24.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Galatasaray 3-1 FC Kopenhag


21896874.jpg
[h=2]

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü karşılaşmasında Danimarka'nın FC Kopenhag takımını ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.
[/h]

Türk Telekom Arena'daki maçtaı, sarı kırmızılı takımın golleri 9. dakikada Melo, 38. dakikada Sneijder ve 45+1. dakikada Drogba'dan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 88'de Claudemir attı.



CİMBOM İKİNCİ SIRADA




B Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Real Madrid, sahasında Juventus'u 2 - 1 yendi. Bu sonuçların ardından temsilcimiz Galatasaray puanını 4'e yükselterek 2. sırada yer aldı. Grupta 9 puanı bulunan Real Madrid liderliğini korurken, Juventus 2 puanla 3. sırada, 1 puanı bulunan FC Kopenhag da sonuncu sırada yer aldı.


21898083.jpg




Stat:
Türk Telekom Arena

Hakemler:
Alexsandar Stavrev, Marjan Kirovski, Dejan Kostadinov (Makedonya)

Galatasaray:
Muslera, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Dany, Bruma, Selçuk İnan, Melo (Dk. 76 Ceyhun Gülselam), Sneijder (Dk. 80 Amrabat), Burak Yılmaz, Drogba (Dk. 86 Umut Bulut)

Kopenhag:
Wiland, Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson, Gislason (Dk. 46 Bolanos), Claudemir, Delaney, Jorgensen, Braaten (Dk. 84 Toutouh), Vetokele (Dk. 46 Adi)

Goller:
Dk. 9 Melo, Dk. 38 Sneijder, Dk. 45+1 Drogba (Galatasaray), Dk. 88 Claudemir (Kopenhag)

Sarı kart:
Dk. 32 Delaney (Kopenhag)





MANCINI HASRETİNİ DİNDİRDİ



şampiyonlar ligi
'nde son zamanlarda iyi sonuçlar alamayan Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Kopenhag maçında alınan 3-1'lik galibiyet ile Devler Ligi'nde 7 maç sonra galibiyete ulaştı. Galatasaray’ın başında ilk maçına Juventus karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarında çıkan Roberto Mancini sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.



Melo ilk golünü attı



Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, bu sezonki ilk golünü attı. Henüz 9. dakikada attığı şık kafa golüyle takımını Kopenhag karşısında 1-0 üstün duruma taşıyan Melo, bu sezon ilk kez skora katkı sağladı.
Sarı-kırmızılı ekipteki ilk sezonunda 12 kez rakip fileleri havalandıran ve golcü kimliğiyle de ön plana çıkan Melo, geçen sezon ise yalnızca 1 gol bulabilmişti.



Sneijder'in yükselişi sürüyor



Sarı-kırmızılı ekipte Wesley Sneijder, başarılı performansını Kopenhag karşılaşmasında sürdürdü. Hollanda formasıyla milli maçta Türkiye'ye karşı etkili bir futbol sergileyip gol atan, ardından son oynanan lig maçında Kardemir Karabükspor ağlarını iki kez havalandırarak Galatasaray'a 3 puanı getiren Sneijder, Kopenhag maçında yine takımının önemli isimlerinden biri oldu.

Kopenhag filelerine attığı golle Galatasaray'ı maçta 2-0 öne geçiren Sneijder, sarı-kırmızılı formayla bu sezonki 4. golüne imza attı.



Drogba, Kopenhag'ı boş geçmedi



Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız ismi Didier Drogba, Kopenhag maçında takımının 3. golünü attı. Juventus deplasmanında attığı golle, alınan 1 puana katkı sağlayan Drogba, Kopenhag mücadelesinde 45+1. dakikada topu ağlarla buluşturarak skoru 3-0 yapan isim oldu.

Drogba, Kopenhag ağlarını havalandırarak bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkardı. Fildişi Sahilli oyuncunun ligde 4, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 golü bulunuyor.



Burak Yılmaz'ın gol orucu sürüyor



Sarı-kırmızılı takımın en etkili gol silahlarından biri olan Burak Yılmaz'ın şanssızlığı Kopenhag maçında da devam etti. Sezona Gaziantepspor ve Bursaspor maçlarında attığı gollerle başarılı bir giriş yapan Burak, ardından forma giydiği ligde 6, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta skora katkı sağlayamadı.

Sarı-kırmızılı formayla son 8 maçında gol atamayan Burak, Kopenhag maçının ikinci yarısında iki önemli gol fırsatından yararlanamazken, taraftarlar tezahürat yaparak oyuncuya moral verdi.



