Soket Hakkında Yardım Lütefen

Fahrettin.Atıcı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Eyl 2019
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Herkese iyi akşamlar,
bu akşam şöyle arabanın sağına soluna bir bakayım dedim ( yeni aldığım için neresinde ne var öğrenmek için) fotoğraftaki soketin çıkık olduğunu gördüm. eski sahibinde iken bir onarım sonrası sökülük şekilde unutulmuştur diyerek sökük şekilde bulduğum soketi birleştirdim. daha sonra kontak anahtarını takıp bir tık çevirdiğimde o bölgeden fan sesine benzer sürekli devam eden vınlama sesi geldi. havalandırma ızgaralarından hava üflemiyordu ama. acaba bu neyin soketi olabilir, ve o çalışan şeyin anahtarı bir tık döndürdükten sonra kesintisiz çalışması normal mi?
bir aksilik olduğunu ve bilerek birbirinden ayrı bırakıldığını düşünerek hemen söktüm. yardımcı olan , her hangi bir fikri olan varsa sevinirim. aracım 1996 R19 RT
https://drive.google.com/file/d/11yZzFUrYchX6jO6NXJ1Rme1jr0Pelu2D/view?usp=drivesdk
 
Son düzenleme:

isa-67

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Ara 2016
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Dediğiniz soket motor gövdesini soğutmak için fanı devreye sokuyor.Aracı stop ettikten sonra hararet göstergesi birinci çizgiyi geçmişse yaklaşık 10 dk. sonra devreye girer ve 20 dk. çalışır ve motorun sıcaklığını sıfıra indirir. Bu hararetten bağımsız çalışıyor. Aynı araç daha önce bende de vardı. Aküyü bitirmesin diye genelde iptal ediyorlar. Ben aktif kullanmıştım. iptal etmedim.Ayrıca bu özellik sadece bu modelde var.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Fahrettin.Atıcı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Eyl 2019
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Çok teşekkür ederim ilginize
 
Üst