Mancini Galatasaray'da

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
17.28’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel uçakla inen Mancini’yi sadece Hürriyet görüntüledi.

G.Saray Mancini ile el sıkıştı, imza bugüne kaldı, İtalyan hocada kritik an Bielsa’dan gelen mesaj ile yaşandı.


02.jpg


VE Roberto Mancini ile el sıkışıldı, imza bugüne kaldı… Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından teknik direktör adaylarını 5’ten 2’ye düşüren ve final günlerine Mancini ve Bielsa ile giren G.Saray Kulübü, İtalyan teknik adam ile büyük ölçüde anlaştı.

Bülent Tulun ile İtalya’da yaptığı görüşmede yıllık 7 milyon Euro isteyen Roberto Mancini, Başkan Ünal Aysal’ın “ Fatih Terim’e 3 milyon Euro ödüyorduk. Şampiyonluk bonuslarımız da var. Ancak yıllık ücret konusunda bütçemiz bu” yanıtına “ Sorun yok görüşebiliriz” diyerek indirime yeşil ışık yakmasının ardından Mancini, dün İstanbul’a geldi. Ancorna Havalimanından Galatasaray Kulübü’nün Mancini için özel olarak kiraladığı uçak İtalya’dan havalandı. Herkes ve tüm medya İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Roberto Mancini’yi beklerken, Türk basınında sadece Hürriyet, Sabiha Gökçen Havalimanında İtalyan teknik adamı bekliyordu. Ve dakika dakika bu en özel anları sadece Hürriyet görüntüledi.

Bülent Tulun ve Cenk Ergün ile birlikte Les Ottomans Oteli’ne hareket eden Mancini’yi burada Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan karşıladı. Ailesi ile birlikte Antalya’da olan ve dün akşam dönen Başkan Ünal Aysal’da Les Ottomans Oteli’ne 19.40’da giriş yaptı.

[h=2]BİELSA’DAN GELEN O MESAJ İLE İŞ BİTTİ[/h]
spacer.gif

[h=2]Ve Galatasaray, Mancini’ye yıllık 4 milyon Euro teklif etti. İtalyan teknik adam ise G.Saray ile Manchester City’den oturarak bu sezon kazanacağı 7 milyon eurodan rakamı 5 milyon euroya kadar aşağı çekti. 19.40’da başlayan görüşmede en kritik an ise G.Saray’ın B Planı Marcelo Bielsa’dan gelen haber ile yaşandı.

Mancini’de pürüz çıkması halinde Başkan Ünal Aysal’ın G.Saray’ın başına geçirmek istediği Arjantinli hoca, ağır şartlar ileri sürerek istediği ücreti saat 21.00’de sarı kırmızılı yönetime iletti. Bielsa Galatasaray başkanı Ünal Aysal’dan 1 hafta süre isteyip, Cimbom’un başına geçmek için yıllık 6 milyon Euro garanti para ve ağır yaptırımlar talep etti.

[/h][h=2][/h][h=2]İLK SINAVINI ÜLKESİNDE VERECEK[/h][h=2][/h]
[h=2]
spacer.gif

[/h][h=2][/h][h=2] Galatasaray Yönetimi ile Roberto Mancini sözü kesti, anlaşma sağladı. Ve resmi imzalar ile kontrata yazılacak detaylar bugüne kaldı.

Mancini, bugün Galatasaray yönetimi ile kontrata imza atacak, İtalyan teknik adam ayağının tozu ile sarı kırmızılı takım ile ilk antrenmanına Juventus maçı öncesinde çıkacak. Mancini Galatasaray’ın başında ilk sınavını ise Torino’da ülkesinde Juventus’a karşı verecek.
[/h]
[h=2][/h][h=2][/h][h=2]Adım adım Mancini ne yaptı?[/h][h=2][/h]
[h=2]
spacer.gif

[/h][h=2][/h][h=2]TAM 6 BAVULLA İSTANBUL’A GELDİ

Saat 17.15’te 17.15 Bülent Tulun, Galatasaray kulübü adına Sabiha Gökçen Havaalanına geldi 17.28 Mancini taşıyan özel uçak Sabiha Gökçen Genel Havalimanına iniş yaptı 17.35 Mancini ve yanındaki 4 yolcu, Sabiha Gökçen’de Bülent Tulun ve Cenk Ergün ile bir araya geldi. Galatasaray Yönetim Kurulu görüşmek için gelen Mancini, yanında 6 adet bavulla İstanbul’a geldiğini Hürriyet görüntüledi.

18.10 Bülent Tulun ve Cenk Ergün ile birlikte Sabiha Gökçen’e hareket eden ve Mancini’yi taşıyan Mercedes VITO minibüsünün Ünal Aysal’ın eşinin sahip olduğu Les Ottomans Oteli’ne giriş yaptı.

19.40 Rizespor maçı sonrasında ailesinin yanına Antalya’ya giden Başkan Ünal Aysal, özel uçağı ile akşam saatlerinde İstanbul’a iniş yaptı. Mancini 1 saatlik süre boyunca otelde dinlendi ve İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasını iLedi. Ünal Aysal, Les Ottomans Oteli’nde İtalyan teknik adam ile bu saatte bir araya geldi 21.00 Bielsa, Galatasaray Kulübü’ne yıllık 6 milyon Euro garanti para olmak üzere ağır şartlar koşup 1 hafta süre istedi…
[/h]
[h=2][/h][h=2]TEK PÜRÜZ TEKNİK EKİBİ[/h][h=2]GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve sarı kırmızılı yönetim ile Mancini zirvesinde imzayı bugüne bırakan sebeplerden biri ise teknik ekibi oldu. İtalyan teknik adam Inter ve Manchester City’de birlikte çalıştığı teknik ekibi ile göreve başlayıp onlar içinde yıllık 1 milyon euroya kadar indi. [/h]
[h=2]
08.jpg
[/h]
 
Üst