Delaney cezalı duruma düştü


Kopenhag takımında Delaney, gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Maçın 32. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen oyuncu, Galatasaray'la kendi sahalarında yapacakları maçta forma giyemeyecek.



Kopenhag'a forma reklamı engeli



Danimarka temsilcisi, Türkiye'de alkollü içecek reklamının yasak olması nedeniyle Galatasaray karşısında göğüs reklamı kullanamadı. Sponsoru bir bira şirketi olan Kopenhag takımı, maçta göğüs reklamı olmayan formalarla mücadele etmek durumunda kaldı.



İlk 11'de 8 yabancı




UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, ilk 11 kişilik kadroda 8 yabancı oyuncuya görev verdi. Yabancı sınırlaması nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de sadece 6 oyuncusuna kadroda yer verebilen teknik direktör Mancini, Avrupa kulvarında bu sınır olmadığı için Kopenhag karşısında takımının tüm yabancı futbolcularını 18 kişilik kadroya dahil etti.

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, Dany, Bruma, Chedjou ve Eboue ilk 11'de yer alırken, Amrabat ile Riera ise yedekler arasında bulundu.



Riera bu kez yedek kaldı



Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid ve Juventus maçlarında ilk 11'de yer alan Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Albert Riera, Kopenhag maçında yedek kaldı. Ligde henüz forma şansı bulamayan Riera, "Devler Ligi"nde gruptaki ilk iki maçın ardından, Danimarka temsilcisine karşı yedekler arasında sahaya çıktı.

Sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın yerine savunmanın solunda Riera'yı tercih etmeyen teknik direktör Mancini, bu mevkide Dany'ye görev verdi.



Medya maça büyük ilgi gösterdi



Galatasaray-Kopenhag karşılaşmasına yerli ve yabancı medya mensuplarının ilgisi büyük oldu. Karşılaşmayı 30'u yabancı toplam 291 medya çalışanının takip ettiği, yabancı medya mensuplarından birinin Yunanistan'dan, diğerlerinin de Danimarka'dan geldiği bildirildi.



Fatih Terim
tezahüratları bu kez yapılmadı



Sarı-kırmızılı taraftarlar, görevinden alınan teknik direktör Fatih Terim lehine tezahüratları Kopenhag maçı öncesi yapmadı. Terim'in görevden ayrılmasının ardından oynanan maçlarda "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yapan taraftarlar, Kopenhag mücadelesi öncesinde ise bu yönde bir tezahüratta bulunmadı. Öte yandan, karşılaşma öncesi Türk Telekom Arena'yı dolduran sarı-kırmızılı futbolseverler, takımlarına büyük destek verdi. Mücadeleyi, az sayıda Kopenhag taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takip etti.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Şampiyonlar Ligi'nde gol şov vardı


21055538.jpg
[h=2]

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, A, B, C ve D gruplarında 3. hafta maçları tamamlandı. Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Bayern Münih haftayı lider tamamladı.
[/h]

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA şampiyonlar ligi B Grubu üçüncü maçında Danimarka'nın FC Kopenhag takımını 3 - 1 mağlup etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede Sarı-kırmızılı takımın gollerini 10. dakikada Felipe Melo, 38. dakikada Wesley Sneijder ve 45. dakikada Didier Drogba kaydetti. FC Kopenhag'ın tek golünü ise 88. dakikada Claudemir attı. B Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Real Madrid, sahasında Juventus'u 2 - 1 yendi. Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'de forma giydi ve 90 dakika sahada kaldı. Paris Saint-Germain'li Zlatan İbrahimovic, Anderlecht'i 5-0 yendikleri maçta 4 gole imza attı.

Alınan sonuçlar şöyle;


A GRUBU


Bayer Leverkusen - Shakhtar Donetsk: 4 - 0

Manchester United - Real Sociedad: 1 - 0


B GRUBU

Galatasaray - Kopenhag: 3 - 1

Real Madrid - Juventus: 2 - 1


C GRUBU

Anderlecht - Paris Saint-Germain: 0 - 5

Benfica - Olympiakos: 1 - 1


D GRUBU

CSKA Moskova - Manchester City: 1 - 2

Bayern Münih - Viktoria Plzen: 5 - 0
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Sow'un 2100 metresinin sırrı


21896658.jpg
[h=2]

Sarı lacivertlilerde sezona krizle başlayan Senegalli yıldızın muhteşem dönüşümü konuşuluyor.
[/h]

