06.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Durant böyle istedi


21714073.jpg
[h=2]Geçen yıl Boston’ı deviren F.Bahçe, Oklahoma’ya boyun eğdi.[/h]

Süper yıldızın etkili oynadığı ve 24 sayıyla en skorer isim olduğu maçta Oklahoma City Thunder, sarı lacivertlileri mağlup etti.KEVİN Durant’in Oklahoma’sı, F.Bahçe Ülker’i 95-82 yendi. F.Bahçe, Bogdanovic’in üçlüğüyle ilk 4 dakikayı 10-6 önde geçti. Durant oyuna ağırlığını koymaya başladı. Yine de F.Bahçe çeyreği 28-20 önde tamamladı. İkinci 12’de Oklahoma, süper yıldızının harika smacıyla skoru 37-35’e getirdi. Yine son sözü Kevin Durant’in söylediği 48-42 biten çeyrekte hatırlarda Ibaka’nın Kleiza’ya bloğu ve Emir’in Metecan’a NBA’vari asisti kaldı.HARİKA SMAÇ SALONU ISITTI

ÜÇÜNCÜ çeyrekte 3.5 geçilirken McCalebb’in basket faulüyle F.Bahçe farkı 4‘e indirdi: 54-50. Ibaka’nın Kleiza’ya ikinci bloğunu yine bu dakikalarda yaparken ilk 6, 63-59 Thunder lehine geçildi. Durant’in 3.30 kala harika smacı tüm salonu ayağa kaldırdı: 69-61. Final periyoduna Thunder’ın 75-65’lik üstünlüğüyle girildi.
Son 12’de 3 dakika geride kalırken skor 77-68’di. Keyifli maçta skorboad 2.20’yi gösterirken fark 16’ydı: 93-77. Son dakikaları şova dönen karşılaşmada Thunder, F.Bahçe’yi 95-82’yle geçti.
SALON: Ülker Sports Arena
HAKEMLER: Dan Crawford (***), Courtney Kirkland (***), Rüştü Nuran (***)
1. PERİYOT: 28-20
DEVRE: 42-48
3. PERİYOT: 75-65
F.BAHÇE ÜLKER: Bogdanovic (***) 19, Emir (***) 9, Zoric (**) 4, Kleiza (**) 9, McCalebb (***) 13, Vidmar (*) 4, Melih (**) 7, Kenan (**) 6, İzzet (*) 3, Metecan (**) 6, Barış (*) 2, Ayberk (*), Berk (*), Ömer (*)
OKLAHOMA CİTY: Durant (****) 24, Ibaka (***) 15, Perkins (**) 1, Sefolosha (***) 8, Jackson (***) 9, Collison (*) 2, Lamb (***) 9, Thabeet (**) 4, Fisher (***) 8, Adams (***) 7, Jones (**) 2, Roberson (**) 4, Garret (*) 2

ARENA’DA 12 bin 191 kişi
F.BAHÇE Ülker ile Oklahoma arasındaki mücadelede, tribünlerde belirli seviyede boşluklar olması göze çarptı. Karşılaşmayı toplamda 12 bin 191 biletli seyircinin izlediği açıklandı. Öte yandan molalar sırasında dağıtılan basketbolseverlere çok sayıda hediye tişört dağıtıldı.Dansçılar büyülediOKLAHOMA City’nin dansçı kızları yaptıkları görsel şovlarla izleyenleri büyüledi.Maskota büyük ilgiMAÇTA Oklahoma City Thunder’ın maskotu Rumble, tribünleri dolaşıp çeşitli hediyeler verdi ve büyük ilgi çekti.
Kartal sonunda kanatlandı
Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Uşak’ı 21 sayı atan Lofton ile mağlup etti.TÜRKİYE Kupası B Grubu’nda Uşak’ı 80-75 yenen Beşiktaş ilk galibiyetini aldı. İlk periyodu Beşiktaş, 18-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Lofton ve Gökhan’la sayı bulan Kartal, devreyi 36-26 üstün kapadı.

