23.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kongre satrancı başladı


21885811.jpg
[h=2]

Fenerbahçe’de seçim startı verildi. Mehmet Ali Aydınlar, meydana çıktı. Şimdi merak edilen soru şu: Başkan Aziz Yıldırım ne yapacak, stratejisi ne olacak?
[/h]

MEHMET Ali Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü Başkan adaylığını açıkladı.
Aydınlar’ın bu kararı ile birlikte sarı lacivertli kulüp yeni bir döneme de adım attı. Ve kongre santrancı başladı Fenerbahçe’de. İlk hamleyi Hürriyet’e verdiği röportajla Aziz Yıldırım yaptı. Yıldırım bu röportajda “aday olabileceği yönünde sinyaller” vermişti. Bu hamleye Mehmet Ali Aydınlar karşılık verdi ve adaylığını açıkladı. Şimdi sıra yine Aziz Yıldırım da. Bu santranç oyununun sonucunu ve gelişmelerini gelin birlikte irdeleyelim.
Şimdi önümüzde 3 temel soru var:
- Aziz Yıldırım da başkan adaylığını açıklayacak mı?
- Yıldırım aday olursa kim kazanır?
- Yıldırım aday olmazsa, kimi aday gösterir?
Bu soruların yanıtlarını ve önümüzdeki günlerde sarı lacivertli camiada neler yaşanacağına dair öngörülerimizi kaleme alalım.
Ama hemen ifade edelim, bu sadece bizim öngörülerimiz değil. İsimlerini saklı tutan çok değerli Fenerbahçelilerin değerlendirmeleri de olacak?


AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?


FENERBAHÇE şimdi bu sorunun yanıtını arıyor. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet’e özel röportaj veren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım aday olacağı sinyalini yakmıştı.
BELGÜ: OLMAYACAK
- Ancak o röportajı böyle okumayan isimler de var. Başkan adayı Hulusi Belgü de o isimlerden biri. Belgü, “Ben Aziz Yıldırım’ı çok iyi tanıyorum. O röportaj da tam tersine aday olmayacağını okudum” diyor.
KIYAT: EVET OLACAK
- Sarı lacivertli kulübün eski yöneticilerinden Atilla Kıyat ise aksi fikirde. Kıyat, “Ben Yıldırım’ın başkanlığa aday olacağını düşünüyorum. Çok adaylı bir seçim kulüp için çok faydalı olacaktır” diyor.
SONUÇ:
- Yıldırım’a çok yakın iki ismin değerlendirmesiyle tamamlayalım bu bölümü. Birinci isim: YILDIRIM’IN ADAY OLMA İHTİMALİ YÜZDE 51 OLMAMA ŞANSI İSE YÜZDE 49.
İkinci isim: AZİZ BEY KESİNLİKLE ADAY.


AYDINLAR MI YILDIRIM MI?


AZİZ Yıldırım’ın aday olması durumunda sonuç ne olur?
Aziz Yıldırım’a yakın kaynaklar sonuçtan son derece emin. Kim olursa olsun Aziz Yıldırım’a karşı bir adayın şansı olmayacağı kanaatindeler...
- F.Bahçe camiası Aziz Bey’e yalnız bırakmaz. Karşısına kimi koyarsanız koyun Yıldırım kazanır. Aziz Bey hem aday olur, hem kazanır.
- Ne zaman bırakır derseniz onun yanıtı da açık: AZİZ BEY’İN DAVASI BİTER, KENDİSİ BIRAKIR.
- O zaman Aydınlar niye aday oldu diyecekseniz, yanıtı basit: Yarın bana neden aday olmadın demesinler diye aday oluyor.
Peki Aydınlar’a yakın kaynaklara göre durum ne? Orada ise tam tersi bir anlayış var. Seçimi Aydınlar’ın kazanacağından son derece eminler.
- Fenerbahçe’nin kongre üyesinin yapısını bilemezsiniz. O yapı çok farklı ve anlamlı düşünüyor.
- Aziz Bey sandığınız gibi güçlü değil artık. En yakınındaki isimler bile ondan ayrı ve farklı düşünüyor ve yaka silkiyor.
- Yıldırım belki de başkanlık tarihinin en yalnız dönemini geçiriyor. Aydınlar aday olduysa emin olun çok güçlü olduğunu biliyordur.
- Fenerbahçe’ye ilk Dünya Şampiyonluğu’nu tattıran bir isim Aydınlar. Bunu üyeler mutlaka görecektir.


