07.11.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
90+’lar tesadüf değil, G.Saray’ı da yeneceğiz



22047836.jpg
[h=2]

Ligde 3 maçı son anlarda kazanmalarının ‘takım ruhunu’ kanıtladığını belirten F.Bahçe Teknik Direktörü futbolcularına inancını vurguladı.
[/h]

F.BAHÇE Teknik direktörü Ersun Yanal, G.Saray derbisi öncesi futbolcuları ile ilk toplantısını yaptı. Önce oyuncularına performansları için teşekkür eden Yanal, “Üç maçı 90+’larda atılan gollerle kazanmayı başardık. Bu bir ya da iki kez olsa tesadüf denilebilirdi. Ama siz bunu kısa sürede 3 maçta başardınız. Demek ki bunu yapacak istek, kondisyon ve enerjiye sahipsiniz” diye konuştu. Galatasaray’ı da yeneceklerine inandığını vurgulayan sarı lacivertli teknik adam daha sonra oyuncularını şu sözlerle tek tek değerlendirmeye başladı.

HEPSİNİ TEK TEK DEĞERLENDİRDİ


Sow’a: Sezona kötü başladın ama şu an takımın en çok koşan ve mücadele eden oyuncususun.

Egemen’e: Oynadığın andan itibaren müthiş bir çıkış gösterdin.

Emenike’ye: Başlarda kulübede kalmana rağmen kendini çok iyi hazırladın.

Mehmet Topuz’a: Gök-han’ın yerini neredeyse hatasız olarak doldurdun.

Bekir’e: Sana ne zaman forma versem elinden gelenin en iyisini yaptın.

Kuyt’a: Sen gerçek bir profesyonelsin. Formanın değerini herkese gösterdin.

Alper’e: Seni yavaş ısındırma niyetindeydim. Artık bu takımın parçası haline geldin.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25061403.asp


 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Trabzonspor tur için sahada



21930332.jpg
[h=2]

UEFA Avrupa Ligi’nde yenilmeyen Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova ile karşılaşacak.
[/h]

Maçtan bordo mavililer 3 puanla ayrılırsa, büyük ihtimalle üst tur garanti olacak.. J Grubu’ndaki diğer maçta ise Lazio, Apollon’u konuk edecek. Roma Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele 22.05’te başlayacak.



LEGIA VARŞOVA


Skaba
Junior
Jodlowiec
Dvalishvili
Brzyski
Kosecki
Vrdoljak
Pinto
Rzezniczak
Broz
Zyro


TRABZONSPOR


Onur
Bosingwa
Mustafa
Bamba
Aykut
Olcan
Zokora
Colman
Malouda
Adrian
Henrique


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25061381.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kavganın faturası ağır oldu

22039401.jpg
[h=2]

Beşiktaş, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan Kaptan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'e para cezası kesti.
[/h]


Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman'a 175 bin TL, Sezer Öztürk'e ise 120 bin Euro para cezası verildi.

İki oyuncuya verilen zorunlu izin de 26 Ekim tarihinde son bulmuş ve oyuncular kendilerine tahsis edilen özel antrenörler eşliğinde birbirinden ayrı olarak çalışmaya başlamışlardı.



FERNANDES VE ALMEIDA KONUSU


BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Kavalcı, teknik direktör Slaven Bilic'in, Fernandes ve Almeida'nın kalmasını istediğini belirtti. Kavalcı, "Oyuncularla görüşmelerimizi yapıyoruz. Biz bir teklifte bulunduk, onlar da tekliflerini sundu. O konuda bir sorun yok. Yıllık ücret konusunda hemfikiriz ancak imza parası konusunda arada fark var. Yılbaşına kadar bu konunun sonuçlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kavalcı, Fernandes'in Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacağına yönelik demecinin olduğunu ifade ederek, "Fernandes şu an formsuz diye yaptığımız teklifi düşüreceğiz diye bir şey yok. Fernandes kötü bir futbolcu olsaydı geçen sene birçok takımdan transfer teklifi almazdı" diye görüşlerini aktardı.