Arsenal maçında sadece 8 bin 900 metre koşan golcü futbolcu, Yanal’ın “Bu istatitikle bu takımda oynayamazsın” restinin ardından farklı bir kimliğe büründü. Ve Erciyes önünde 11 bin metre ile sahanın en çok koşan ismi oldu.TARİH 27 Haziran Çarşamba... Fenerbahçe, deplasmanda Arsenal’a 2-0 yeniliyor. Ertesi gün Ersun Yanal’ın önüne rakamlar geliyor. Sow 8900 metre koşmuş. Yanal, Senegalli’yi yanına çağırıyor ve “Bu rakamlarla bu takımda oynayamazsın. Antrenman ve maç performansını çok daha yukarıya çekmelisin” diyor. Sow ise bu isteğe olumlu yanıt vermiyor.
Tarih 31 Ağustos... Sarı lacivertliler, Sivas maçı için kampta. Lisansı çıkan Holmen’in gelmesi ile birlikte bir yabancı daha dışarıda kalacak. Yanal, kararını veriyor ve ‘ben çalışmadan da oynarım’ diyen Sow’u tribüne gönderiyor.


3 GOL BİLE YANAL‘I TATMİN ETMEDİ


Yıldız futbolcu bu karar karşısında çıldırıyor. Ağabeyi televizyonları arıyor. Samandıra’da kıyamet kopuyor… Bu karşılaşmanın ardından milli maç arasına girilmesi Sow krizinin soğumasına neden oluyor. Senegalli yıldız bu arada sakinleşiyor ve İstanbul’a döndükten sonra antrenmanlarda çok çalışmaya başlıyor. Yanal da futbolcusunun bu isteğini ödüllendirerek Elazığ maçında ilk 11’de yer veriyor. Sow sahaya çıkıp hat-trick yapıyor. Ancak Yanal, 3 gole rağmen Sow’un bu performansından memnun kalmıyor. Çünkü daha çok çalışmasını ve fizik olarak da güçlenmesini istiyor.


KAPRİS YAPMADI, KENDİSİ KAZANDI


Ve tarih 20 Ekim... Fenerbahçe deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında. Sow müthiş bir performans sergiliyor. İlk golde yarı sahanın ortasından Mehmet Topuz’a pası verdikten sonra harika bir deparla ceza sahasına giriyor ve arkadaşının ortasını kafayla filelere gönderiyor. Maç sonrası Yanal’ın eline rakamlar geldiğinde şaşkınlık içerisinde kalıyor. 11 bin 27 metre ile sadece Fenerbahçe’nin değil, takımının da en çok koşan ismi Sow. Yıldız futbolcu, hocasını dinleyip, küsmeden çalışarak işte böyle bir dönüşüme imza attı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ocak'ta transfer şart


21896511.jpg
[h=2]

Bilic, devre arasında takıma takviye sinyali verdi.
[/h]

Beşiktaş Teknik Direktörü “Dünyada en iyi kulüpler bile hamleler yapıyor. Biz de transfer yapacağız” dedi.SLAVEN Bilic, dün idman sonrası gazeteciler ile sohbet etti. Hırvat hoca, transfer döneminde hamleler yapabileceklerini söyledi. Yeteri kadar zamanları olduğunu vurgulayan Bilic, “Bu konuyu her gün konuşuyoruz. Dünya üzerindeki en iyi takımlar bile transfer zamanı hamle yapıyor. Biz de yapıyoruz. Bu konuda görüşüyoruz. Zamanı gelince göreceğiz” diye konuştu.

‘KULÜBEDE OLMAMAM ETKİLİYOR’


BILIC’in sözleri şu şekilde oldu...
- İbrahim Toraman-Sezer Öztürk olayı bizim için kapandı. Kulübün huzurunu ve imajını korumakla yükümlüyüz. Gereken karar uygulandı ve mesele kapandı. Oğuzhan’ın sakatlığı bizim için büyük bir darbeydi. Ama takım ‘Ozi’den ibaret değil.
- 3 maçtır kulübede yokum. Bu, olumsuz etki yarattı diyemem. Ama faydası da olmadı. Oyuncuların psikolojisini etkiliyordur.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Cahil cesaretiyle saldıracaklar


21896509.jpg
[h=2]

Trabzon’un hocası Mustafa Akçay, “Rakip ‘cahil cesareti’ ile aşırı saldırganlık gösterebilir. Dengeyi oluşturmalıyız” dedi.
[/h]

LEGIA Varşova maçı öncesi Trabzonspor’un hocası Mustafa Akçay, basın toplantısı düzenledi. Akçay, şunları söyledi...

