10.11.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

Ataryemez düellosu



19884559.jpg
[h=2]

Sarı lacivertliler, attığı 24 golün 13’ünü maçların ilk ve son 15 dakikaları ile uzatma diliminde kaydetti. Buna karşın Galatasaray söz konusu bölümler içerisinde rakiplerine hiç gol şansı tanımadı.Sarı kırmızılı ekip ise, 10 karşılaşmadaki 16 golünün 8’ini, 46-60 ve 61-75 arasında filelere gönderdi. Yanal’ın öğrencileri, Cimbom’un üretkenlik açısından en etkili olduğu anlarda 2 defa topu ağlarında gördü.
[/h]

TÜRKİYE’de bugün, saatler 19.00’u gösterdiğinde hayat duracak. Futbolseverler gözlerini, F.Bahçe-G.Saray derbisine çevirecek. Süper Lig’in iki devi, 2013-14 sezonunda ligde ilk kez kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler derbiyi kazanırsa, ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 9’a çıkaracak. Cimbom galip gelirse, puan farkı 3’e inecek. Beraberlik ise kimseye yaramayacak. Maçın rakamsal analizine göz attığımızda,F.Bahçe ve G.Saray’ın gol atıp-yediği dakikalar öne çıkıyor. Yanal’ın öğrencileri, maçlara gollü başlamalarıyla dikkat çekiyor. Mancini’nin talebeleri, soyunma odası dönüşünde rakiplerini avlıyor.

SKOR AÇISINDAN KRİTİK YARIM SAAT


F.BAHÇE 24 golün 13’ünü maçların ilk ve son 15 dakikaları ile uzatma diliminde kaydetti. Aynı yarım saatlik dilimde G.Saray, rakiplerine gol şansı tanımadı. Buna karşın Aslan, 10 karşılaşmadaki 16 golünün 8’ini, 46-60 ve 61-75 arasında ağlara yolladı. Sarı lacivertliler, Cimbom’un en üretken olduğu anlarda topu sadece 2 defa ağlarında gördü.


AVANTAJLARI


FENERBAHÇE

1- Taraftar desteği ve Galata-saray’a karşı evinde tam 14 senelik yenilmezlik serisi...

2- Rakiplerine oranla maç kadrosunda daha az eksikleri var. Tek eksik cezalı Alper...

3- Ersun Yanal’ın anjiyo sonrası takıma dönmesi ek motivasyon sağlayabilir.


DEZAVANTAJLARI


1- Ligde son 3 derbide Galatasaray’ı 1 kez mağlup etmeleri baskı oluşturabilir.

2- G.Saray’ın kaybetme lüksü var ama Fenerbahçe yenilirse yarışta tökezler.

3- Kadıköy’de yakalanan yenilmeme serisi, takım üzerinde baskı yaratabilir.


Duran toptan vuruyorlar


derbİ öncesi iki takımın attığı gollere baktığımızda, Fenerbahçe’nin duran toplarda rakibine oranla çok daha etkili olduğu göze çarpıyor. Öyle ki sarı lacivertliler, 24 golünün 10’unu korner, frikik veya penaltıdan kaydetti. Köşe vuruşları sonucunda 7 defa ağları sarsan sarı lacivertliler, serbest vuruştan 2, penaltıdan 1 gol buldu. 1 gol de ceza sahası dışından geldi.


Aslan sınıfta kaldı


Bu rakamlar, G.Saray’da düşüş gösterdi. Sarı kırmızılılar, 1 defa penaltıdan fileleri salladı. Korner organizasyonlarının hiçbirinde gole ulaşamadı. Aslan, serbest vuruşlardan da sadece 1 gol atabildi. Buna karşın Cimbom, ceza sahası dışından atılan şutlarla 4 gol kaydetti.


SAHANIN EN PAHALISI BURAK


BU akşam derbide F.Bahçe ve G.Saray’ın yıldızları arasında en değerli isim Burak olacak. Tecrübeli golcü, 18 milyon Euro’luk değere sahip... G.Saray’da en ucuz bonservisli isim ise, 100 bin Euro ile kaleyi koruyacak olan Eray İşcan... Fenerbahçe’de en değerli isim 14 milyon Euro’yla Sow, en ucuzu ise 1.5 milyon Euro ile Mert Günok.


