03.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Juventus 2-2 Galatasaray[/h]

21675239.jpg
[h=2]UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Torino'da gol yağmuru şeklinde geçen mücadelede Galatasaray'a 1 puanı getiren golleri 19. dakikada Drogba ve 88. dakikada Umut Bulut kaydetti. Ev sahibi Juventus'un golleri ise 78. dakikada Vidal'in penaltısından ve 86. dakikada Quaglierella'dan geldi.

Stat: Juventus
Hakemler: Viktor Kassasi, György Ring, Vencel Toth (Macaristan)
Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci (Dk. 68 Llorente), Chiellini, Lichtsteiner (Dk. 46 Isla), Pogba, Pirlo, Asamoah, Vidal, Tevez, Vucinic (Dk. 26 Quagliarella)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya (Dk. 25 Gökhan Zan), Chedjou, Riera (Dk. 60 Amrabat), Melo, Selçuk İnan, Hakan Balta, Sneijder (Dk. 73 Umut Bulut), Bruma, Drogba
Goller: Dk. 36 Drogba, Dk. 88 Umut (Galatasaray), Dk. 78 Vidal (penaltıdan), Dk. 87 Quagliarella (Juventus)
Sarı kartlar: Dk. 71 Muslera, Dk. Gökhan Zan (Galatasaray)

Galatasaray'ın bulunduğu B Grubu'nda bu akşam oynanan diğer maçta ise Real Madrid, FC Kopenhag'ı 4-0 mağlup etti ve 6 puanla grup liderliğini korudu. 2. hafta maçlarından sonra oluşan puan durumu şöyle;
[/h][h=2]
21674058.jpg


3. Hafta maç programı:

Galatasaray - FC Kopenhag
Real Madrid - Juventus

Gruptaki 3. hafta maçları 23 Ekim akşamı oynanacak.

Mancini Galatasaray'ın başındaki ilk maçında

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında, deplasmanda Juventus ile oynanan maçta takımında ilk kez görev aldı. Galatasaray ile sözleşme imzalayan 48 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, sarı-kırmızılılarla ilk maçına kendi vatanında çıkmış oldu.
Maçtan önceki basın toplantısında selefi Fatih Terim'in taktik anlayışıyla sahada mücadele edeceklerini belirten Mancini, Çaykur Rizespor ile yapılan son lig maçından farklı bir 11'i sahaya sürdü.Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de yer alan Burak Yılmaz, Dany, Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar, Juventus maçında yer bulamadı. İtalyan çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Chedjou, Eboue, Riera ve Melo'yu ilk onbirde sahaya sürdü. Ev sahibi Juventus'ta ise geçen hafta Torino ile yapılan lig mücadelesinde sakatlanan Arjantinli golcü Carlos Tevez, bu maçta ilk onbirde yer aldı. 41 bin seyirci kapasiteli Juventus Stadı'nda tribünlerin tamamına yakını dolarken, 2 bin kadar sarı-kırmızılı taraftar da kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini aldı.

Kaynak: Hürriyet Haber

[/h]
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Beraberliğe rağmen 250 bin dolarlık prim[/h]

21675011.jpg
[h=2]Galatasaray Yönetimi, takımın Juventus karşısında sergilediği oyundan çok memnun kaldı ve flaş bir karara imza attı. Yönetim, 250 bin Dolar olan galibiyet primini 2-2'lik beraberliğe rağmen dağıtacak...

[/h][h=2]
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, B Grubu'ndaki 2. maçında deplasmanda İtalyan devi Juventus ile 2-2 berabere kaldı... Maçın başından sonuna kadar tempolu ve baskılı bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takımın bu oyunundan Ünal Aysal ve kurmayları da çok beğendi...Karşılaşmanın berabere bitmesine rağmen Galatasaray Yönetimi, 250 bin Dolar olan galibiyet primini dağıtma kararı aldı. Eğer, Galatasaray İtalya'dan galibiyetle dönseydi 400 bin Dolar dağıtılacaktı.
[/h]
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Türklerin sihirli dokunuşu[/h]
21674540.jpg
[h=2]Milli yıldız Arda Turan ve Türk asıllı Mesut Özil Devler Ligi grupları ikinci maçlarına damga vurdu.Attığı golle Atletico Madrid’in, Porto zaferini kazanmasını sağlayan Arda ile Arsenal formasıyla Napoli karşısında 1 gol 1 asist yapan Mesut, takımlarının en iyisi oldu. Avrupa, iki futbolcuya da hayran kaldı.[/h]
spacer.gif

DEVLER Ligi’ne Türk damgası... Avrupa ve dünya futbolunun en büyük arenalarından olan şampiyonlar ligi’nde Arda Turan ve Mesut Özil fırtınası esti... Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda, gösterdiği performansla ses getirdi. Marca gazetesi “Atletico demir gibi” başlığını kullandığı haberinde; Arda’nın attığı golle takımına zor bir deplasmanda çok önemli bir 3 puana taşıdığını yazdı. AS gazetesi, “Porto laneti sona erdi” ifadelerini kullanırken, Arda’nın galibiyeti getiren isim olduğunu yazdı.OFSAYTI KABUL ETTİLER AMA...MARCA ve AS gazeteleri başarılı futbolcunun attığı golün ofsayt olmasına rağmen, stratejik anlamda önemli bir ders olduğunu vurguladı. Portekiz’in spor gazetesi Abola ise karşılaşmanın hakemi Howard Webb’e isyan etti. Gazete, “İspanyollar, Arda’nın golünün ofsayt olduğunu kabul etti bunu sadece Webb göremedi” diye konuştu.
Teknik direktör Diego Simeone, Arda’nın attığı golü daha önce çalıştıklarını ve kendisine ilham olan ismin vatandaşı Javier Zanetti olduğunu söyledi. 1998 yılında Arjantin ve İngiltere arasında oynanan maçta, Güney Amerika ekibi benzer bir serbest vuruş organizasyonunda Zanetti ile topu buluşturarak galibiyet golünü atmış, tıpkı Atletico Madrid gibi sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı.