YILDIRIM ADAY ÇIKARIR MI?


BU olasılık hiç de göz ardı edilmiyordu. Ama Aydınlar’ın adaylığını açıklaması bu anlamda Yıldırım’ı da zor durumda bıraktı. Artık Aziz Yıldırım başkanlık için kimi aday gösterirse göstersin, Aydınlar’ın karşısında o adayın şansı azaldı. Bu durumda Aydınlar, Yıldırım’ı şu iki karardan birini almaya zorladı:
1- Eğer adaysan karşıma sen çık.
2- Aday değilsen bile güçlü bir aday göstermek zorundasın.
SONUÇ: Aziz Yıldırım aday olmamayı düşünüyorsa bile Aydınlar’ın kararı ile aday olmak zorunda kalacak.


SEÇİLECEĞİNDEN O KADAR EMİN Kİ


MEHMET Ali Aydınlar son derece başarılı bir işadamı. Yıllardan bu yana da camianın içinde. Dün adaylığını açıklayan Aydınlar ile konuşan herkes onda farklı bir özgüven hissine şahit oldu. Hatta bir gazeteci bu özgüveni aynen şu sözlerle özetledi:
- Göksel Gümüşdağ ile birlikte Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunda da aynı güven vardı kendisinde. Seçileceğinden adı kadar emindi. Bu kez de aynı duygu içinde.


AYDINLAR’IN EKİBİNDE KİMLER VAR VE ONU KİMLER DESTEKLEYECEK?


AYDINLAR’ın açıklamasından sonra sanal da olsa listeler yapılmaya başlandı. İlk gelen bilgiler Atilla Kıyat, Hulusi Belgü ve Sadettin Saran’ın, (henüz davası sonuçlanmadı) Mehmet Ali Aydınlar’ın yanında hatta listesinde olacağı yönündeydi. Hürriyet bu isimlere ulaştı.
BELGÜ: Yolumuza devam ediyoruz. Henüz birleşme söz konusu değil. Ekibimle görüşeceğim.
KIYAT: Kim aday olursa olsun o yönetimde olmayacağım. Aydınlar ile bir kez bile görüşmedim
SARAN: Bir açıklama yapmadı. Perşembe bir TV programında konuşacağını söyledi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Trabzonspor camiasının acı kaybı




21885481.jpg
[h=2]

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan (61), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
[/h]



FUTBOLCU KARİYERİ


21 Haziran 1952'de Akçaabat doğumlu olan Kadir Özcan Trabzonspor altyapısında futbola başladı ve ardından Trabzonspor profesyonel takımına yükseldi. Trabzonspor'un süper Lig'e yükselmesinin ardından Trabzonspor'un 1970'li yılların ikinci yarısında Süper Lig'e hakim olduğu dönemde takımın düzenli forma giyen oyuncuları arasındaydı. Daha sonra maddi olumsuzluklar sebebiyle takım dağılmaya başladığı dönemde Zonguldakspor'a verildi.Burada iki sezon oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da sadece bir sezon oynadıktan sonra futbola veda etti.


TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ


İlk teknik direktörlük yıllarında birçok 2. Lig ve 1. Lig ekibinde teknik direktörlük ya da yardımcı antrenörlük yaptı. Daha çok Karadeniz yöresindeki ekiplerde görev aldı. Birçok Anadolu takımını çalıştırdı ve son olarak Aralık 2010'da Kartalspor'da Ergün Penbe'nın istifasından boşalan teknik direktörlük mevkisine getirildiği açiklandı. Fakat birkaç gün sonra sözleşmesi yönetim tarafından iptal edilerek Engin Korukır ile anlaşılmıştır.Daha önce Tugay Kerimoğlu'nun abisi olan Tolgay Kerimoğlu tarafından Nisan 2009'da boşalan Kartalspor teknik direktörlük görevine getirilmişti fakat, maddi olanaksızlıklar yüzünden Mayıs 2010'de istifa etti.


FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan için başsağlığı mesajı yayınladı.
Kulübün internet sitesinden yayınlanan mesaj şöyle;"PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, spor camiasına ve Özcan ailesine başsağlığı dileriz."
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Arda’lı Atletico, Viyana’yı kuşattı


21887578.jpg
[h=2]

Avusturya Wien’i deplasmanda deviren Atletico Madrid, Devler Ligi’nde 3’te 3 yaptı.
[/h]

ARDA Turan’lı Atletico Madrid şampiyonlar ligi’nde tutulmuyor... Ernst Happel Stadı’nda Avusturya Wien’i 3-0’la geçen Arda Turan ve arkadaşları G Grubu’ndaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Maça hızlı başlayan Atletico Madrid henüz 8. dakikada Filipe’nin asistinde Raul Garcia ile öne geçti: 1-0. 20’de Raul Garcia’nın pasında Diego Costa’nın golü ile fark 2’ye çıktı ve ilk yarı bu skorla sona erdi: 2-0.
İkinci 45 dakikada da etkili bir oyun ortaya koyan Atletico, 54. dakikada Emiliano Insua’nın asistinde Diego Costa’nın 2. golü ile farkı 3’e çıkardı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 sona erdi.
Atletico Madrid’de milli oyuncumuz Arda Turan mücadeleye ilk 11’de başlarken, 90 dakika sahada kaldı ve iyi bir performans ortaya koydu. Grubunda 9 puanla lider olan Atletico 6 Kasım’da İspanya’da Avusturya Wien’i konuk edecek.


Milan-Barca dostça


ŞAMPİYONLAR Ligi’nde dün oynanan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:
E GRUBU: Schalke 04-Chelsea: 0-3, S. Bükreş-Basel: 1-1. F GRUBU: Arsenal-B.Dortmund, Marsilya-Napoli: 1-2. GGRUBU: Porto-Zenit: 0-1. H GRUBU:: Celtic-Ajax: 2-1, Milan-Barcelona: 1-1.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
TFF 'olaylı derbi' kararını açıkladı


21884138.jpg
[h=2]

Türkiye Futbol Federasyonu, 5. hafta oynanan ve uzatma dakikalarında tatil edilen Beşiktaş Galatasaray derbisi hakkındaki kararını açıkladı... Mücadelenin sonucu 3-0 Galatasaray lehine tescil edildi.
[/h]

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan, Galatasaray2-1 öndeyken uzatma dakikalarında çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan Beşiktaş derbisi hakkındaki kararını belirledi...Yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan maç, 3-0 Galatasaray lehine tescillendi... Sarı kırmızılı takım bu karar sonrasında 13 puana yükseldi... Maç eksiği tamamlanan Beşiktaş ise 16 puanda kaldı.



İŞTE TFF'NİN AÇIKLAMASI:


"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 22.10.2013 tarihli toplantısında, 22.09.2013 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2-1 Galatasaray A.Ş. lehine devam ederken 93. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Beşiktaş A.Ş. Kulübü'nün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Galatasaray A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına oyçokluğuyla karar vermiştir."


21882963.jpg




 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Trabzonspor'un Avrupa'da bileği bükülmüyor


21879911.jpg
[h=2]

UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü maçında 24 Ekim Perşembe Polonya'nın Legia Varşova takımını sahasında konuk edecek Trabzonspor'un, Avrupa kupalarında bileği bükülmüyor.
[/h]

En son 23 Şubat 2012'de UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 4-1 kaybeden bordo-mavililer, o tarihten itibaren 606 gündür Avrupa'da yenilgi yüzü görmüyor. Bordo-mavililer, söz konusu dönemde oynadığı 10 Avrupa kupası maçında 6 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.


Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki son 10 maçı şöyle:

2012-2013:

UEFA Avrupa Ligi play-off turu


Trabzonspor: Videoton.........: 0-0


Videotan: - Trabzonspor.......: 0-0 (Trabzonspor penaltılarla 4-2 elendi)

2013-2014:

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu

Trabzonspor-Derry City.........: 4-2

Derry City-Trabzonspor.........: 0-3

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu

Dinamo Minsk-Trabzonspor...: 0-1

Trabzonspor-Dinamo Minsk...: 0-0

UEFA Avrupa Ligi play-off turu

Kukesi-Trabzonspor..............: 0-2

Trabzonspor-Kukesi..............: 3-1

UEFA Avrupa Ligi grup maçları

Apollon Limassol-Trabzonspor: 1-2

Lazio-Trabzonspor.................: 3-3
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
F.Bahçe DNA'sı sizi istemiyor


20798771.jpg
[h=2]

Mehmet Ali Aydınlar, kongre startını verirken yazılı açıklamayla kararını duyurdu.
[/h]



AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİMİNİ HEDEF ALAN SERT AÇIKLAMALAR YAPTI...


“Bu büyük kurumun insanlık, adalet, manevi değerler, öncü rol oynama, başarı ve liderlik etme olguları ile şekillenmiş olan DNA’sı mevcut anlayışı kabul etmemektedir. F.Bahçesahipsiz değildir.”
VE kılıçlar çekildi, Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe’de kongre için düğmeye bastı. TFF eski başkanlarından Aydınlar, sarı lacivertli kulüpte 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olduğunu duyurdu... Yazılı bir açıklama yapan Aydınlar, şunları söyledi...
- Bugün gelinen noktayı değerlendirdiğimde, olağanüstü genel kurulun gündem maddelerini ve satır aralarını da dikkatle okuduğumda, mevcut zihniyetin büyük bir arzu ile yönetimde devama kararlı olduğunu açıkça tespit etmiş durumdayım.
- Gerek Fenerbahçe Kulübü’nün içerisinde bulunduğu durum, gerek kongre üyeleri ile taraftarlardan gelen büyük talep ve teveccühü göz önüne alarak, 26 yıldır hizmet verdiğim kulübümün temsil ettiği gerçek değerlere sahip çıkma adına, olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığımı koyma kararı almış bulunuyorum.


ADAYLARIN ÖNLERİ KESİLİYOR




- Ülke sporunun temel direği olan, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü, plansız, programsız, projesiz, vizyonsuz bir seçim anlayışı ile geçmişe dair hiçbir şeyi sorgulamaksızın yeni bir dönemi daha başlatmaya hazırlanmaktadır. Detaylı mali tabloları ve finansal açılımları hiç kimse tarafından bilinmeyen, konsolide rakamları belirsiz, şeffaflıktan uzak bir yapı, kongre üyelerine hamasi şampiyonluk sözleri verilerek yeni bir dönem adına oya sunulmakta ve herhangi bir değerlendirmeye imkan tanınmamaktadır.
- Kongre oyunlarıyla başkan adaylarının önleri kesilmek istenmekte, söz verildiği halde ihraç kararı verilmiş kişilere kongreye katılım imkanı verilmeyerek, demokratik seçim zemininin temin edilmesinden imtina edilerek, ülkenin en büyük ve köklü kurumu sıradan bir dernek gibi seçim sandığına götürülmeye çalışılmaktadır.


F.BAHÇE’NİN SAHİPLERİ KONGRE ÜYELERİDİR



- Burada çok açık ve net bilinmesi gerekir ki bu büyük kurumun insanlık, adalet, manevi değerler, öncü rol oynama, başarı ve liderlik etme olguları ile şekillenmiş olan DNA’sı artık bu anlayışı kabul etmemekte, bünyesi reddetmektedir. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki büyük Fenerbahçe Kulübü asla ve asla sahipsiz değildir.
- Kişilerin hegemonyası ve bir şahıs şirketi mantığı ile işletilerek hiçbir yere götürülemez. Bu büyük kurumun gerçek sahipleri; kuruluşundan beri görkemli tarihini şekillendirmiş olan sporcuları, emeklerini ve kaynaklarını koymuş yöneticileri, kulübüne gönülden bağlı taraftarları ve kongre üyeleridir.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kopenhag kriteri


21886231.jpg
[h=2]

Gruptan çıkmanın anahtarı Danimarka ekibi ile yapılacak maçlar.
[/h]