ASLAN’IN EN DEĞERLİLERİ


FUTBOLCU BONSERVİS



Burak Yılmaz 18 milyon Euro

Wesley Sneijder 17 milyon Euro

Fernando Muslera 16 milyon Euro


ASLAN’IN EN UCUZLARI


FUTBOLCU BONSERVİS



Eray İşcan 100 bin Euro

Aykut Erçetin 200 bin Euro

Ufuk Ceylan 300 bin Euro


FENER’İN EN DEĞERLİLERİ


FUTBOLCU BONSERVİS



Moussa Sow 14 milyon Euro

Raul Meireles 12 milyon Euro

Emenike 12 milyon Euro


FENER’İN EN UCUZLARI


FUTBOLCU BONSERVİS



Mert Günok 1.5 milyon Euro

Selçuk Şahin 2 milyon Euro

Joseph Yobo 3.5 milyon Euro


Yanal 11 yıldır G.Saray’ı yenemiyor


F.Bahçe’nin hocası Yanal, Manisa, Trabzon ve Eskişehir ile G.Saray’a karşı çıktığı maçları kazanamadı.ERSUN Yanal, çalıştırdığı takımlarla G.Saray’a karşı uzun süredir galibiyet yaşayamadı. Yanal, G.Saray’a karşı son galibiyeti 2002’de G.Birliği’nin başında aldı, daha sonraki 13 lig maçında 3 puanı bir arada göremedi. Ersun Yanal yönetimindeki takımlar (Manisa, Trabzon, Eskişehir) ligde G.Saray ile yaptığı 21 maçın sadece 3’ünü kazanırken, 11 kez mağlup oldu, 7 kez de berabere kaldı.

AVANTAJLARI


GALATASARAY


1- Galip gelirlerse, lider Fenerbahçe’yle farkı 3 puana kadar indirecekler.

2- Genç kaleci Eray İşcan, kendini kanıtlamak için ekstra biçimde motive olabilir.

3- Takımı sırtlayan golcü isim Didier Drogba çok formda...Son iki lig maçında da gol attı.


DEZAVANTAJLARI


1 - Sneijder ve kaleci Fernando Muslera gibi takımın iki önemli yıldız ismi derbide yok.

2- Kadıköy’de, Fenerbahçe karşısında galip gelememenin takımda yarattığı stres...

3- Fenerbahçe’ye kaybettiği taktirde 9 puana çıkacak olan aradaki farkın baskısı...


Cimbom ‘ortadan’ gülüyor


İKİ takımın, rakiplerini hangi atak yönünden yıktığına bakınca da çarpıcı detaylar ortaya çıkıyor. 16 gol kaydeden G.Saray, 11’ini rakip yarı alanın ortasından geliştirdiği ataklarda buldu. 2 gol, sağ kanattan gelişen, 3 golse sol kanattan gelişen ataklar sonucunda geldi.

Sağdan daha etkililer


Fenerbahçe’de ise, atak yönüne göre bulunan goller oldukça eşit dağıldı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın takımı, sağ kanattan geliştirdiği 9 atakta gole ulaştı. Soldan yaptığı 7 girişimde mutlu sona ulaştı. Rakip yarı alanın ortasından düzenlediği ataklarda da 8 gol attı.

GALATASARAY’IN EN GOLCÜ FUTBOLCULARI


BURAK YILMAZ

Yaş: 28

Ülke: Türkiye

Boyu: 1.88 m

Kilosu: 81 kg

Mevkii: Forvet


FELIPE MELO


Yaş: 30

Ülkesi:

Boyu: 1.83 cm

Kilosu: 73 kg

Mevkii:

Orta saha


DROGBA


- Yaş: 35

- Maç: 15

- Şut: 63

- İsabetli şut: 28

- Pas: 407

- Sarı kart: 3

- Kırmızı kart: 0


Yıldırım’ın 4. derbisi


DEV maçın hakemi Bülent Yıldırım, daha önce 3 F.Bahçe-G.Saray maçı yönetti. Bu maçların ikisi berabere biterken, 1’ini G.Saray kazandı. 19 yıldır hakemlik yapan Yıldırım, bugüne kadar F.Bahçe’nin 34 maçını yönetti. Sarı lacivertliler 22 galibiyet, 9 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Bülent Yıldırım, Cimbom’un 29 karşılaşmasını yönetirken Galatasaray, 16’sını galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik elde etti.

Çıkıp yüreğinizle oynayın


G.SARAY’da, F.Bahçe derbisi öncesi Metin Oktay Tesisleri’nde birlik ve beraberlik yemeği vardı. Futbolcuları akşam yemeğinde başkan Ünal Aysal, 2. başkan Özkan Olcay ve icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan ziyaret ederek moral verdi.