En skorer Warren oldu

3. periyotta Uşak farkı azaltsa da Beşiktaş 50-54 üstünlük kurdu. Son çeyrekte öne geçen Uşak, üstünlüğü koruyamadı. Beşiktaş maçı 80-75 kazandı. Dünkü sonuçlar: B Grubu: G.Saray-A.Petkim: 80-63, D Grubu: A.Efes-T.Telekom: 96-101 (Uz.), Mersin BŞB-TED: 80-74. Günün programı: D Grubu: 14.00 T.Telekom-TED, 16.00 Mersin BŞB-A.Efes, B Grubu: 14.00 A.Petkim-Beşiktaş, 16.00 Uşak-G.Saray.
Vakıfbank, Zürih’te mağlupİSVİÇRE’de yapılacak Dünya Kulüplerarası Kadınlar Voleybol Şampiyonası’na bu kentte hazırlanan Vakıfbank, Volero Zürich ile oynadığı özel maçı 25-22, 20-25, 14-25, 6-24 ve 15-12’lik setler 3-2 kaybetti. ? Celal DEMİRBİLEK / Zürih
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Eskişehirspor 0 - 1 Beşiktaş


21712829.jpg
[h=2]Beşiktaş zorlu Eskişehirspor deplasmanında 3 puanı Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle aldı. Olaylı derbi ve ardından MP Antalyaspor deplasmanında mağlup olan Beşiktaş bu galibiyetle adeta hayata döndü. Geçtiğimiz sezon MP Antalyaspor formasıyla ikinci yarılarda oyuna girerek gol atmasıyla adını duyuran Ömer Şişmanoğlu yine ikinci yarıda oyuna girerek golünü attı.[/h]

Karşılaşmaya forvette Eneramo orta sahada Necip gibi sürpriz isimlerle başlayan Beşiktaş maç boyunca dengeli bir oyun ortaya koydu ve kalesinde önemli tehlikeler yaşamadı. Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren Ömer Şişmanoğlu, Fernandes'in sol kanattan yaptığı harika ortayı kafa vuruşluyla ağlara göndererek 3 puanı takımına getiren isim oldu. Ömer geçtiğimiz sezon da MP Antalyaspor formasıyla ikinci yarılarda oyuna girerek attığı gollerle öne çıkan isim olmuştu.

Golün asistini yapan Fernandes karşılaşma boyunca da etkili bir oyun ortaya koydu.

Ev sahibi Eskişehirspor'da ise forvet hattındaki sıkıntı bu karşılaşmada da göze battı. Bienvenu ve Necati'nin formsuzluğuna Erkan ve Kamara gibi isimlerin verimsiz oyunu da eklenince ev sahibi ekip rakip kalede etkili olamadı. Siyah kırmızılılar gole en çok direkten dönen Aytaç'ın harika şutunda yaklaştılar.


STAT: Atatürk
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Cem Satman, Baki Tuncay Akkın
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin - Veysel, Akaminko, Diego, Tarık - Kamara, Ndiaye, Aytaç, Erman (Dk.89 Servet), Erkan (Dk.71 Özgür)- Bienvenu (Dk.29 Necati)
BEŞİKTAŞ: Tolga - Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson- Gökhan Töre (Dk.84 Muhammed), Necip, Veli, Fernandes (Dk.90 Ersan) - Olcay, Eneramo (Dk.62 Ömer)
GOL: Dk.70 Ömer (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Dk.32 Diego, Dk.35 Erman, Dk.44 Akaminko, Dk.71 Aytaç (Eskişehirspor). Dk.73 Necip, Dk.82 Olcay (Beşiktaş)
Karşılaşmadan önemli dakikalar;
-70. dakikada Fernandes'in ortasına Ömer Şişmanoğlu kafayı vurdu ve golü yaptı. Beşiktaş 1-0 önde.
-Beşiktaş'ta Eneramo oyundan çıkarken Ömer Şişmanoğlu oyuna giriyor.
-60. dakikada sol çaprazdan topla ceza sahasına giren Eneramo'nun vuruşunu kaleci Boffin ayağıyla çıkardı.
-Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş başladı.
-İlk yarı golsüz sona erdi.
-İlk yarının son dakikasında Aytaç ceza sahası dışından harika bir şut çıkardı. Top iki direğin birleştiği noktadan direğe çarptı.
-30. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren ve şutunu Eneramo oldu top az farkla auta çıktı.
-29. dakikada Bienvenu'nün sakatlanması sonrasında oyuna Necati girdi.
-Karşılaşmaya ev sahibi ekip Eskişehirspor başladı.