THE SUN: ‘MESİH, MESUT ÖZİL!’ÖTE yandan İngiliz Sun gazetesi Napoli karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan Mesut Özil’in performansını överken, sürmanşetinde Oz büyücüsüne gönderme yaparak “Wizard of Ozil” yani “Özil büyücüsü” ifadesine yer verdi. İnternet sitesinde ise manşetinde ünlü futbolcuyu “Mesih” olarak tanımlayan gazete, maçla ilgili haberinde Napoli menajeri Rafa Benitez’i kastederek “Büyücü Mesut zavallı Rafa için fazla iyiydi” yazdı.
Mesut’un Şampiyonlar Ligi eleme maçının ilk 15 dakikasında bir gol atıp ayrıca Olivier Giroud’un da ikinci golü atmasını sağladığına da dikkat çeken gazete “Real Madrid onun gitmesine izin verirken ne düşünüyordu” dedi.

Arsenal dergisinde 10 sayfa Mesut’unARSENAL, son çıkan kulüp dergisinde Real Madrid’den kadrosuna kattığı Mesut Özil’i “O-Zil Arsenal” manşetiyle kapak yaptı. Dergi yeni sayısında, Türk asıllı futbolcuya tam 10 sayfa birden ayırdı. Dergi ayrıca, Mesut Özil’i, “Avrupa’nın pas dehası” olarak tanıttı. Faruk ZABCI / LONDRA - DHASpartalı Arda Turan!PORTO’ya attığı golle A.Madrid’i zafere taşıyan Arda için “Spartalı Arda” adlı bir video hazırlandı İspanyol Cuatro televizyonunda yayınlanan görüntülerde Arda, “A.Madrid’in kralı” olarak tanıtıldı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Trabzon 2’de 2 peşinde


21209201.jpg
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet alan ve yenilmeyen Trabzonspor, Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında bugün İtalyanların ünlü takımı Lazio’yu ağırlayacak.

spacer.gif

Bordo mavililer, gruptaki ilk maçında Apollon Limassol’u 2-1, beyaz mavililer ise Legia Varşova’yı 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu karşılaşmanın kazananı, bir üst tura çıkmak için erken bir avantajın da sahibi olacak.
TRABZONSPOR

Onur
Bosingwa
Aykut Demir
Mustafa
Olcan
Yusuf
Colman
Zokora
Malouda
Adrian
Henrique

LAZIO

Marchetti
Ciani
Diaz
Cana
Hernanes
Ederson
Pereirinha
OnAzi
LaDesma
Cavanda
Floccari
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
2.5 milyon euro'ya işlem tamam

21674129.jpg
[h=2]Siyah beyazlılar, saha içi patronu Fernandes ve golcü Almeida’ya 2.5’ar milyon Euro önerdi. Başarılı oyuncular yıllık ücret konusunda yönetimle el sıkışırken, garanti para konusunda kalan ufak detaylar görüşülüyor.[/h]
spacer.gif

BEŞİKTAŞ’ta yılan hikayesine dönen Almeida ve Fernandes’in yeni kontrat imzalama süreçlerinde önemli bir adım atıldı. Siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekizli yıldız oyuncularla iki hafta süren görüşme maratonundan sonra son aşamaya geldi.
Çebi göreve geldiklerinden bu yana yönetimin menfaatleri doğrultusunda karar aldıklarını belirterek yeni dönemde transfer yönetmeliğinde değişiklikler yaptıklarını söyledi ve ekledi.: “Fernandes ve Almeida kendilerine önerdiğimiz ücretleri kabul etti.”
İMZALAR GELECEK HAFTAGEÇEN yıl garanti 2,5 milyon Euro alan Almeida bu sezonda aynı ücreti kabul ettiğini ancak yönetimin önerdiği yarısı peşin yarısı maç başına ücret paketini düşüneceğini öğrenildi. Fernandes ise yıllık 2,5 milyon Euro’yu kabul ederken vatandaşı gibi garanti alacağı paranın artırılmasını da talep etti.
Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı da “Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili olarak sürekli çalışıyor. Sanırım önümüzdeki hafta imza için masaya oturacaklar. Sorun yok” dedi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Çift idmanla Trabzon mesaisi[/h]

21673883.jpg
[h=2]Pazar günkü maçın hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde Meireles ve Egemen takımdan ayrı çalıştı...[/h]
spacer.gif

FENERBAHÇE, , Trabzonspor maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.
Sabah salonda kuvvet artırıcı program uygulanan sarı lacivertli ekip, akşam antrenmanında ise sahada topla çalıştı. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Meireles ve Egemen tesislerlerde özel program dahilinde çalıştı. Trabzon karşısında Meireles’in forma giyemeyeceği, Egemen Korkmaz’ın ise yetişme şansının yüksek olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 
Üst