31.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

Ali Koç ile baş başa 3 saat

21973196.jpg
[h=2]

Aziz Yıldırım, listesine almak istediği eski yöneticisiyle görüştü. Yıldırım, ‘Benden sonra başkanlık için sadece onu desteklerim’ dediği Ali Koç’a 2’nci başkanlık önerdi.
[/h]

Dün F.Bahçe Başkanı’na kesin bir yanıt vermeyen Koç’un teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Ali Koç’un görüşmek için kulüp binasına gelmesi yönetime gireceği şeklinde yorumlanırken, Aziz Yıldırım’ın camianın önemli başka isimleriyle de temasta olduğu öğrenildi.KRİTİK genel kurul için geri sayım sürerken, başkan Aziz Yıldırım cephesinde dün çok önemli bir gelişme yaşandı.
Yaklaşık 5 gündür yurt dışında bulunan sarı lacivertlilerin eski yöneticisi Ali Koç, dün öğle saatlerinde kulübe geldi ve Aziz Yıldırım’la yaklaşık 3 saat görüştü.
Konu doğal olarak hafta sonundaki kongre ve Ali Koç’un Aziz Yıldırım’ın yönetimine girip girmemesiydi. Koç’un kulübe gelmesi, yönetime girmesi konusunda istekli olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.


BUGÜN NETLEŞEBİLİR


3 SAATLİK görüşmede Aziz Yıldırım, Ali Koç’a 2. başkanlık teklif etti ve bununFenerbahçe açısından çok önemli olduğunu ısrarla vurguladı.
Koç, kesin yanıtını vermese de açık kapı bıraktı. Ali Koç’un Fenerbahçe Yönetimi’ne girip girmeyeceği bugün büyük bir oranda netleşecek.
Aziz Yıldırım, kendisinden sonraki dönemde başkanlık için sadece Ali Koç’u destekleyeceğini daha önce dile getirmişti. Yıldırım’ın Koç’u listesinde görme ısrarının en büyük nedenlerinden biri olarak da, kendisinden sonra onu başkan olarak görmek istemesi gösteriliyor.


KİMSEYE SIR VERMİYOR


Başkan Yıldırım bir yandan Ali Koç ile görüşürken, diğer taraftan da yönetimi güçlendirmek için çalışmalar yapıyor.
Yönetim kuruluna alacağı diğer isimlerinin kimler olacağını yakın çevresiyle bile paylaşmayan Yıldırım, görüşmelerini gizlilik içerisinde sürdürüyor.
Ancak bugün bu isimlerden bazılarının netleşeceği kulislerde dile getiriliyor.


Yıldırım’dan üyelere SMS


AZİZ Yıldırım, kongre üyelerine yolladığı telefon mesajında, 3 Temmuz süreciyle hesaplaşma adına genel kurula gelip oy vermelerini istedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25014438.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bedavaya Fenerbahçe'ye gidebilir


21970399.jpg
[h=2]
Siyah beyazlı yönetim sözleşme uzatmak için yıllık 4 milyon Euro talep eden futbolcusuna rest çekti: İstediği yere gidebilir... Bu gelişme gündeme yeniden “Fernandes, Fenerbahçe ile anlaşır mı?” sorusunu getirdi.
[/h]

BEŞİKTAŞ Yönetimi, yıldız oyuncusu Manuel Fernandes’e rest çekti. Siyah beyazlı kulüple sözleşme yenileyip yenilemeyeceği yılan hikayesine dönen Portekizli futbolcu ile Beşiktaş’ın yolları ayrılma aşamasına geldi.
Fernandes, menajeri Ahmet Bulut ile görüşerek yeni dönemde 1.5 milyon Euro imza parası ile birlikte yıllık 4 milyon Euro talep etti. Siyah beyazlı yönetim ise bu astronomik rakamı dikkate bile almayacağını açıkladı ve ekledi: “Sözleşmesi bittiği an istediği yere gidebilir.”


‘BU PARAYA DAHA İYİSİNİ ALIRIZ’


“BEŞİKTAŞ’ın menfaatleri her şeyin önündedir” yorumunu yapan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Portekizli oyuncunun istediği rakama çok daha iyi futbolcular alınabileceği görüşü üzerinde birleştiler. Buna karşılık Beşiktaş, yeni dönemde Fernandes’e yıllık 2.5 milyon Euro teklif etti. 1 milyon 800 bin Euro imza parasını da 3 yıla yaymayı önerdi. Fakat bunu da oyuncu ve menajeri kabul etmedi. Hatta Beşiktaş Kulübü scoutlarının şimdiden Fernandes’in yerini dolduracak isimleri takibe aldığı ifade edildi.