MAÇ ÖNCESİ AYRINTILAR
Eskişehirspor-Beşiktaş maçının biletleri açık tribün 50, kapalı tribün 100, Vip A 275, Vip C 250 ve Vip B de 200 liradan satıldı. Bilet fiyatlarının yüksek ve havanın soğuk olması nedeniyle Eskişehirsporlu taraftarlar karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermedi. Karşılaşmayı yaklaşık 6 bin civarında Eskişehirspor taraftarları izlerden 500 kadar Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde takımlarına destek verdi.

Beşiktaş taraftar tribününde maç başlamadan önce 1453 taraftar grubu pankart astı, bu pankart kısa süre sonra aynı tribünde yer alan diğer Beşiktaş taraftar grupları tarafından üzerine başka pankart konularak kısmen kapatıldı.

Maç nedeniyle Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılaşmanın oynandığı Atatürk Stadyumu'nda ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Stadyuma taraftarlar alınmadan önce Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bomba uzmanları her maçta olduğu gibi kapalı ve açık tribünde arama yaptı. Her iki takımın taraftarları tek tak aranarak içeriye alındı. Taraftarların madeni para, çakmak ve pet şişeyle stada girişine izin verilmedi.

BAŞKAN ORMAN'DAN ZİYARET
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, öğle saatlerinde geldiği Eskişehir'de karşılaşma öncesinde Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ın da bulunduğu ziyaret sonrasında Fikret Orman Espark Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen amatör kulüplerine spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.

MAÇ 0 DERECEDE OYNANDI
Eskişehirspor ile Beşiktaş takımları, hava sıcaklığının 0 dereceye kadar indiği bir ortamda karşı karşıya geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, cezası nedeniyle karşılaşmayı şeref tribününün üst kısmında bulunan locadan izledi. Bilic'in yerine sahadaki Beşiktaş kulübesinde yardımcısı Nicolai Jurcevic görev aldı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ceza 2 maça inebilir


21714439.jpg
[h=2]Fikret Orman, Tahkim Kurulu’na yaptıkları itirazın sonucundan umutlu.[/h]

Siyah beyazlı kulübün başkanı, PFDK’dan aldıkları 4 maç seyircisiz cezasında indirime gidilebileceğini söylerken, “Hamdolsun, bugün itibariyle Beşiktaş’ın kimseye bir kuruş borcu yoktur” dedi. BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, G.Saray derbisindeki olaylar nedeniyle verilen 4 maçlık cezaya yaptıkları itirazdan umutlu. Siyah beyazlı kulübün başkanı, cezalarının Tahkim Kurulu’nda 2 maça inmesini beklediklerini söyledi. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin 10. kuruluş yıldönümü balosuna katılan Orman açıklamalarda bulundu. Neşeli görünen siyah beyazlı kulübün başkanı, “Hamdolsun, bugün itibariyle Beşiktaş’ın kimseye bir kuruş borcu yoktur” dedi. YETİMİN HAKKINI YEDİRMEYİZ

BİR ara Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la çökertme de oynayan Orman, “Şu anda dikkat ediyorsanız Beşiktaş’ta kimsenin alacağı konuşulmuyor. Herkes parasını almıştır. Futbolcuların paraları hesaplarına yatmıştır. Yenilseler de yatmıştır yenseler de yatmıştır. Beşiktaş’ı kurumsal bir kimlikle yönetiyoruz. Bize inanın, gerçekten çok çalışıyoruz. Dürüstlük içinde, yetimin hakkını kimseye yedirmeden elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Kısa zamanda stadımızı da yapacağız” şeklinde konuştu. ? BODRUM/DHA
Pankart savaşlarıSİYAH beyazlı takımı Eskişehir’de çok sayıda taraftarı destekledi. Tribüne önce 1453 Kartalları pankartının asılması dikkat çekerken, daha sonra başka bir grubun kendi pankartını üzerine asarak bunu kapatması gözlerden kaçmadı.4:Beşiktaş, Eskişehir deplasmanında oynadığı son 6 maçın dördünü kazandı.5:Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’a karşı çıktığı son 5 karşılaşmayı da kazanamadı.Önceki gece gittiği Bodrum’da önemli açıklamalar yapan Fikret Orman Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la çökertme oynadı.Beşiktaşlı hocalarla gurur duyuyoruz

