-
amortisör tavsiye
aracım 2015 fluence 1.5 dizel amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum. monreo ve sachs arasında kaldım sizce ne almalıyım?
-
selman68 Nickli Üyeden Alıntı
aracım 2015 fluence 1.5 dizel amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum. monreo ve sachs arasında kaldım sizce ne almalıyım?
Fiyatlarina da bakmak gerekir. 600-700 liralar civarindaysa zaten orjinali de o paralar. Ona göre karar vermek daha kolay olur. Orijinal dışında tavsiye isterseniz monreo da tercih edilebilir.
iMessage: tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel
“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”
-
er.tansel Nickli Üyeden Alıntı
Fiyatlarina da bakmak gerekir. 600-700 liralar civarindaysa zaten orjinali de o paralar. Ona göre karar vermek daha kolay olur. Orijinal dışında tavsiye isterseniz monreo da tercih edilebilir.
iMessage:
tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel
“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”
Cevap için teşekkürler nette tanesi 250 civarı ben biraz sert olsun istiyorum aslında suankiler ya çok yumusak ya da bozulmuş
-
-
Teşekkür / Beğen - 1 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
Cevap için teşekkürler nette tanesi 250 civarı ben biraz sert olsun istiyorum aslında suankiler ya çok yumusak ya da bozulmuş
Aynı durumdan bende şikayetçiyim daha önceki araçlarım hep sertti güven veriyordu bu çok sallanıyor gibi geldi bende değiştircem hem amortisör hem Z rotları ama aciliyeti yok bakalım farketcek mi?
-
Teşekkür / Beğen - 0 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
Atsiz Nickli Üyeden Alıntı
Aynı durumdan bende şikayetçiyim daha önceki araçlarım hep sertti güven veriyordu bu çok sallanıyor gibi geldi bende değiştircem hem amortisör hem Z rotları ama aciliyeti yok bakalım farketcek mi?
aynen ben de bunları yaşıyorum ayrıca 100 ile falan giderken hafif çukur ya da tümsekte yol tutuşun azaldığını hissediyorum
-
Mais ürünü mü 375tl? Sachs mı 375tl? Monreo mu 190tl? Mys mi 170tl?
-
Mais ürünü mü 375tl? Sachs mı 375tl? Monreo mu 190tl? Mys mi 170tl?
Monreo düşünüyorum nette 250 300 civarinda ancak kalitesi nasil bilmiyorum
-
Monreo düşünüyorum nette 250 300 civarinda ancak kalitesi nasil bilmiyorum
Bugün ön takımı monroe ile değiştirdim pek fark hissetmedim ama bakalım biraz daha kullanayım.
-
Bugün ön takımı monroe ile değiştirdim pek fark hissetmedim ama bakalım biraz daha kullanayım.
Hocam sonucu merakla bekliyorum