Devre arasında transfer yapıp yapmayacaklarına yönelik bir soru üzerine Kavalcı, "Bu, hocanın raporuna bağlı. Ancak şu ana kadar bize gelen böyle bir rapor yok. Gelirse değerlendiririz" ifadelerini kullandı.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25055633.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Aziz Yıldırım hakim karşısında


Aziz-Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-300x200.gif




Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, görevli hakime ve Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Recep Özcan’a hakaret ettiği iddiasıyla 5 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında hakim karşısına çıktı.Anadolu Adalet Sarayı 22. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki görülen ilk duruşmaya tutuksuz sanık Aziz Yıldırım, avukatı ve müşteki Recep Özcan’ın avukatı Ertuğrul Yönet katıldı.Duruşmada savunması alınan tutuksuz sanık Aziz Yıldırım,” Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Müştekilerden Recep Özcan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği üyesi olmamasına rağmen kötü şöhretli olduğum iddiasıyla Anadoul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak dernek üyeliğimin düşürülmesini talep etmiştir. Hakkımda böyle bir talepte bulunan Recep Özcan’ın geçmişte hakkında açılan davaları vurgulamak ve halen yargılandığını ifade etmek için basın toplantısında bu sözleri sarf ettim. Yine toplantının sonunda sözlerimin maksadını aşmış olma ihtimali nedeniyle bahsettiğim rüşvet olayının 5. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi ile ilgili olmayıp müşteki Recep Özcan’ın Konya’daki bir hakime rüşvet vermekten yargılandığı hususunu vurguladım” dedi.

“KENDİMİ SAVUNMAK AMACIYLA SÖYLEDİM”


“Amacım başkanı olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği’ni başarılı kılmaktır” diyen Yıldırım savunmasına şöyle devam etti:“Müşteki Recep Özcan ile bir sorunum bulunmamaktadır. Sadece onun bana ve Fenerbahçe’ye yönelik suçlamaları ve kamu oyunda bu davanın yankı bulması nedeniyle kendimi savunmak amacıyla bu sözleri söyledim. Öncelikle beraatime, mahkemenin aksi kanaatte ise lehe hükümlerin uygulanmasını talep ederim”Müşteki Recep Özcan’ın avukatı Ertuğrul Yönet ise, “sanığın savunmalarında her ne kadar müvekkilimin geçmişine ya da yargılandığı davalar söz konusu edilmek suretiyle haklı göstermeye yönelik beyanları varsa da burada yargılanan müvekkilim değildir. Sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz” diye konuştu. Mahkeme hakimi Dilek Şen, sanık Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdurrahim Erol’a savunma ve delillerini sunması için süre vererek duruşmayı erteledi.

5 YIL 4 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Aziz Yıldırım’ın, 27 Haziran tarihinde Kadıköy’de düzenlediği basın toplantısında bazı sözlerin Anadoul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Dilek Gökkoyun ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Recep Özcan’a hakaret içerdiği öne sürülüyor.. Savcılık, bu nedenle Aziz Yıldırım’ın hakim Dilek Gökkoyun’a basın yoluyla hakaretten 1 yıl 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Recep Özcan’a basın yoluyla hakaret etmekten de, 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istiyor.. Yıldırım hakkında, toplam 1 yıl 8 aydan 5 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor.

BASIN TOPLANTISINDA KONUŞMUŞTU


Yıldırım’ın 27 Haziran tarihinde düzenlediği basın toplantısında, “Yani elimde yaptığı hadiselerle ilgili işte Konya’daki Hakime para vermişler. Çıkmışlar gitmişler. Yine savcılık hakimlerle uğraşmışlar. Çok söylenecek söz yok burada yani”, “Bizlerin hakkında Fenerbahçe’yi yönetemeyeceğimiz şeklinde kararlar almaya çalışıyorlar maalesef hakimlere ve diğer şeylere rüşvete alışkın olduğu için de bu kararı alabiliyor” ve “Türkiye’de bundan sonra şirketlerin başındaki her yerdeki insanları bir hakim bulup ayarlarsanız alırsınız. Bak ayarlarsınız diyorum ayıp ya biz yargıya burda güvenemeyecek miyiz yani” şeklinde sözler sarf ettiği belirtiliyor.