GEÇEN hafta Samet Aybaba’nın Antalya’sına kaybeden, dünse Ertuğrul Sağlam’ın Eskişehirspor’unu yenen siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Biz Beşiktaş camiasından yetişen hocalarla gurur duyuyoruz” dedi. Fikret Orman ayrıca 90 dakika öncesinde, “Futbol bu... Spor adamları dostluğu ön plana çıkarmalı” şeklinde konuştu.
Bilic’i medya kurtardı!Son anlardaki penaltı tartışmasında tribünlerle gerginlik yaşayan Hırvat hocayı, yakınındaki gazeteciler uzaklaştırdı.MAÇIN uzatma anlarında yaşanan tartışmalı pozisyon tribünleri de karıştırdı. Basın tribününde yer alan bazı Eskişehirli gazeteci ve taraftarlar, Veli’nin koluna çarpan topa penaltı itirazında bulundu. Bu sırada karşılaşmayı cezası nedeni ile hemen üst tarafta izleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de “Ne penaltısı” gibi bir işarette bulununca tepki kendisine yöneldi. Bunun üzerine araya giren basın mensupları, tepki gösteren kişileri yatıştırırken Hırvat hocayı da oradan uzaklaştırdı.Özen de Bilic’in yanında izlediSİYAH beyazlı kulübün Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, tribünlerde cezalı Slaven Bilic’in yanında maçı takip etmesi dikkat çekti.Veysel’den ‘Top karnına çarptı’ itirafıMAÇIN son saniyelerinde Beşiktaş ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topun Veli Kavlak’ın eline çarptığı yönündeki tartışmalarla ilgili konuşan Eskişehirsporlu Veysel Sarı, “Sanırım orada top Veli’nin karnına çarptı. Tam bir karambol poziyonuydu. Girmeyince girmiyor” açıklamasını yaptı.Fernandes asisti ile dalya dediBEŞİKTAŞ’ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Eskişehir deplasmanında siyah beyazlı takımdaki yüzüncü resmi maçına çıktı. 2010-11 sezonu devre arasında Beşiktaş’a gelen yıldız futbolcu, şu ana kadar 19 gol atıp 33 de asist yaptı. Fernandes, dün de golün asistine imza attı.Necati ilk kez 7’de sıfır çektiSÜPER Lig’in faal futbolcuları içinde en golcü oyuncusu olan Eskişehirsporlu Necati Ateş yeni sezondaki performansıyla eski günlerini arattı. Beşiktaş karşısında sakatlanan Bienvenu’nün yerine oyuna dahil olan tecrübeli forvet, ilk kez ligin 7’nci haftasını gol atamadan kapattı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Havada gol kokusu var


21714270.jpg
[h=2]F.Bahçe, Süper Lig’de 16 golle en çok skor üreten takım oldu. Trabzon, 6 haftada 6 gol buldu Avrupa Ligi’nde 2 maçta coştu.[/h]

Sarı lacivertliler, ligde 2.6 gol ortalaması ile oynadı. Bordo mavili ekip ise, Avrupa’da 8 mücadelede 18 kez fileleri salladı. Bu akşam olası bir erken gol, fark yaratabilir.SÜPER Lig’de büyük bir maçın vakti daha geldi, çattı; Fenerbahçe-Trabzonspor... Bu akşamki zorlu 90 dakika öncesi, iki takımın istatistiklerine bakınca ‘gollü bir maç’ ihtimalinin yüksek olduğu görülüyor. Çünkü Fenerbahçe, ligde geride kalan 6 haftada tam 16 kez fileleri sarsıp ‘en çok gol atan ekip’ unvanını alırken, kalesinde 7 gol gördü.
Trabzonspor, Süper Lig’de 6 karşılaşmada, 6 gol bulup, rakiplere de 6 gol şansı tanısa da Avrupa Ligi’nde coştu. Bordo mavili takım, UEFA Avrupa Ligi’nde şu ana kadar oynadığı toplam 8 karşılaşmada tam 18 kez ağları salladı. Filelerinde ise 7 gol gördü. Fırtına son oynadığı maçta Avni Aker’de İtalyan Lazio ile 3-3’lük skorla berabere kaldı.
MAÇ, SONLARA DOĞRU DA KOPABİLİRİKİ ezeli rakibin de, ‘mutlak galibiyet’ parolası ile çıkacağı maçta ‘gol kokusu’ olduğu kesin... Uzatma anları dahil, ligde her 15 dakikalık dilimde gol atmayı başaran Fenerbahçe, 76 ve 90. dakikalar arasında 4 gol yedi. Trabzonspor da aynı dönemde 2 defa gol sevinci yaşadı. Bu nedenle oyun kilitlenirse, mücadelenin son anlara doğru kopabilme ihtimali de öne çıkıyor.
Geride kalan 6 haftada 43 gol pozisyonuna giren Ersun Yanal’ın öğrencileri, 16 kez ağları sarstı. Böylelikle yüzde 37’lik ortalama tutturdu. Mustafa Akçay’ın talebeleri ise, rakibine göre daha az şans yarattı. Trabzonspor, 28 gol pozisyonunda sadece 6 kez güldü. Yüzde 21’lik bir ortalama yakaladı.