Bugün Arena’da ve sonrasında Kopenhag’da alınacak 6 puan, G.Saray’ı toplamda 7 puana taşıyarak ikincilik yarışında avantajlı konuma getirecek. Ayrıca Juventus’la son kapışmanın evde olması da Aslan için büyük şans.G.SARAY’da gözler şampiyonlar ligi’nde bugün oynanacak Kopenhag karşılaşmasına çevrildi. Başkan Ünal Aysal da teknik direktör Roberto Mancini de hafta içi aynı ifadeyi kullandı: “Kopenhag maçları G.Saray adına çok kritik ve kader niteliği taşıyor.” Çünkü, Danimarka temsilcisi karşısında alınacak 6 puan sarı kırmızılılara son 16’nın kapısını ardına kadar aralayacak. Nasıl mı?..
G.Saray, Kopenhag’ı üst üste oynayacağı iki maçta da mağlup etmesi halinde puanını 7’ye çıkaracak. Diğer tarafta Real Madrid ile Juventus birbirini kıracak. Özellikle de İtalyan temsilcisinin, Real karşısındaki puan kayıpları ikincilik yarışında Cimbom’a yarayacak.


REAL’E KAYBETME KREDİSİ OLACAK


JUVENTUS’un, Real Madrid’i iki maçtan birinde mağlup etmesi halinde son maçını kendi sahasında oynayacak olan G.Saray, evinde İtalyan devine kaybetmemesi halinde Real’e deplasmanda kaybetse bile tur atlayacak.
Kopenhag karşısında alınacak 6 puan ya da en kötü ihtimalle 4 puan, grupta 3.’lük adına rakibini de saf dışı bırakacak. Kopenhag’ın iddiası kalmayacak ve G.Saray en kötü Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek.
Bugünkü maçta Galata-saray’ın yediği golün dahi önemi var. Sarı kırmızılılar, Kopenhag’daki mücadelede ikili averajda rakibini ekarte etmek adına bugün kalesinde gol yemeden bir galibiyet alırsa, önemli bir avantajı eline geçirecek.

STAT: T.Telekom Arena

YAYIN: Smart Spor

BAŞLAMA SAATİ: 21.45

HAKEM: Aleksandar Stavrev (Mak.)
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Siyah & Beyaz




21885547.jpg
[h=2]

Beşiktaşlı yıldızların performansı, kulübün renkleri gibi!
[/h]

Geçen sezon vasatı aşamayan Escude, bu sezonun en iyilerinden. Yeni transferler Kerim Frei, Eneramo ve Ömer’den ‘Hazırız’ mesajı gelmedi. Sezer ve üçüncü kaleci olarak alınan Günay 18’e dahi giremedi. Yüzleri güldüren isimler ise kaleci Tolga Zengin, Atiba, Motta, Serdar ve Gökhan Töre oldu.BEŞİKTAŞ, 10 resmi maça çıktı. Kartal’ın aldığı futbolcu sayısı ise 11’di. Bu isimlerin 5’i ‘turp gibi’ çıktı.
6 isim, bekleneni veremedi. Oyuncuların performansları arasındaki fark, kulübün renkleri kadar zıttı; siyah ve beyaz...
Kerim Frei, A2’den yukarı tek maçta çıkıp 11 dakika görev yaptı. Sezer Öztürk, hayal kırıklığı yarattı. Ömer, 52 dakika oynadı, tek gol attı. Franco’nun peşini sakatlık bırakmazken, Eneramo golle tanışamadı. Günay kaleciliğin doğasından ötürü 3. kalecilikte kaldı.


KALE, TOLGA İLE ‘ZENGİN’


BEYAZA bakarsak, ilk dikkat çeken isim Tolga... Trabzonspor’dan 2 milyon 750 bin Euro’ya alınan kaleci Tolga Zengin, Beşiktaş’ın ‘kaleci sendromunu’ bitirdi. 10 maçta 855 dakika oynayıp, kalesinde 9 gol gördü. Atiba, sakatlıktan önce orta sahanın ‘dinamosu’ oldu. Kanadalı, atak organizasyonlarının yanı sıra savunmaya da büyük katkıda bulundu. Kiralık gelen Motta da, sol bekteki sıkıntıya ilaç gibi geldi. Başarılı oyuncu, savunmadaki yırtıcı oyunuyla dikkati çekti.