‘O yürek var’


Futbolcularla yenilen yemekte başkan Aysal teknik direktör Mancini ile de sohbet ederek durum değerlendirmesinde bulundu. Aysal yenilen yemeğin ardından futbolculara, “Derbi ayağınızdan daha çok yüreğinizle oynayacağınız bir maç. Sizde o yürek var” dedi.

MUSLERA ERAY’I ÖZEL HAZIRLADI


G.SARAY’ın, Fenerbahçe ile oynayacağı dev derbiden önce en çok konuşulan ve performansı en çok merak edilen isim olan genç kaleci Eray’a en büyük destek Muslera’dan geldi. Muslera, Eray’a “Sahaya konsantre ol. Sadece topu düşün” dedi.

SNEIJDER iZiN ALARAK ÜLKESiNE GiTTi


KRİTİK derbide oynamak istediğini Mancini’ye iletmesine karşın sağlık ekibinin onay vermediği Wesley Sneijder, özel izin alarak milli takım iznine erken çıktı. Yıldız futbolcu, Kadıköy’deki derbiyi, ülkesi Hol-landa’da izleyecek. Sneijder, ülkesinde tedavi de olacak.

Ujfalusi G.Saray’a güveniyor


G.SARAY’ın eski kaptanı Tomas Ujfalusi, Bugün TV’ye konuştu. Ujfalusi, “Kalbim her zaman olduğu gibi G.Saray’la. Arkadaşlarıma güveniyorum. G.Saray her zaman zor koşullarda sonuç almıştı. Kadıköy’ün atmosferini biliyorum, kolay olmayacak. Son dönemde Cimbom derbilerde iyi sonuç alıyor. Tek temennim G.Saray’ın derbiyi kazanması” dedi.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25083303.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kayserispor 0-3 Beşiktaş



22079075.jpg
[h=2]

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında bu seriye 3-0'lık zaferle son verdi.
[/h]


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş'ın golleri, 22. dakikada Olcay Şahan, 81. dakikada Motta ve 90+2'de Eneramo'dan geldi.

İkinci golün sahibi Motta, 84. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.




Beşiktaş, son üç maçında Çaykur Rizespor ve Karabükspor ile kendi evinde 0-0, Akhisar Belediyespor ile ise deplasmanda 3-3 berabere kalmıştı.
Stat:
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler:
Mustafa İlker Coşkun, İsmail Şencan, Gökhan Memişoğlu

Kayserispor:
Gökhan Değirmenci, Sereno (Dk. 45 Salih Dursun), Zurab (Dk. 85 Ömer Bayram), Simic, Alper Uludağ, Abdullah Durak, Sefa Yılmaz, Cleyton, Jaja, Mouche, Mert Nobre

Beşiktaş:
Tolga Zengin, Atiba, Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup (Dk. 80 Kerim Frei Koyunlu), Fernandes, Gökhan Töre (Dk. 61 Necip Uysal), Olcay Şahan, Almeida (Dk. 73 Eneramo)

Goller:
Dk. 21 Olcay Şahan, Dk. 82 Motta, Dk. 90 Eneramo (Beşiktaş)


Kırmızı kart
: Dk. 84 Motta (Beşiktaş)


Sarı kartlar:
Dk. 37 Sefa Yılmaz, Dk. 59 Abdullah Durak, Dk. 81 Cleyton, Dk. 82 Simic, Dk. 82 Gökhan Değirmenci, Dk. 85 Alper Uludağ (Kayserispor), Dk. 36 Veli Kavlak, Dk. 59 Olcay Şahan, Dk. 87 Ersan Gülüm (Beşiktaş)




Dk. 90+2: Olcay'ın asistinde Eneramo Beşiktaş formasıyla ilk golüne imza attı.. 3-0

Dk. 84: Motta, topa elle dokunduğu için ikinci sarı ve kırmızı kartla oyundan atıldı.


Dk. 81:
Motta ceza sahasına girer girmez şutunu attı. Yan direğe çarpan top kaleci Ertuğrul'un başına çarptıktan onra filelere gitti. 0-2
İkinci yarı başladı.