Yanal’ın hedefi 6’da 6 yapmak
F.BAHÇE, ligde tam 5 maçtır galip geliyor. Sarı lacivertli ekip ve teknik direktör Ersun Yanal, bu akşam Trabzonspor’u da mağlup ede-rek yakaladığı seriyi 6 maça çıkarmayı hedefliyor. Kanarya ayrıca, son iki karşılaşmada kalesinde gol görmedi.Akçay kalesini gole kapattı

TRABZON’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig’deki son 3 maçta da kalesinde gol görmedi. Rakip filelere 4 gol bırakan Akçay’ın öğrencilerinin amacı, Fenerbahçe karşısında da gol yememek olacak. Fırtına, Kadıköy’de de esmek istiyor.

Fener pasa boğuyor
SÜPER Lig’de Fenerbahçe, 6 haftalık dilimde 2872 pas girişiminde bulundu. Sarı lacivertliler 2193 isabet sağlayıp, yüzde 76’lık yüzde yakaladı. Trabzonspor, pas konusunda rakibinin çok gerisinde kaldı. Kanarya’ya göre daha dikine bir futbol oynayan Fırtına, 6 maçta 2060 pas denedi. 1504’ünde isabet yakaladı ve yüzde 53 ortalama tutturdu.Caner Erkin’e sürpriz kutlamaTRABZONSPOR maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisle-ri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girerken, bir de sürpriz doğum günü pastası kesildi. Dün 25. yaşına giren Caner Erkin’in doğum günü, kampa giren teknik heyet ve oyuncular tarafından hep birlikte kutlandı.F.Bahçe filede Balkan şampiyonu16. Balkan Kupası finalinde F.Bahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Sırp ekibi Vojvodina Novi Sad’ı 3-0 yenerek şampiyon oldu ve CEV Challange Kupası’na katılım hakkı elde etti. Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen 16. Balkan Kupası’nda mücadele eden Fenerbahçe, Vojvodina Novi Sad’ı 25-12, 25-13 ve 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sarı lacivertliler, CEV Challange Kupası ilk turunda Kıbrıs Rum Kesimi’nden Anorthosis Famagusta ile eşleşti.
21714261.jpg


Bayatlı: Borçlar nasıl bitecek? Kiğılı: Sadece Fenerium yeter
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda, üye Ziya Bayatlı ile başkanvekili Kiğılı arasında bu ilginç diyalog yaşandı.F.BAHÇE Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’na kulüp başkanı Aziz Yıldırım rahatsız olduğu için yer almadı. Başkan vekili Abdullah Kiğılı, “Futbol takımımızdan beklentimiz sezonu zirvede tamamlamalarıdır. Taraftarımızın desteğiyle Trabzonspor maçını da kazanacağımızı umuyoruz” diye konuştu. Üyelerden Ziya Bayatlı’nın konuşmasında, “Borçlar nasıl sıfırlanacak?” sorusuna, Abdullah Kiğılı oturduğu yerden, “Sadece Fenerium’un değeri 150 milyon” yanıtını verdi. Bu arada, F.Bahçeli eski milli atletler Ruhi Sarıalp ve Eşref Aydın’ın isimlerinin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki atletizm pistlerine
verildiği açıklandı.
Yamen Uzun da başkan adayı oldu
İŞ adamı Yamen Uzun, Fenerbahçe’nin 26 Ekim’deki seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Uzun, “3 Temmuz sürecinden bugüne kadar kulübümüz zarar gördü. Sayın Aziz Yıldırım başkanlığa devam ettiği taktirde Fenerbahçe’de yeni bir kaos oluşacaktır” diye konuştu.
Aziz Yıldırım toplantıda yoktu