- Legia, ‘cahil cesareti’ diye tabir ettiğimiz aşırı saldırganlık örnekleriyle risk alarak oynayabilir. Bu tür durumlarda sahadaki duruşunuzda bir denge oluşturursanız işiniz de kolaylaşabilir.


İKİ İSME ÖNLEM YOK


- Legia’ya göre favori gözüküyoruz. Favori gözüktüğümüz müsabakayı favori olarak bitirmek istiyoruz.

- Rakipten Dhalishvili ve Pinto’ya önlem almak yerine onları dikkatlice izleyeceğiz. Bu daha doğru bir hareket.


En kritik maça çıkacağız


TRABZONLU Adrian, “Umarım stadyum dopdolu olacak ve iyi bir karşılaşma oynayacağız. Bu maç gruptan kimin çıkacağını gösterecek bir maç” dedi.


Fırtına avantaj peşinde


Trabzon, J Grubu’ndaki 3. maçında Polonya temsilcisi Legia Varşova’yı ağırlayacak. Bordo mavililerde, Colman hazır olmadığı için sahaya çıkmayacak. J Grubu’ndaki ikinci maçta saat 20.00’de Apollon Limassol, Lazio’yu konuk edecek. Diğer 11 grupta 22 maç daha var.

SAAT: 20.00

YAYIN: NTV NTV Spor Smart

STAT: Avni Aker

HAKEM: Vladislav Bezborodov
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Mesut, Manu’nun kapısından dönmüş


21896283.jpg
[h=2]

Sir Alex Ferguson’un yeni yayımlanan biyografisi spor dünyasını ayağa kaldıracak..
[/h]

Kariyerini noktalayan Manchester United efsanesi Ferguson, Rooney’in daha Werder Bremen’deyken Mesut’u önerdiği belirerek, “Cevabım ise ‘İşine bak’ oldu” dedi.Kupa koleksiyoncusu ve 26 yıllık Manchester United kariyeriyle bir istikrar abidesi olarakfutbol tarihine geçen ‘Sir’ unvanlı Alex Ferguson’un hayatını anlatan ‘Alex Ferguson: My Autobiography’ (Benim Hayat Hikayem) isimli kitapta çok çarpıcı bölümler yer alıyor.
Wayne Rooney’in Mesut Özil’i transfer etmesi için kendisine baskı yaptığını itiraf eden Ferguson, olayı şöyle anlattı: “Benim ona cevabım ise sen kendi işine bak oldu. Ona görevinin futbol oynamak olduğunu söyledim. Benim görevim ise doğru takımı kurmak. Ve şu ana kadar da bu konuda başarılı olduğumu düşünüyorum. Mesut o zamanlar benim radarımda değildi. Werder Bremen’de sağ kanatta oynuyordu. Sonrasında da Güney Afrika’ya gitti ve harika bir performans sergiledi. Ama onu almayı hiç düşünmedik.”


‘BECKHAM KENDİNİ BENDEN BÜYÜK SANDI’


Kitapta özellikle bir başka İngiliz efsanesi Davdi Beckham’a ayrılan bölüm de dikkat çekici. Ferguson, Beckham’ı “Kendisini Sir Alex Ferguson’dan büyük zannetmekle” suçluyor: “Alex Ferguson olmuş, muslukçu Pete olmuş fark etmez. Menajerin adı mühim değil. Önemli olan yetkinin kimde olduğudur ve Beckham’ı ölüm haberini getiren de bu oldu.” Sir, Beckham’ı değiştiren en büyük sorunun ise Victoria’ya aşık olması olduğunu belirtip, “Bu her şeyi değiştirdi” diyor.
Daha önce ‘Alex Ferguson: Managing My Life’ (Hayatımı Yönetmek) adlı ilk kitabı 1999’da yayınlanan İskoç teknik adam, o dönem ManU’da kazandığı FA Cup, şampiyonlar ligi ve İngiltere lig şampiyonluklarını anlatmıştı. Yeni kitabındaysa İngiliz futbolunun son 30 yılını mercek altına alan Ferguson, pek çok yıldızla yaşadığı polemikleri en ince detayına kadar futbolseverlerle paylaşıyor.


Wenger yumruğunu sıktı


Alex Ferguson, ezeli rakibi Arsenal’in hocası Arsene Wenger ile ilgili bir anısını da kitapta anlatıyor. İşte o bölüm: “Arsenal ile oynadığımız 2004 yılındaki karşılaşmadan sonra Wenger ile 5 yıl konuşmadık. O maçta çok sinirli ve mosmordu. Yumruklarını sıktı ancak ben kontrolümü kaybetmedim. 2009 yılındaki Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Wenger ile olan ilişkimiz onun odama gelerek beni ve takımımı tebrik etmesiyle yeniden başladı.”