İlk 45 dakika Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk. 22:
Ceza sahsı içerisinde kaleciden dönen topu Almeida Olcay'a ortaladı ve Olcay'da topu kafayla filelere gönderdi.. 0-1
Mücadele Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı


2 TEKNİK ADAM SOHBET ETTİ



KAYSERİSPOR'un Hırvat teknik direktörü Robert Prosinecki ile vatandaşı Slaven Biliç, maçtan önce soyunma odalarının önünde sohbet etti. İki teknik adam, daha sonra birbirine başarılar dileyip soyunma odasına girdi. Kayserispor yönetimi stadın dolmaması nedeniyle Beşiktaş'a verilen bin 300 kişilik misafir tribünün hemen yanındaki güney tribününü kapalı tuttu ve buraya Kayserili futbolseverler alınmadı.



KALECİ TOLGA'YA BÜYÜK MORAL



Kadir Has Stadındaki maç için yeşil sahaya önce Beşiktaş çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar, kaleci Tolga Zengin'e dakikalarca tezahürat yaparak, moral verdi.



OLCAY ŞAHAN'A AKRABA DESTEĞİ




Beşiktaş'ın Kayserili oyuncusu Olcay Şahan'la Kayserisporlu Ömer Bayram, stadın koridorunda Ayram ile kendisi gibi gurbetçi Kayserili Beşikbir süre sohbet etti. Olcay Şahan, maç öncesi de yakınlarıyla hem otelde hem de stat da özlem giderdi.



BEŞİKTA 5 YABANCI




Beşiktaş'ta Sivok, Motta, Hutchinson, Fernandes, Almeida siyah beyazlı takımın yabancı oyuncuları olurken, Kayserispor'da Fonseca, Zurab, Simiç, Cleyton, Jaja ve Mouche forma giydi.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25081509.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Zeki, çevik ama en fakir!



22082120.jpg
[h=2]

Legia Varşova maçında sakatlanan kaleci Onur’un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Mustafa Reşit Akçay,Trabzonspor’un kalesini maç başına sadece 4 bin liraya oynayan Zeki Ayvaz’a teslim edecek.
[/h]

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova zaferiyle coşan Trabzonspor, Onur Kıvrak’tan gelen kötü haberle sarsılırken kale takımın en az kazanan ismi Zeki Ayvaz’a emanet edildi.
Legia maçını yarıda bırakan Onur’un MR sonucunda sağ arka uyluk adalesinde kas zorlaması tespit edildi. Başarılı kalecinin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Onur, özellikle son haftalardaki performansıyla takımını sırtlayan isim olmuştu.


YILLIK 81 BİN LİRA KAZANIYOR


Onur’un yerine Mustafa Akçay kaleyi Legia deplasmanındaki gibi Gençlerbirliği’ne karşı da Zeki’yi oynatacak. 1461’den gelen Fatih Öztürk’ün de sakat olması nedeniyle Trabzonspor formasını ilk kez giyen Zeki, Legia maçında iki önemli kurtarışla beğeni toplamıştı. Akçaabat altyapısından çıkan Zeki, yıllık 81 bin, maç başına da 4 bin TL ile takımın en az kazananı.

EN AZ ÜÇ HAFTA KALEDE


24 yaşındaki eldiven, Onur’un oynamayacağı 3 haftada kendisini ıspatlamaya çalışacak.

Yusuf’tan da kötü haber


ONUR Kıvrak’ın sakatlanmasının sıkıntısını yaşayan Trabzon’a bir kötü haber de Yusuf Erdoğan’dan geldi. Sağ ayak bileğinden sakatlanan genç futbolcunun en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bordo-mavili futbolcu, geçen hafta Elazığspor maçında attığı golün ardından sakatlanmış ve oyuna devam edememişti.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25083425.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Pirlo seneye Kartal olacak



22082181.jpg
[h=2]
Materazzi’nin menajerlik yapan kardeşi, siyah beyazlıları heyecanlandıracak bir iddiada bulundu.
[/h]


BEŞİKTAŞ-Pirlo flörtünde Çizme’den müjdeli haber geldi. İtalyanların eski ünlü futbolcusu Marco Materazzi’nin FIFA menajerliği yapan kardeşi Matteo Materazzi, Juventus’un yıldız oyuncusunun siyah beyazlı kulüp ile anlaştığını ileri sürdü. Rai Sport 1’e konuşan Materazzi, “Andrea Pirlo gelecek sezon Beşiktaş’ta oynayacak. Beşiktaş şimdiden yıllığı 2 milyon 200 bin Euro’ya Pirlo ile 3 yıllığına anlaştı. Juventus ise, Pirlo’nun boşluğunu bu sezon Real Madrid ile kontratı bitecek olan Xabi Alonso ile dolduracak.” dedi. 34 yaşındaki futbolcu, pasları ve frikik ustalığı ile İtalyan Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25083432.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

21930332.jpg

Avrupa Ligi’nde lider olan ancak Süper Lig’de ise zirveden biraz uzak kalan Trabzonspor, Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle ikide iki yapan Gençlerbirliği’ne konuk oluyor.