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’na katılmadı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, başkan Yıldırım’ın rahatsız olduğunu, ancak daha sonra toplantıya katılacağını söyledi.
F.Bahçe’nin borcu 142.5 milyon liraYÜKSEK Divan Kurulu’nda F.Bahçe’nin fiilen ödenecek borç tutarının, 142 milyon 564 bin 719 lira olduğu açıklandı. Doğan Yeşin, 1 Ocak-31 Ağustos 2013 tarihli hesaplar hakkında bilgi verdi. Mevcutlar ve alacaklar toplamının 23 milyon 125 bin 789 lira olduğunu belirten Yeşin, fiilen ödenecek borçlar tutarının ise 165 milyon 690 bin 508 lira olduğunu duyurdu.

Toplantıda yöneticilerden Talat Yılmaz, İlhan Ekşioğlu, Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Deniz Tolga Aytöre, Ersan Topbaş ve Tahir Perek yoktu.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Gerçek Sneijder'i herkese göstereceğim


21714189.jpg
[h=2]Ünlü futbolcuyu kazanacağını söyleyen G.Saray’ın yeni teknik patronu, “Sneijder seviyesindeki oyuncular her teknik adama güven verir. Benimle birlikte, gerçek Sneijder’i herkes görecek” dedi.[/h]

G.Saray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, Wesley Sneijder’in kendisi ile bambaşka bir görüntüye kavuşacağını söyledi. La Gazzetta dello Sport’a röportaj veren İtalyan teknik adam, şu ana kadar bekleneni veremeyen Hollandalı yıldızdan övgü dolu sözlerle bahsederken, “Galatasaray’da üst düzey oyuncular var. Sneijder seviyesindeki oyuncular her teknik adama güven verir. Benimle birlikte, gerçek Sneijder’i herkes görecek” dedi.
Kadrosundaki bir diğer önemli isim Didier Drogba’nın da büyük bir kozu olacağını ifade eden Roberto Mancini, G.Saray’ı para için seçmediğini de şu sözlerle anlattı:
“G.SARAY’A PARA İÇİN GELMEDİM”

İTALYA’da herkes, “Para için İstanbul’u seçti” diyor. Ama ben Galatasaray’ı, prestijli bir kulüp olduğu, şampiyonlar ligi’nde boy gösterdiği ve görkemli bir geçmişi bulunduğu için seçtim. Türkiye, ekonomisi dörtnala giden ve tarihi binlerce yıl öncesine dayanan bir millet. Sözleşmeler işin parçası. İstanbul’da olmamın parayla ilgisi yok.”
Devler Ligi’ne de değinen Mancini, “Juventus her zaman Juventus’tur. Ama karşılarında hoca değişikliğiyle motive olmuş bir G.Saray vardı. Gruptaki en kritik maçımız, Real Madrid ile deplasmanda oynayacağımız maç olabilir” dedi.
Otobüste Tulun devrimiAKHİSAR Belediyespor maçı için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inen G.Saray’ın takım otobüsünde, Terim döneminin aksine Bülent Tulun’un en önde oturması gözden kaçmadı.Dany & Burak out Chedjou & Umut inG.SARAY Teknik Direktörü Roberto Mancini, ligdeki ilk maçında tribüne göndereceği isimleri belirledi. İtalyan teknik adam, 6+0+4 kuralı nedeniyle Akhisar karşısında Dany, Riera, Amrabat ve kart cezalısı Melo’yu kadroya almayacak. Bu maçla çift forvete dönecek sarı kırmızılı teknik adam, Juventus karşısında takımı ipten alan Umut Bulut’u da ilk 11’de Burak’a tercih edecek. Ayrıca Terim döneminde şans bulamayan Chedjou’ya da defansta liderlik görevi verecek.
Ali Naci KÜÇÜK
3 MAÇ DAHA VARPaşa’nın konuğu Sanica Boru ElazığSPOR Toto Süper Lig’de bugün 3 karşılaşma daha oynanacak. Program şöyle: 14.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadı: Kasımpaşa-Sanica Boru Elazığ (Mete Kalkavan-Lig Tv2), 16.30 Yeni Rize Stadı Çaykur Rize-Medical Park Antalya (Halis Özkahya-Lig Tv2), 19.00 Dört Eylül Stadı: Sivas-Gençlerbirliği (Yunus Yıldırım-Lig Tv2).