http://www.theworldline.com/aziz-yildirim-hakim-karsisinda/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
LeBron James tarih yazdı


LeBron-James-300x170.jpg




LeBron James, NBA’de üst üste 500 maçta çift haneli sayılara ulaşan 5. oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı.NBA’de geçen sezonun şampiyonu Miami Heat, Toronto Raptors’u deplasmanda 104-95 ile geçerken, yıldız oyuncu LeBron James üst üste 500 maçta çift haneli sayılara ulaşan 5. oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı.Air Canada Center’daki maçta, Lebron James, Dwayne Wade ve Ray Allen üçlüsüyle rakibine üstünlük kuran Heat’te, James, 35 sayı 8 ribaunt, 8 asistle galibiyette başrol oynadı. Torontolu DeMar DeRozen’ın 21 sayılık çabası galibiyete yetmedi.LeBron James, Kareem Abdul-Jabbar, Micheal Jordan, Karl Malone ve Moses Malone’un ardından üst üste 500 maçta çift haneli sayılara ulaşan 5. oyuncu oldu.

LAKERS, MAVERİCKS DUVARINA ÇARPTI


Kobe Bryant’tan yoksun Los Angeles Lakers ise deplasmanda Dallas Mavericks’e 123-104 yenildi.Monte Ellis’in 30 sayı ile oynadığı maçta, rakibine ribauntlarda da üstünlük kuran Mavericks, Jae Crowder ve Jose Calderon’la Lakers potasını adeta üçlük yağmuruna tuttu. Los Angeles ekibinde Nick Young direnç göstermeye çalışsa da Lakers maçtan 19 sayı farkla mağlup ayrıldı.

HOUSTON, HOWARD VE HARDEN İKİLİSİYLE COŞTU


Ömer Aşıklı Houston Rockets, galibiyete James Harden ve Dwight Howard’la uzanarak Portland Blazers’a kendi seyircisi önünde 15 sayı fark attı.Moda Center’daki maçta Rockets adına Ömer Aşık 8 sayı, 5 ribaunt, 1 asistle oynarken, Howard ve Harden ikilisi rakip potaya toplam 62 sayı bıraktı. Portland’ta 21 sayı atan LaMarcus Aldridge ve 22 sayı ile oynayan Damian Lillard’ın çabası sonuçsuz kaldı.

DENVER’DA TONY PARKER FIRTINASI


Fransız yıldız Tony Parker’ın 24 sayı, 3 ribaunt ve 6 asistle yıldızlaştığı maçta, San Antonio Spurs, Denver Nuggets’ı evi Pepsi Center’da 102-94 yenmeyi başardı ve bu sayede ligde üçüncü galibiyetine ulaştı.Nuggets’ta 20 sayıyla oynayan Ty Lawson, 15 sayı atan Kenneth Faried’ın çabası maçın kazanılmasına yetmezken, Nuggets kötü gidişe “dur” diyemedi.Diğer maçta Carmelo Anthony’li New York Knicks evinde Charlotte Bobcats’e 102-97 kaybederken üst üste üçüncü mağlubiyetini de almış oldu. Madison Square Garden’da oynanan maçta New York ekibi, yıldız basketbolcusu Carmelo Anthony’nin 32 sayılık performansına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

PACERS’A YAN BAKILMIYOR


Indiana Pacers, deplasmanda Detroit Pistons’ı 99-91 yendi.Pacers, ikinci periyotta sayı atmakta zorlansa da üçüncü periyotta rakip potaya attığı 36 sayıyla galibiyete uzandı. Pistons ise ligde ikinci mağlubiyetini aldı.Sezon başından bu yana maç başı 27 sayı ortalamayla Pacers’ı taşıyan Paul George bu maçta 31 sayı atarak galibiyette etkin rol oynarken, aldığı 10 ribauntla da double-double yaptı. Dış atışlarda rakibine oranla etkisiz kalan Detroit’te en çok sayı atan isim Brandon Jennings’in 17 sayılık performansı da mağlubiyete engel olamadı.