HER ŞEY GÖKHAN TÖRE İÇİN!


GÖKHAN Töre aşısı da tuttu. Kara Kartal, kiralama bedeli olarak 350 bin Euro verdiği Gökhan’dan hücumda 9 maçta 2 gol, 1 asistlik katkıdan daha fazlasını aldı. Bu yıldızların yanı sıra, ‘yuvaya geri dönen’ Serdar Kurtuluş da, istikrarlı duruşuyla göze battı.G.Saray derbisinde yenilen ilk golde hata yapsa da Serdar, o gün 1 asistle katkı sağladı. 9 maçta 798 dakika forma giyen Serdar, Hilbert’ten açılan boşluğu doldurabildi mi? Orası da, tabii ki taraftarın takdiri...


34’lük Escude ihtilali!


Teknik heyet ve taraftarı yeni transferler haricinde mutlu eden performans, Fransız stoper Julien Escude’ye ait...
GEÇEN sezon geldiği Beşiktaş’ta, 14 lig, 3 kupa maçına çıkan ancak sezonun büyük bölümünde Samet Aybaba’nın gözüne giremeyen Fransız Escude, yeniden doğdu. Yeni teknik direktör Slaven Bilic’in gözdesi olan 34 yaşındaki stoper, 7 Süper Lig, 2 Avrupa Ligi mücadelesinin tamamında forma giydi. Escude, ligde kaydettiği 2 golle Kartal’a hayat verdi. Solak savunmacı attığı gollerle, skora da katkı yapabildiğini gösterdi. ‘Yeni transfer’ olmasa da, istikrarlı performansıyla ‘taze kan’ görevi gördü. ‘Beyaz tablo’nun önemli yüzlerinden biri haline geldi.

13.4 milyon Euro’ya ‘karşılık’ gelemedi


SEZER


Maç: 0
Dakika: 0
Gol/Asist: 0/0
Bonservis: 1.5 milyon Euro


KERİM

Maç: 1
Dakika: 11
Gol/Asist: 0/0
Bonservis: 3.1 milyon Euro


ÖMER

Maç: 2
Dakika: 52
Gol/Asist: 1/0
Bonservis: 1.6 milyon Euro


FRANCO

Maç: 0
Dakika: 0
Gol/Asist: 0/0
Bonservis: 2.4 milyon Euro


ENERAMO


Maç: 3
Dakika: 100
Gol/Asist: 0/0
Bonservis: Bedelsiz


GÜNAY


Maç: 0
Dakika: 0
Yediği gol: 0
Bonservis: 200 bin Euro
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Fatih Terim’e tezahürat normal


21886234.jpg
[h=2]

Mancini taraftarların büyük başarılar kazanan Terim’e olan sevgisinin kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi.
[/h]

G.SARAY Teknik Direktörü Roberto Mancini, sözleşmesinde İtalya Milli Takımı’nın başına geçmesi için özel bir madde olmadığını söyledi. Kopenhag maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan İtalyan teknik adam, “İşimi iyi bilen bir profesyonelim. Burada 3 senelik kontratım var ve bu sürenin sonuna kadar Galatasaray’a konsantreyim” dedi.
Deneyimli teknik adam, Galatasaray’la çıktığı maçlarda sarı kırmızılı taraftarların hâlâFatih Terim lehine tezahürat yapmalarının sorulması üzerine ise şu yanıtı verdi:


‘Ciddiye alıyoruz’


Terim‘in ismini taraftarın söylemesi normal. O bu kulübe çok büyük başarılar kazandırmış bir isim. Bu durumun beni çok da fazla etkilememesi lazım.” Bugünkü karşılaşmada Kopenhag’ı çok ciddiye alacaklarını da vurgulayan Mancini, “Rakibimiz iyi defans yapan, sahaya iyi yayılan, duran topları iyi kullanan ve kontrataklara iyi çıkan sağlam bir takım. Juventus beraberliğinin avantajını kullanarak hata yapmayacağımızı umuyorum. Kopenhag’ı küçümsememiz lazım” ifadelerini kullandı.
 
Üst