multimedya-cihazi/
sizin araç 2011 miş eski si ona uygulanan yukarıda ki ürün var ben bugün sordum 2013 için olur mu diye dönüş yapacaklar
araç içinde tek bıktığım tomtom live ve müzik kısmı bu işi çözene kadar araştırmaya devam edeceğim.
 
Üst