DİĞER SONUÇLAR



Ligde alınan diğer sonuçlar şöyle:

Miami Heat – Toronto Raptors: 104-95

Utah Jazz – Brooklyn Nets: 88-104

Indiana Pacers – Detroit Pistons: 99-91

Charlotte Bobcats – New York Knicks: 102-97

Phoenix Suns – New Orleans Pelicans: 104-98

Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks: 104-123

San Antonio Spurs – Denver Nuggets: 102-94

Houston Rockets – Portland Trail Blazers: 116-101

Atlanta Hawks – Sacramento Kings: 105-100


http://www.theworldline.com/lebron-james-tarih-yazdi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Efsane güreşçi vefat etti




Milli güreşçi Hayri Polat, son yolculuğuna uğurlandı.


“Rakiplerini mindere seren” lakaplı milli güreşçi Hayri Polat, Antalya’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınan Polat, dün yaşamını yitirdi. Antalya’dan Karabük’e getirilen Polat’ın naaşı, cenaze namasının ardından Beşbinevler Mezarlığı’nda toprağa verildi.Dünya 4.’lüğü ve Avrupa 2.’liği bulunan 1948 Çorum doğumlu milli güreşçi Polat’ın Beşbinevler Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Güreş Federasyonu temsilcileri, ailesi ve sevenleri katıldı.


http://www.theworldline.com/efsane-guresci-vefat-etti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Son Mağlup, Curtis Stevens Oldu!

golovkin-stevens-11-300x172.jpg




WBA ve IBO orta sıklet ünvanlarının sahibi Kazak boksör Gennady Golovkin, boksun mabedi olarak kabul edilen New York’ta ki Madison Squarre Garden’da gerçekleştirilen ünvan maçında Amerikalı rakibi Curtis Stevens’ı sekizinci rounddun sonunda mağlup etmeyi başararak ünvanlarını korumuş oldu.