21714164.jpg
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Saldırı timi



21713947.jpg
[h=2]Bordo mavililerde Malouda, Adrian, Henrique ve Yusuf, teknik direktör Mustafa Akçay’ın en güvendiği isimler...[/h]

Plan ise ilk andan itibaren rakibi şok baskıyla, sahasına hapsetmek...

TRABZONSPOR, gözünü bu akşam deplasmanda oynayacağı zorlu Fenerbahçe maçına çevirdi. Bordo mavililer, rakiplerinin galibiyet serisini sonlandırıp taraftarlarına moral vermek istiyor. Teknik direktör Mustafa Akçay, Lazio maçında kaybedilen üç puanın ardından oyuncularına önemli uyarılarda bulundu. Özellikle yakalanan gol pozisyonlarının değerlendirilmesi konusunda dikkat çeken Akçay’ın Lazio maçında olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da hücuma dönük bir kadroyu sahaya sürmesi kesin gibi.
Akçay, Malouda, Adrian, Henrique ve Yusuf’tan oluşan hücum hattıyla ilk 11’i oluşturup, ilk dakikalarında rakip kaleyi baskı altına almayı planlıyor.
ÜÇ PUANA 20’ŞER BİN LİRA PRİMBordo mavili yönetim de takımdan umutlu. Lazio beraberliğinin üzüntüsünü unutacaklarından emin olan yöneticiler kesenin ağzını açtı.
Fenerbahçe galibiyeti halinde futbolculara 20’şer bin TL prim verileceği müjdelendi.
Konyaspor’u yenip, Lazio ile berabere kalan bordo mavililer, Fenerbahçe’yi dize getirirse ceplerini dolduracak.
Yönetimin Ekim ayında UEFA’dan gelecek olan nakit parayla da oyuncuların transfer taksitlerini ödeyeceği öğrenildi.
Karaman’a başkan “Görevi bırak” demiş!TRABZONSPOR, Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman’ın istifasına ilişkin açıklama yaptı. Resmi sitedeki açıklamada, Karaman’ın göreve başlamasının ardından, Mustafa Akçay’ın yerine geleceği dedikodularının ortaya çıktığı belirtilerek, “Bunun üzerine başkanımız, Karaman’a teşekkür etmiş ve görevden ayrılması gerektiğini bildirmiştir” denildi.Lazio’yu sahada değil sitede çökerttilerİNTERNET korsanları, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki rakibi Lazio’nun resmi sitesine, “Bize her yer Trabzon” yazdı. İtalyan basınının haberine göre 3-3’lük maç sonrası Lazio’nun “sslazio.it” adresiyle ulaşılan web sitesi, internet korsanları tarafından kilitlendi. Siteye yazının maç sonucuna kızan Trabzon taraftarlarınca konulmuş olabileceği öne sürüldü.Yüreğimizi sahaya koymak zorundayızTRABZONSPOR Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Fenerbahçe maçında kazanmak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Milli file bekçisi, ligde iyi bir konumda olduklarını belirterek, “Bu durumumuzu daha üst noktalara çıkartmak için Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle ayrılmak zorundayız. İki takım içinde zor bir maç olacağı kesin” dedi.Terim’den Olcan sürpriziA MİLLİLERİN, Dünya Kupası Elemeleri’nde cuma Estonya, 15 Ekim’de İstanbul’da Hollanda ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Terim, Trabzon’dan Olcan ve G.Antep’ten Cenk’i uzun aradan sonra çağırdı. İşte kadromuz: Olcay, Gökhan, Tolga, Ersan, Mustafa (Beşiktaş), Alper, Gökhan, Volkan, Caner, Hasan, Mehmet (F.Bahçe), Burak, Umut, Selçuk, Semih (G.Saray), Cenk (G,Antep), Salih (Kayseri), Onur, Aykut, Olcan Adın (Trabzon) , Arda (A.Madrid), Nuri Şahin (B.Dortmund), Ömer (B.Leverkusen), Hakan (Hamburg).
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kayserispor yönetim kurulu istifa etti


21713483.jpg
[h=2]Gaziantepspor mağlubiyeti sonrasında Kayserispor yönetim kurulu toplu olarak istifa etti.[/h]

Gaziantepspor'a bugün sahasında 1-0 yenilen Kayserispor, karşılaşmanın sonrasında Karpuzatan Tesisleri'nde bir araya gelen yöneticiler durum değerlendirmesi yaptı. Daha sonra Başkan Recep Mamur ve yönetim kurulu üyeleri istifa kararı aldı

Kayserispor Yönetim Kurulu bu kararın ardından 23 Ekim’de olağan üstü kongre kararı aldı.

