Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: megane 4 dörtlü flaşör sıkıntısı

simsek1702 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen

Unhappy megane 4 dörtlü flaşör sıkıntısı

merhaba aracımda rlink icon paketli, aracımda dörtlü flaşörlü bazen güzel çalışıyor çoğu zaman düzgün cevap vermiyor, basıyorum tuşa algılamıyor, kapatmak istediğimde düzgün kapanmıyor defalarca basmam gerekiyor, inatla tuşa üst üstte basmam gerekiyor canımı sıkıyor bu durum.
    Zaten dörtlü flaşör acil durumda kullanılan bir durum bir de sizin istediğiniz yerde devreye girmiyor veya devreden çıkmıyor, başka yaşayan oldumu acaba.
    Acaba sorun tuştamı yazılımsal mı? Başına gelen oldumu.

Teşekkür / Beğen
    Alıntı simsek1702 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba aracımda rlink icon paketli, aracımda dörtlü flaşörlü bazen güzel çalışıyor çoğu zaman düzgün cevap vermiyor, basıyorum tuşa algılamıyor, kapatmak istediğimde düzgün kapanmıyor defalarca basmam gerekiyor, inatla tuşa üst üstte basmam gerekiyor canımı sıkıyor bu durum.
    Zaten dörtlü flaşör acil durumda kullanılan bir durum bir de sizin istediğiniz yerde devreye girmiyor veya devreden çıkmıyor, başka yaşayan oldumu acaba.
    Acaba sorun tuştamı yazılımsal mı? Başına gelen oldumu.
    Sorun yazılımsal benımde basıma 2 3 kere geldi basmama ragmen kapatmadı. Kendi kendine düzeldi servise götürme geregi duymadım.

Teşekkür / Beğen

Nasıl çözüm buldunuz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)