Mevcut dünya şampiyonu boksörler arasında gerçekleştirdiği nakavt oranı en yüksek olan isim durumundaki Gennady Golovkin, merakla beklenen Curtis Stevens karşılaşmasında üstün olan taraftı. Kazak boksör, ikinci roundda yere sermeyi başardığı rakibi karşısında maçın genelinde kontrolü elinde tutan ve üstün dövüşen taraftı.Stili itibari ile rakibi üzerinde pres gerçekleştiren ve bunu yaparken rakiplerine yaptığı kombinasyonlar ile yıpratmayı başaran boksör, ilk rounddan itibaren Stevens’ın üzerine gitmeye başladı ve isabetli vuruşlar neticesinde üstünlüğü ele geçiren taraf oldu. Stevens, yakın boks içerisinde gardını yukarıda tutarak rakibinin yumruklarını bloklamayı amaçlayıp zaman zaman rakibine başarılı kontralar ile cevap vermeye çalışırken, özellikle dördüncü ve beşinci roundlarda Golovkin’e sert mesajlar vermeyi başardı.İkinci roundda yere inen ve bir sonraki roundda sersemliğini üzerinden atmaya çalışan ve bir yandan da rakibinin baskısı karşısında ayakta durmaya çalışan Stevens’ın maç içerisineki en iyi roundları dört ve beşinci roundlar olurken, maçın seyri de beşinci round ile birlikte yeniden Gennady Golovkin’e geçti ve Kazak boksör, özellikle yedinci ve sekizinci roundlarda ağır darbeler indirdiği Amerikalı rakibini bu bölümlerde epey yıpratmayı başardı.Sekizinci round sonrasında Stevens köşesine gelirken ağırlaşmış ve yıpranmış bir halde iken , antrenörü, boksörü daha iskemleye oturmadan maçın hakemine karşılaşmayı sonlandırmasını işaret ederek boksörünün daha fazla canının da yanmasını böylece mani oldu.Sekizinci round itibari ile teknik nakavtlı galip ilan edilen Gennady Golovkin, profesyonel kariyerindeki nakavtlı zaferlerine bir yenisini eklerken yenilgisizliğini de sürdürmüş oldu. Orta sıkletin en güçlü isimlerindne olan Golovkin, New Yokr’ta ki bu karşılaşmasıyla birlikte boks severler için en iyi performanslarından bir tanesini daha izletmiş oldu.Maç sonrası Golovkin’in antrenörü Abel Sanchez, Curtis Stevens’ı onore ederek düşündüklerinden daha zorlu bir rakibe karşı mücadele ettiklerini dile getirdi. Stevens ise, utanılacak bir durumun olmadığını ve birçok boksöre nazaran daha iyi bir performans sergiledğini söylerken hatalarından ders alıp, yoluna devam edeceğini kaydetti.Gennady Golovkin’in bu maç sonrası yapılan açıklama da 1 Şubat’ta bir sonraki maçını yapacağı açıklandı. Açıklamayı yapan K2 Şirketinin Genel Menajeri Tom Loeffler, Monte Carlo’da gerçekleştirilecek bu maç için rakibin kim olacağının önümüzdeki iki hafta içerisinde belli olacağını kaydetti.Golovkin’in rakibi konusunda HBO Kanalının önereceği rakip değer kazanmış olacakken, beklentiler arasında Golovkin’in bir üst sıklete geçiş yaparak burada bir karşılaşma yapması düşünülüyor. Golovkin ve ekibinin gündeminde Andre Ward ve Carl Froch gibi isimler, bu amaç doğrultusunda yer almakta.Geçtiğimiz Mart ayında Monte Carlo’da ringe çıkan WBA ve IBO şampiyonu Gennady Golovkin, Japon rakibi Nobuhiro İshida’yı üçüncü roundda nakavt etmeyi başarmıştı.


Koray ŞARKAYA


http://www.theworldline.com/son-maglup-curtis-stevens-oldu/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
“Aziz Yıldırım 3 gün içinde özür dilemezse…”

Hamdi-Ak%C4%B1n-300x170.jpg






Fenerbahçe Kulübü Genel Kurulu’nda başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar’ın listesinde yer alan Hamdi Akın, Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle bir açıklama daha yaptı. Dün Telegol programına telefonlar bağlanarak “Hukuki süreç başlatmayacağım” diye Hamdi Akın, bu kez “3 gün içinde Aziz Yıldırım’ın özür dilememesi durumunda gerekli hukuksal süreçlere başvuracağımı tüm kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi…




İşte Hamdi Akın’ın açıklaması:


“Geçirdiğimiz kongrenin tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum…Ancak Sayın Aziz Yıldırım’ın, sadece beni değil ekibimizde yer alan diğer yönetim kurulu üyelerini de itham eden konuşmalarından ve kongreyi siyasi bir showa dönüştürmesinden son derece rahatsız olduğumu söylemeliyim.Bugün gelinen noktada, Sayın Yıldırım’ın seçim boyunca şahsıma yönelik yaptığı bu saldırılarla töhmet altında bırakılmış olmaktan büyük üzüntü duymaktayım. İtibarımı zedeleyen, her türlü asılsız açıklama ile ilgili olarak 3 gün içinde Aziz Yıldırım’ın özür dilememesi durumunda gerekli hukuksal süreçlere başvuracağımı tüm kamuoyunun bilgisine sunarım.Delegeler kadar kendisinden etkilenmediğimi, söylediklerine hiçbir zaman inanmadığım için meydanın boş olmadığını söylemek istiyorum.Şahsen iyi bir Fenerbahçeli olduğumu düşünüyorum. Sorumlu bir Fenerbahçeli olarak çok sevdiğim kulübüme hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmadım. Bugün yine benzer bir yarışın içine girdiysek bu Fenerbahçe’mizi daha iyi yerlere taşımak içindir.Söz konusu iftiraların ispatlanması durumunda çok sevdiğim Fenerbahçem’den İstifa edeceğim, tabi aksi durumda da Sayın Aziz Yıldırım istifa etmelidir, zira kişilere İftira atmak ve manevi şahsiyetine zarar vermek bu kadar basit olmamalıdır..Konuyu kamuoyunun dikkatine sunarım.”