Kayserispor'lu taraftarlar, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yönetimi istifaya çağırmıştı. Kayserispor Yönetiminin istifa kararında kulübün yalnız bırakıldığı, maddi ve manevi destek alamadığı gerekçe edildi.
21712707.jpg


Kayserispor'un evinde Gaziantepspor'a mağlup olduğu karşılaşma sonrasında Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yönetim kurulu üyeleriyle taraftarlar arasında tartışmalar yaşanmıştı.

MAMUR: ŞEHİR TAKIMA REKLAM VERME CÖMERTLİĞİNDEN KAÇMANIN YÜZ ÇEŞİT YOLUNU BULDU
Genel Kurul'un toplu istifası sonrasında yazılı bir açıklama yapan Başkan Recep Mamur, Kayseri şehrinin takıma sahip çıkmadığını ve kongrede yeniden aday olmayacağını belirtti. Kayserispor camiasının çok büyük olduğunu ifade eden Mamur, şöyle devam etti: "5 Ekim tarihi itibariyle olağanüstü genel kurul kararı alarak, onurla taşıdığım Kayserispor Başkanlığı görevini üzülerek bırakıyorum. Sevgili Kayserisporlular, bilmenizi isterim ki bu kararımın, takımın aldığı sonuçlarla ilgisi yok. Sizin de bildiğiniz gibi sahip olduğumuz takım kadrosu, bu lig standartlarının çok üzerindedir. Ancak en değerli 6 oyuncumuz sezon başından beri sakat. Gayet tabii ki, oyuncularımız düzelip, sizleri mutlu edecek sonuçları alacaktır."

Kayserispor'un çok büyük olduğunu ancak şehirden yeteri kadar destek görmediğini belirten Mamur, şunları kaydetti: "Kulübümüz tesisleri, idari ve mali yapısı, kadro kalitesiyle Anadolu'nun en prestijli takımı olmuştur. Daha 2 ay önce, oyuncularımızın birkaçına gelen resmi teklif 20 milyon avronun üzerindedir. Bu parayı, hiç düşünmeden sizlere, iyi bir takım izletme adına reddettik. Geçen sezon, ligi 5. bitirmiş kadromuz, 3 yıldır göğüs reklamı alamamıştır. Kombine kartı sayısı açıklanamayacak kadar az, localarımız şehrimiz tarafından keyfe keder kullanılma arzusundadır. İlk 500'de ve ikinci 500'de onlarca firması bulunan Kayseri şehri, kendi adını taşıyan takıma reklam verme cömertliğinden kaçmanın yüz çeşit yolunu bulmuştur."

Kayserispor'a kentin sahip çıkmasını isteyen Mamur, "Kupa kazanmış, Avrupa Kupaları'na katılmış, tüm milli takımlara oyuncu vermiş Kayserispor'un; hiçbir hamlesine katkı sağlamayanların tavrı, tribünlerin de boşalmasına, ortaya çıkan hiçbir sonuçtan memnun olunmamasına neden olmuştur" ifadelerini kullandı.

Kendisinin ve diğer yöneticilerin ülkede örnek gösterilen, UEFA ve FIFA yetkililerinin teşekkürler yağdırdığı Kayserispor'un, hiç kimseyi memnun edememesini, içlerine sindiremediklerini dile getiren Mamur, açıklamasını şöyle tamamladı: "Kayserispor'a hiçbir şey vermeden (sevgi dahil), çok şey istenmesini de anlayamamanın üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Ömrünün önemli bir kısmını Kayserispor'la geçirmiş birisi olarak, sizlere veda etmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşamama rağmen, sizlere bıraktığımız olağanüstü Kayserispor mirası vardır. Bu miras, yeni gelecek ve yalnızlaştırılmayacak yönetimlerle, sizlere şampiyonluklar yaşatacak kadar güçlüdür. Hepinize hakkımı helal ediyor, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum."
 
Üst