SARACOĞLU’NDA MAÇ İZLEMİŞTİ


BU gelişme, uzun süredir konuşulan bir iddiayı da yeniden gündeme getirdi: “Fernandes,Fenerbahçe’ye gider mi?” Sarı lacivertli kulüp resmi olarak doğrulamasa da birçok defa Beşiktaş’ın yıldızı ile ilgilendiği ileri sürülmüştü. Hatta Fernandes’in geçtiğimiz sezon ezeli rakiplerinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na giderek, Fenerbahçe ile Benfica arasındaki maçı izlemesi bu dedikoduları alevlendirmişti. Türkiye’de yaşamaktan memnun olduğunu açıklayan Portekizli futbolcunun, şimdi nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.


Aralık’ta görüşebilir ama Haziran’ı bekler


SİYAH beyazlı kulüple sözleşmesi 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek olan Manuel Fernandes, eğer anlaşma sağlanamazsa aralık ayından itibaren başka kulüplerle masaya oturabilecek. Çünkü statüye göre; bir futbolcu sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmasından itibaren yabancı bir takımla görüşebiliyor. Ancak bedelsiz olarak ayrılması halinde transfer olduğu takımın formasını en erken yeni sezonda giyebiliyor.


Derbilerde kayıp


FERNANDES'İN Beşiktaş’tan istediği 4 milyon Euro’luk yıllık ücret tartışılmaya devam ederken, Portekizli oyuncunun derbi performansı ise olaya farklı bir boyut katıyor. Türkiye’de 4. sezonunu geçiren yıldızın özellikle büyük maçlardaki karnesi kırık. Şu ana kadar 10 derbiye çıkan Fernandes, hiç gol atamazken bir tane asist yapmakla yetindi


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25012862.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Şapka çıkarın


21972123.jpg
[h=2]

Aslan’ın 35 yaşındaki yıldızı Drogba, istikrarda kaleci Muslera’yı bile solladı. Geldiği ilk günden bu yana her maçta forma giyen Drogba, bu performansını ise özel antrenörü Stephan'a borçlu.
[/h]


15 Şubat 2013’te Galatasaray’la ilk maçına çıkan Fildişili, o günden bu yana 30 resmi karşılaşmanın hepsine ilk 11’de çıktı. Drogba, söz konusu dönemde attığı goller ve asistleriyle takımına 10 milyon 120 bin lira katkı sağladı.



İŞİN SIRRI STEPHAN



TAM 35 yaşında olmasına karşın müthiş bir performans sergileyip golleri ile Galatasaray’a hayat veren Drogba’nın bu başarısında özel antrenörünün de büyük bir payı var.

Uzun yıllardır Fransız antrenör Stephan ile birlikte çalışan Drogba, başarılı isim sayesinde hep zinde oluyor. Fildişili’nin kendisi tuttuğu Fransız antrenör, haftanın 2 günüİstanbul’da Drogba ile kalıyor.
Stephan, dünyaca ünlü yıldıza özel çalışma programının yanı sıra, sürekli olarak vücut değerlerini, dayanıklılık durumunu analiz etmek adına testler yapıyor. Drogba, bu özel program sayesinde normalde futbolcuların daha uzun sürede atlatacağı sakatlıkları Stephan’ın katkısı ile kısa sürede iyileşip sahalara dönüyor.



GELDİĞİNDEN BU YANA HER MAÇTA OYNADI




G.SARAY
ve İstanbul’a adım attığından bu yana tek bir 90 dakika dahi kaçırmadı! 35 yaşındaki Didier Drogba, sarı kırmızılı forma ile inanılmaz bir performansa imza atıyor. 8 Şubat 2013’te Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü yıldız, Galatasaray kariyerinde ilk kez görev aldığı 15 Şubat 2013’teki Akhisar Belediye maçından bu yana takımının oynadığı bütün resmi maçlarda sahada yer aldı.