http://www.theworldline.com/aziz-yildirim-3-gun-icinde-ozur-dilemezse/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Başbakan Erdoğan’dan sürpriz Fenerbahçe mesajı


Ba%C5%9Fbakan-Erdo%C4%9Fan%E2%80%99dan-s%C3%BCrpriz-Fenerbah%C3%A7e-mesaj%C4%B1-300x145.jpg




Başbakan Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’nin haftasonu yapılan kongresinde başkanlık için yarışan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar’ın vaatlerini “uçuk kaçık” buldu.Erdoğan, Aydınlar’a fark atarak Fenerbahçe Başkanlığına seçilen Yıldırım’ın banka vaadi için, “Bu kadar borçla bu izni sana kim verecek”, marina ve AVM vaadi için de, “Projeni çizdin mi, bakanlıktan gerekli izni, onayı aldın mı” tepkisini verdi.Ak Parti’nin haftasonu Kızılcahamam’da yapılan parti kampına, kendisi de koyu Fenerbahçe taraftarı olan Erdoğan’ın, Fenerbahçe kongresine yönelik mesajları damgasını vurdu.

UÇUK KAÇIK VAATLER


Kongrede Fenerbahçe Başkanlığı için kıyasıya yarışan Yıldırım ve Aydınlar’ın vaatlerine dikkat çeken Erdoğan, “Adaylar uçuk kaçık vaatlerde bulunuyorlar, ama tutarlı değil, teknik olarak yapılması mümkün olmayan şeyleri söylüyorlar” dedi. Erdoğan, Yıldırım’ın “Fenerbank”, AVM ve marina vaatlerine ilişkin de, “eyvallah” dedi ve şu değerlendirmelerde bulundu:

BANKA İZNİNİ KİM VERECEK


“Banka kuracaksın. Senin bir sürü borcun var. Bu borçla bu izni sana kim verecek. Banka kurmanın bir sürü prosedürü var. Ödenmiş sermayenin 300 milyon TL olması lazım. Böyle bir paran mı var.”
Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmadığını da söyleyen Erdoğan, Yıldırım’ın AVM ve marina vaatlerine yönelik de şunları söyledi:


BAKANLIKTAN İZNİN Mİ VAR


“Sanki bütün bütün izinler alınmış, elindeymiş gibi şuraya marina, şuraya AVM yapacağım diye sözler vermek doğru değil. Bunların projelerini çizdirdin mi, Çevre Bakanlığı’ndan gerekli izni, onayı aldın mı?”Erdoğan, futbolcuların transfer rakamlarına ilişkin de, “çok uçuk rakamlar basına yansıyor ama kayıtlarda bu yok, bu terazi bu kadar sikleti çekmez” değerlendirmesini yaptı.


http://www.theworldline.com/basbakan-erdogandan-surpriz-fenerbahce-mesaji/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

G.Saray’a şok, 1 ay yok!

fernando-muslera-300x150.jpg




Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında 5 Kasım Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılılara Muslera’dan kötü haber geldi

Ayak parmağında kırık bulunan ve özel bir athel yapılan Fernando Muslera’nın salonda çalıştı ancak Uruguaylı eldivenin 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Muslera böylece kritik Kopenhag ve Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.Torku Konyaspor maçına çıkan ancak sahada sadece 9 dakika kalabilen Wesley Sneijder, sağ üst arka adalesinde zorlanma bulunan Hollandalı futbolcunun Kopenhag kadrosunda yer alamayacak.
Ntv


http://www.theworldline.com/g-saraya-sok-1-ay-yok/
 
Üst