Bale’in Forrest Gump yalnızlığı!


İSPANYOL TV3’te yayınlanan mizah programında 1 milyon Euro karşılığında Tottenham’dan Real Madrid’e büyük umutlarla gelen Gareth Bale’in sakatlıktan ötürü yalnızlığa itildiği savundu. TV, Galliyi Tom Hanks’ın canlandırdığı ve yalnız bir adamı oynayan Forrest Gump karakterine benzetip dalga geçti .
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
G.Saray kale arkası Hyde Park gibi


21897250.jpg
[h=2]

Kopenhag maçı öncesi Türk Telekom Arena'nın kale arkasını sopalı pankartlarla donatan sarı kırmzılı taraftarlar tribünde Hyde Park havası estirdiler.
[/h]

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ve isteyen herkesin burada bulunan kürsüye çıkarak dilediğini söylediği Hyde Park, Kopenhag maçında Türk Telekom Arena'ya taşınmış gibiydi. Sarı kırmızılı taraftarlar kale arkası tribününde çok sayıda sopalı pankart açtı ve söylemek istediklerini bu pankartlar aracılığıyla dile getirdi.

21897261.jpg


Bu pankartlar arasında neler yoktu ki... Fatih Terim ve Harry Kewell sevgisinden Bülent Tulun eleştirilerine İstanbul'un başkent ilan edenden 'Gezi ruhuyla' "Hayallerimize gökdelen diktiniz" diyenlere... Kısacası Kopenhag maçında Galatasaray kale arkası Hyde Parkı aratmadı.

21897260.jpg
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Adana derbisinden 6 taraftara tutuklama


21893641.jpg
[h=2]

Adana'da geçen pazar akşamı oynanan Adana Demirspor - Adanaspor maçı öncesinde ve sonrasında çıkan olaylara karıştığı belirlenen 6 taraftar, 'bıçakla adam yaralama' suçundan tutuklandı.
[/h]

PTT 1'inci Lig takımlarında Adanaspor ile Adana Demirspor'un 20 Ekim'de 2-2 berabere kaldığı Adana derbisi öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Spor Şubesi ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 11'i çocuk 36 kişiyi gözaltına aldı. 'Bıçakla adam yaralama, kamu malına zarar verme, spor alanlarına yasak madde sokma, kamu güvenliğini ve huzuru bozma' suçlaması yöneltilen taraftarlar, dün Adana Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nca sorgulanan taraftarlardan 30'u tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Fevzi M., Onur U., Uğur B., Alican P., Mustafa H. ve Uğur E. de tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 6 şüpheli ifadelerinin ardından tutuklandı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kerber: Ona karşı hiç şansım yoktu


21888873.jpg
[h=2]

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'ndaki ilk maçında Alman Angelique Kerber'i 2-0 yenen dünya klasman birincisi ABD'li Serena Williams, kendisini çok iyi hissetiğini söyledi.
[/h]

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Williams, "Bugün benim açımdan oldukça iyi geçti. Zemin bence bu tür bir turnuva için çok iyi. Şu an için kendimi Miami'de olduğu gibi güçlü hissediyorum" dedi.

ABD'li oyuncu, organizasyonun farklı ülkelerde yapılmasına olumlu baktığını kaydederek, "Bu tür şampiyonalar özellikle tenisle içli dışlı olmayan şehirler ve ülkeler için çok önemli. Buradaki tenisseverler üst düzey tenis oyuncularını görme şansına her zaman erişemiyor. Bu nedenle şampiyonanın farklı ülkelere gitmesini olumlu buluyorum" diye konuştu.



Kerber: "Hiçbir şansım yoktu"



Alman oyuncu Angelique Kerber ise Serena Williams karşısında hiçbir şansı olmadığını dile getirdi. Rakibinin bugün çok iyi oynadığını ifade eden Kerber, "Serena bugün inanılmaz oynadı. Açıkçası ona karşı hiçbir şansım yoktu. Elimden gelenin en iyisini yaptım ancak gününde bir Serena ile oynamak çok zor. Bence yarın maçımın olmaması benim için iyi. Yarın korta çıkıp antrenman yapacağım ve sonraki maçlara hazırlanacağım. Buraya her maç için savaşmaya geldim. İki maçım daha var ve sonrasını göreceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Üst