İmza attığı günlerde hakkında, “Yaşı ilerledi, faydası olmaz” eleştirileri yapılan Drogba, iddia sahiplerini 8 ay içinde mahcup etti. Cimbom’un en yaşlı futbolcusu olmasına rağmen Drogba, geldiğinden bu yana Galatasaray’da en fazla süre alan futbolcu oldu. 30 resmi maçın hepsinde görev alan Fildişili, ne kart görerek cezalı duruma düştü, ne de sakatlanarak tek bir 90 dakika kaçırdı.


İLK SEZONUNDA 3.5 MİLYON EURO




İLERLEMİŞ yaşına karşın profesyonelliği ve çalışma disiplini ile 30 resmi maça çıkan Drogba, Galatasaray adına 14 gol atıp, 7 asist yaptı. Didier Drogba, tek başına attığı gollerle kulübüne tam 10 milyon 120 bin liralık prim kazandırdı. Evet, 8 aylık kısa süreçte Drogba, attığı 14 gol ve 7 asistle 1 yıllık parasını çıkardı. Galatasaray’dan yıllık 4 milyon Euro garanti para alan Drogba, 2012-13 sezonunda Akhisar maçı ile birlikte oynanan 13 lig maçında 5 gol bulup, 1 asistlik katkı yaptı.

Süper Lig’de 890 bin liralık galibiyet primi kulüplere ödeniyor. Böyle hesaplandığında Drogba, geldiği ilk sezonda takımına 3 milyon 560 bin lira kazandırdı.


AVRUPA’DA DA DURDURAMADILAR



BU sezon Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa finalinde galibiyeti getiren tek golü kaydeden Drogba, 1.5 milyon Euro’luk şampiyonluk ödülünü de sarı kırmızılı kulübün kasasına koydu. 2013-2014 sezonunda 9 lig karşılaşmasında görev yapan Fildişili golcü, Antalyaspor maçında beraberliği getirip 440 bin lira primi getirdi.


Drogba, daha sonra 3-0 tescil edilen Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle de 890 bin liralık önemli bir katkıya imza attı. Fildişili,şampiyonlar ligi’nde de Kopenhag karşısında alınan galibiyet ile Juventus beraberliği sayesinde Aslan’a tam 1.5 milyon Euro kâr ettirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25012845.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
TÜSİAD gibi liste


21973198.jpg
[h=2]

Yönetim listelerini oluşturmaya odaklanan adaylardan Yıldırım, mevcut ekibinden birçok isimle yollarını ayıracak. Aydınlar’ın ekibi ise listeleri için, “TÜSİAD yönetimi” benzetmesi yapıyor.
[/h]

İKİ başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ile Aziz Yıldırım seçim çalışmalarına devam ediyor.
İki taraf da oluşturacakları yönetim kurulu listesini ‘sır’ gibi saklıyorlar. Ancak listelerle ilgili söylentilerin de önü alınamıyor. Her dakika yeni bir isim ortaya atılıyor.
Gelin, hem Yıldırım, hem de Aydınlar tarafında dün neler yaşandı, bir göz atalım.


‘HUKUK ZAFERi’


Mehmet Ali Aydınlar, dün büyük bir atak yaparak mahkeme kararıyla da olsa FenerbahçeKongresi’nde oy kullanacak delegelerin bilgilerini elde etti. Bu bilgilerin ışığında üyelere SMS ve mail yoluyla ulaşma şansını elde edecek.
Aydınlar’a yakın kaynaklar bunun bir hukuk zaferi olduğunun altını çiziyorlar. Aynı kaynaklar, Mehmet Ali Aydınlar’ın listesi konusunda da çok iddialılar.
Oluşturulan yönetim kurulu listesinin “TÜSİAD (Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu” gibi olduğu kanaatindeler.
Ancak isimleri saklıyorlar.


CUMARTESİ SÜRPRİZİ


Aydınlar’ın asıl sürpriz hamlesinin cumartesi ve pazar günü gelişeceğini söyleyenler de var.
Bu hamlelerden biri de cumartesi günkü genel kurulda yaşanacak.
Başkan adaylarından Hulusi Belgü’nün kongrede br konuşma yapacağı ve Mehmet Ali Aydınlar lehine adaylıktan çekileceği ifade ediliyor.
Bu hamleyle psikolojik bir üstünlüğü de ele geçirmek istiyor Aydınlar...
Bakalım beklediğini bulabilecek mi?


