Megane r.s. 18

*Burak Yılmazer

Burak Yılmazer,
Başkan
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
4,908
Tepki puanı
16
Puanları
38
Yaş
37
Yeni Megane R.S.’in şasisi, yüksek performanslı spor pazarında ilk kez kullanılan 4CONTROL sistemi sayesinde verimlilik ve stabilite açısından en iyi performansı sağlıyor. Ralli dünyasından esinlenerek tasarlanan hidrolik damperli 4 adet amortisör, günlük kullanımda süspansiyon konforunu artırıyor. Renault Sport Cars uzmanları, Renault-Nissan İttifakı'nın bilgi birikimini yeni 1.8 litre turbo motorda sergiliyor.
Megane R.S.'in silindir kapağı yeniden tasarlandı ve yeni bir soğutma sistemi entegre edildi. Bir önceki Megane R.S.'e göre yeni 1.8 litre turbo motor ekstra 30 Nm tork üretiyor. 390 Nm tork ile bu alanda sınıfının en iyisi olan Yeni Megane R.S., konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. R.S. takip sistemi, yeni özellikler getirilerek daha kullanıcı dostu bir düzenlemeyle tamamen güncellendi. Araçtaki 40 sensörden gelen bilgileri toplayan sistem, 8.7 inç büyüklüğüne sahip R-Link 2 ekranında gaz, fren, direksiyon açısı, 4CONTROL sistemi, sıcaklık ve basınç gibi birçok ayarı gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyor. Segmentinde bir ilk olan yeni R.S. Uzman Takip sistemi sayesinde ise sürüşler kayıt altında tutulabiliyor.
Geliştirilmiş süspansiyon kontrolü, 4CONTROL sistemi, sürüş yardımı (ADAS), özel BOSE ses sistemi ve beş kapılı olması Yeni Megane R.S.'i günlük de kullanılacak bir otomobil haline getiriyor.
 
Üst