Yok dostum oyle bir ayar menude. Talan ettim menuyu. Powerfm dinliyorum birden diyanete baglıyor kendiniOlan modların hepsini kapattım acaba birliktemi calısıyor diye ama hersey gidiyor ekrandan AF yazısı gitmiyor.
Malesef bunun için yazılım güncellemesi bekleniyor. Benim aracımda da aynı problem var bazen sabahları kaydettiğim kanallara erişemiyorum frekans ekranına gelip manuel olarak kanalı buluyorum.
Tonla verip aldığımız araçta radyonun düzgün çalışmaması ve renault'un bu konuda 1 senedir çözüm bulamaması çok ilginç olmakla birlikte bir sonraki marka tercihimizde sanırım belirleyici bir etmen olacak.
Maalesef bu kapanmıyor : ( (ben bulamadım bunca zamandır. benim gittiğim servis de bulamadı)
Bu konuyu geçen sene epey yazıştık, bir türlü bu hata için güncelleme de gelmedi. Serviste hiç bir şey yapamıyorum. R-LINK 'in en sinir bozucu problemi bu. Ayarlayıp koyduğumuz radyolar durmadan bu şekilde değişip duruyor. Adamı deli ediyor.... : (
Renault fransa nın yaptığı saçma sapan şey kapanmayı sistemsel kapatmışlar yazılım güncellemesi lazım ben bir iki kere şikayette bulundum herkes ararsa daha çok üstünde dururlar inş. Tez zamanda güncelleme gelir
Bu konida aklima dogrudan su geliyor; aracin yol tutusuna guvenen firma esp yi tamamen kapatilabilir yapiyor. Yol tutusuna guvenmeyen firmalar da kapanmaz halde birakiyor. Yani benim dusuncem renault talismandaki radyo sistemine guvenmiyor ki af yi kapattirmiyor.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)