Zoe ZE40 modeli tesla modelleri ile aynı batarya teknolojisini kullanıyor telefondaki batarya yok bu araçlarda. Aşağıda Tesla bataryalarda kullanılan pillerin yıpranma oranları var.
https://electrek.co/2018/04/14/tesla...radation-data/
Yıpranma %85 seviyelerinin aşağısına inmiyor. Batarya ömrü de 1.000.000km olarak belirtiliyor. Önce 1 Milyon KM kullanalım aracı ondan sonra yıpransın bir zahmet![]()
Elektrikli konusunda lütfen araştırın kulaktan dolma bilgilerle olmuyor.
Sonuçta benim de katıldığım genel yaygın bir görüş var arkadaşlar; elektrikli arabalar ne zaman ki en az 500km yol yapar, fiyatları en fazla sınıflarındaki dizeller kadar olur, ne zaman heryerde en fazla 30dk şarj olurlar, işte o zaman çok satarlar...
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Captur 1.2 TCe Icon (2013)
400 km menzilli zoe ne zaman gelicek bilgisi olan varmı
hibrit araç tercih ederim bir teknoloji ilk versiyonları genelde tutarlı olmuyor ama geliştikçe daha iyi olacağını düşünüyorum bu teknolojidenunda olması güzel
Biraz daha alınabilir fiyatlara inince çok satar![]()
Merhaba, ZOE almak istiyorum ve şu an fiyat 299.000TL. Yeni kasa Zoe 50 DC Charge olan versiyon. Sizce uygun mu, elektirikli araç fiyatları düşer mi , beklemek lazım mı?
Ben yurtdışında çok kullandım. Kalabalık şehirler için bence çok mantıklı. Ben de düşündüm. Yalnız yaşadığım için almadım açıkçası yoksa ikinci araba kesinlikle artık ZOE gibi bir elektrikli araç olurdu. Küçük olması çok büyük rahatlık, tam şehir içi aracı. 30 km bile olsa iş - ev 3 gün rahat dayanır ofiste veya evde de şarj edilebilir. Bana artık çok mantıklı gelmeye başlıyor.
Fiyat düşer mi artar mı kimse bilmiyor inanın...
Slow Down
Peugeot 3008 e-HDi EAT6 Allure Elegance, Renault Megane HB 1.2 TCE EDC Icon
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)