Bu cezayı hak etmedim

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
21638690.jpg

[h=2]Hırvat hoca uçakta Ahmet Kavalcı’ya dert yandı.[/h]
spacer.gif

Bu akşam Antalya maçında yedek kulübesinde yer alamayacak olan Slaven Bilic, “3 maçlık cezayı hak etmedim. Üzüldüm”dedi.
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, kendisine verilen üç maçlık cezayı hak etmediğini ve bundan ötürü çok üzüldüğünü söyledi. Hırvat hoca dün Antalya’ya giderken uçakta futbol komitesi üyelerinden Ahmet Kavalcı’ya dert yandı.
Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ancak taraftarın sahaya girmesiyle tatil edilen derbide dördüncü hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği 3 maçlık yedek kulübesinden men cezası Tahkim Kurulu tarafından onaylanan Bilic, “Bu ağır cezayı hak etmedim. Çok üzgünüm. Alınmış karara saygı duyuyorum ama hak ettiğimi söyleyemem” dedi.

‘HIRSLIYIZ, YANLIŞ ANLAŞILIYORUZ’
SADECE Beşiktaş için değil Türkiye futbolu için de iyi işler yapmak istediğini söyleyen Bilic, “Ben buradaki futbol ailesine de yardımcı olmak istiyorum.
Avrupa arenasında böyle bir cezayla anılmak beni çok üzüyor. Beşiktaş ve taraftarı çok büyük. Onun hocası da hırslı ve inançlı olur. Bu nedenle kenardaki hareketlerimiz hakemlerce yanlış anlaşılabiliyor” dedi.
Bilic, Tahkim’deki 2.5 saatlik savunmada hakeme hakaret etmediğini söylemesine karşın ceza almaktan kurtulamamıştı.

Sıcak karşılama
SİYAH beyazlılar, dün son idmanlarını yaptıktan sonra Antalya’ya uçtu. Beşiktaşlı futbolcular ve teknik direktör Slaven Bilic, Antalya’da taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Futbolcular taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.
TARAFTARA FORMA İMZALADILAR
Açılışa katılan Necip Uysal, Ersan Gülüm ve İbrahim Toraman, taraftarlar için forma imzaladılar.
Perkins imzaya geldi
BEŞİKTAŞ İntegral Forex’in anlaşmaya vardığı Doron Perkins dün İstanbul’a geldi. Eski Olimpiyakoslu ABD’li sağlık kontrolünden geçtikten sonra bugün sözleşme imzayacak.
 
Üst