Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yakıt tüketimi Hk.

Teşekkür / Beğen

Yakıt tüketimi Hk.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir konuda yardım ve bilgilerinize ihtiyacım var
    2018clio 1.5dizel icon paket arac aldım yakın zamanda
    Aracı aldığımda yakıt biraz fazla geldi bana suanki değerler 100km de 7litre civarında
    Aracın yag filtre gibi rutin bakımlarını yaptırdım yine değerler değişmedi bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür / Beğen
    Alıntı tanferka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir konuda yardım ve bilgilerinize ihtiyacım var
    2018clio 1.5dizel icon paket arac aldım yakın zamanda
    Aracı aldığımda yakıt biraz fazla geldi bana suanki değerler 100km de 7litre civarında
    Aracın yag filtre gibi rutin bakımlarını yaptırdım yine değerler değişmedi bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Selamlar,

Bildiğiniz gibi yakıt tüketimi kullanım yerine (şehir içi, şehir dışı, düz yol, otoban) ve kullanım şekline (agresif, sakin) bağlı olarak çok değişkenlik göstermekte. Bu yüzden direk olarak yüksek veya düşük demek zor. Ama ben kendi kullanımlarımdan örnek verdiğimde sizinki biraz yüksek kalıyor.
    Bende 2017 Clio 4 sporttourer 1,5d EDC araç var.

Sadece şehir dışı 90~120km hız kullanımında 4,5~5,0 lt/100km
    Karışık kullanımda (daha önce işe giderken kullanıyordum yaklaşık 40km yolun yarısı şehir içi yarısı şehir dışı gibi) 5,5 lt/100km
    Sadece şehir içi kullanımda yaklaşık 6,0 lt/100km

Teşekkür / Beğen

Selam hocam, bende ilk alınca aynı konudan soluğu burda almıştım 7 Litre kısa mesafeli şehir içi trafikse normal. İstikametinde rampalar falan varsa oda etkiler. Ben daha geçen hafta antalyaya gittim, çok basmadan yol hız sınırlarına uyarak ( yokuş aşağı olduğunda basarak ) 4.1 litre ile gittim. Şehir içi de kısa mesafeli sürüş yapıyorum, 6,5 litre ortalaması.

4. Beğeni fsaca liked this post

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)