YILDIRIM’DAN YENİ İSİMLER


Aziz Yıldırım tarafına gelince. Şu anki mevcut yönetimden 3-5 ismin yeni yönetimde yer almayacağı iddia ediliyor.
Abdullah Kiğılı daha önce yeni yönetimde görev istemediğini ifade etmişti. Kiğılı ile birlikte en az 3 ismin daha listeye giremeyeceği konuşuluyor. Listeye gireceği konuşulan Nihat Özdemir ise şu ana dek düşüncelerinde her hangi bir değişiklik olmadığını ve yönetime girmeyeceğini söylüyor.
İlhan Ekşioğlu’nun da yeni yönetim de yer alacağı ifade ediliyor.


Real, Barça gibi olabiliriz


MEHMET Ali Aydınlar’ın listesinde Abdi İbrahim İlaç firmasının sahibi Nezih Barut’un da olduğu öğrenildi. Seçim bürosunda konuşan Aydınlar, “Artık geleceğe bakalım, bazıları kavga ister biz sportif başarı istiyoruz. Real Madrid, Barcelona gibi olmak için hiçbir eksiğimiz yok” dedi.


Mahkeme karaıyla liste Aydınlar'da


Başkan adayı M. Ali Aydınlar, kongrede oy kullanacak üyelerin listesini kulüpten mahkeme kararıyla aldı.
KONGRE süreci ısınmaya başladıktan sonra hem Aziz Yıldırım, hem Mehmet Ali Aydınlar cephesi, pazar günü oy kullanacak üyelere ulaşmayı çok önemli bir seçim çalışması olarak görüyordu.

DÜĞMEYE BASILDI


Başkan Aziz Yıldırım, üyelere telefon görüşmesi ve SMS’le ulaşma yönünde ciddi çalışmalar yaparken, Aydınlar, elinde liste olmadığı için bunu yapamıyor olmaktan rahatsızdı.
Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım’ı kongre üyeleri listesini kendisine vermemekle suçlamış ve bu konuda yasal yollara başvuracağını belirtmişti.


EKİBİ SIKI ÇALIŞIYOR


Mehmet Ali Aydınlar’ın mahkemeye başvurarak üye listesini aldığı ve seçim için oluşturduğu ekibin dünden itibaren bire bir iletişime geçtiği öğrenildi.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25014449.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kartal dengesini arıyor!


21972964.jpg
[h=2]
Kardemir Karabük ile cumartesi günü oynayacağı maçla beraberlik serisine son verip 3 puan hedefleyen Beşiktaş, dün kuvvet ve denge idmanı yaptı.
[/h]


SON iki maçında berabere kalarak lider Fenerbahçe ile olan puan farkı 5’e çıkanBeşiktaş, mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan 1.5 saatlik idmanda futbolcular kuvvet ve denge antrenmanı yaptı. Önce salonda ısınma ve streching hareketleri sonrası değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışmaları yapan siyah beyazlılar, daha sonra yeşil sahaya geçti. Burada istasyon koşuları yapan ekip kuvvet çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. Kaleciler ise takımdan ayrı olarak özel bir programla çalıştı.İdmana bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Necip Uysal ile grip olan Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu katılmadı.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25014315.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Potada Türk gecesi


21972968.jpg
[h=2]

Beşiktaş Integral Forex, Eurocup H Grubu üçüncü maçında Finlandiya’nın Bisons Loimaa takımını deplasmanda 61-60 mağlup etti. Helsinki’de oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 41-26 önde geçen Kartal, salondan 61-60 galip ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti. F Grubu’nda TED Ankara Kolejliler, Yunanistan’da PAOK’u 77-75 yenerken, Pınar Karşıyaka, E Grubu maçında Bulgaristan’ın Lukoil Academic ekibini 84-69 mağlup etti. Grubu 3’cü maçında da Banvit, evinde Makedonya’nın S.Aerodrom takımını 85-61 yendi. Temsilcilerimiz geceyi 4’te 4’le kapattı.
[/h]



Fener’in Kızları evinde dağıldı


KADINLAR Basketbol Ligi’nin 4. haftasında F.Bahçe, evinde KASKİ’ye 96-89 yenildi. Son 8 sezonun lig şampiyonu Fenerbahçe, bu skorla ligdeki dördüncü maçında ikinci
yenilgisini aldı.

Diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı:

TED Kolej-İstanbul.Üniv.: 60-63,

Konak Bld-Orduspor: 57-54,

Beşiktaş-Canik Bld.: 82- 67,

Botaş-Tarsus Bld.: 73-84,

Mersin BŞB.-Ceyhan Bld: 82-70,

Antakya Bld-G.Saray: 61-68.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/25014311.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
- Yüzleşelim - Haddini bil


21973239.jpg
[h=2]
Yorumcu ve eski F.Bahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, kendisi için “O süreçte her taşın altından çıkıyordu, laf taşıyordu” diyen Mehmet Ali Aydınlar’a yanıt verdi.
[/h]

Dilmen, “Mehmet Ali Bey isterse, bir televizyon kanalında, isterse kendi seçim ofisinde, isterse de kongrede kendisiyle yüzleşmeye hazırım” dedi.Aydınlar ise Dilmen’e verdiği yanıtta, “Kendisi o sürece en büyük zararı veren kişidir. O kim ki, benimle yüzleşecek. Adını bile ağzıma almak istemem. Haddini bilsin” diye çıkıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25014471.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kupayı vereceksin emri caydırdı



21974170.jpg
[h=2]

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katılmadığı Genel Kurul’da Genel Sekter Köksal Güney 2010-11 şampiyonluğu için TFF’ye başvuracaklarını açıkladı.
[/h]


TRABZONSPOR’un 31. Olağan Divan Genel Kurulu’na şike süreci damgasını vurdu. Kulübün eski başkanlarından Özkan Sümer, “TFF başkanlığı için adı geçen Şenes Erzik, Bakan ile görüştüğü zaman ona şu görev ve talimat verildi; ‘Kupayı F.Bahçe’ye vereceksin, bu göreve geleceksin.’ Şenes Bey bu talimat üzerine kendisini taca attı” dedi. Sümer’in iddiası şok etkisi yarattı.

BORÇ 174 MİLYON


HACIOSMANOĞLU’nun katılmadığı Genel Kurul’da Genel Sekter Köksal Güney ise “Başkanımızın sloganı şuydu: Kupayı almak için çalışmak namus borcumuzdur. TFF’ye 2010-11 sezonuyla ilgili gerekli itiraz dilekçemiz hazırlanıyor. Bugün yarın sunacağız” dedi. Trabzon Denetleme Kurulu üyesi İsmet Keskin de, kulübün toplam 173 milyon 942 bin 605 TL borcunun bulunduğunu söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25014671.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Mamur aday olmadığı kongrede yeniden başkan seçildi

Kayserispor kulübünün olağanüstü kongresinde eski başkan Recep Mamur, aday olmamasına rağmen yeniden başkan seçildi.

Recep Mamur ve yönetim kurulunun istifası üzerine İl Özel İdare Müdürlüğü salonunda yapılan genel kurula 205 üyeden 71'i katıldı. Divan başkanlığını Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yaptığı genel kurulda yönetim kurulu adına konuşan basın sözcüsü Rifat Pehlivan hakem hataları ve sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar istedikleri sonuçları alamadıklarından söz etti. Daha sonra divana, kongreye katılmayan Recep Mamur'u yeniden başkanlığa öneren önerge verildi. Delegeler tarafından Mamur ve 10 yönetim kurulu üyesi göreve getirildi. Kayserispor'un yeni yönetim kurulu Recep Mamur(Başkan) Rifat Pehlivan, Yücel Şahin, Mehmet Delikan, Mustafa Özhaseki, Hayrullah Doğan, Serdar Maraşlı,İskender Beluk, Mehmet Hızlıer, Ali Çetin ve Oğuz Ortaköylüoğlu'ndan oluştu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25009741.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
F.Bahçe mi? Büyük saygı

Stoch, sarı lacivertli kulübü iki kelimeyle özetledi.

F.BAHÇE’nin PAOK’a kiraladığı Miroslav Stoch, forma giydiği takımlar hakkında düşüncelerini aktardı ve şunları söyledi...

- Chelsea: Benim gelişimimi sağladıkları için teşekkür ediyorum.


- Twente: Futbolun üst düzeyde oynandığı bir yerde şans verdikleri için minnettarım.


- Fenerbahçe: Bu isme duyduğum hisler normal değil. Sadece iki kelimeyle: “Büyük saygı”


- PAOK: Bana bir şans daha verdikleri için minnettarım.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25007502.asp
 
Üst