Günün diğer maçında T.Konyaspor, MP Antalyaspor’u ağırlayacak. Saat 14.00’teki maçı Halis Özkahya yönetecek.


G.BİRLİĞİ



Ramazan

Ahmet

Serkan

Uğur

Sedat

Petrovic

Tomic

Doğa

Jimmy

Zec

Stancu




TRABZONSPOR



Zeki

Bosingwa

Giray

Aykut

Kadir

Olcan

Zokora

Colman

Malouda

Adrian

Henrique


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25083413.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bekir Bozdağ ve Rigobert Song FB-GS Derbisini Konuştu



22072648.jpg
[h=2]

Kamerun'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Galatasaraylı eski futbolcu Rigobert Song, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini konuştu.
[/h]


Kmerun'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Galatasaraylı eski futbolcu Rigobert Song Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini konuştu.Bozdağ, Kamerun ziyareti kapsamında Türkiye Büyükelçiliği’nde verilen resepsiyonda Galatasaraylı eski futbolcu Rigobert Song ile bir araya geldi. Fenerbahçetaraftarı olan Bekir Bozdağ ile Galatasaraylı eski futbolcu Song arasından sıkı bir derbi sohbeti yaşandı.



FARKLI SKORLAR YARIŞTIRILDI



Sohbetin tercümanlığını Kamerun Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan yaparken, Song maçla ilgili bir tahminde bulunmadı. Bekir Bozdağ ise Song’un konuşmalarından Fenerbahçe’nin kazanacağının anlaşıldığını dile getirdi. Bozdağ, Song’a 6 Kasım 2002 tarihinde 6-0 biten karşılaşmanın hatırlatılması üzerine Kamerunlu eski futbolcu, Galatasaray’ın da kupada Fenerbahçe’yi 5-1 yendiğini hatırlattı.
Keyifli sohbetin sonunda Bozdağ, güzel bir maç temennisinde bulunarak hak eden tarafın kazanmasını istedi.



22072646.jpg



http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25078714.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
22077036.jpg


Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa, ilk yarıda attığı gollerle Gaziantepspor'u 3-0 yendi.




Stat:
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan


Hakemler:
Çağatay Şahan, Ali Saygın Ögel, Mustafa Sönmez


Kasımpaşa:
Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan (Dk. 72 Barış Başdaş), Donk, İlhan Eker, Adem Büyük, Kerem Şeras (Dk. 86 Coulibaly), Castro, Babel, Scarione, Malki (Dk. 78 İbrahim Halil Çolak)


Gaziantepspor:
Serdar Kulbilge, Ekrem Dağ (Dk. 46 Taşkın Çalış), Şenol Can, Kecojevic, Stankevicius, Bekir Ozan Has, İbrahim Akın (Dk. 61 Mustafa Durak), Stilic (Dk. 46 Kemal Tokak), Medunjanin, Traore, Cenk Tosun


Goller:
Dk. 13 Scarione, Dk. 16 Castro, Dk. 22 İlhan Eker (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 38 Malki, Dk. 67 Adem Büyük (Kasımpaşa)

 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Sivasspor durdurulamıyor



22079327.jpg
[h=2]
Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor sahasında konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
[/h]



STAT:
4 Eylül


HAKEMLER:
Mete Kalkavan (xx), Volkan Narinç (xx), Baki Tuncay Akkın (xx)


SİVASSPOR:
Korcan (xx)- Cicinho (xx), Da Costa (xxx), Ümit (xx), Ziya (xxx), Burhan (xxx) (Dk.71 Hakan xx), Kadir (xx), Adem (xx), Aydın (xx) (Dk.90 Mehdi), Aatıf (xxx), Djebbour (xx) (Dk.86 Grosicki)


BURSASPOR
: Frey (x)- Basser (xx), Serdar (xx), İbrahim (xx), Taiwo (xx), Murat (x) (Dk.65 Şener x), Belluschi (xx), Şamil (x) (Dk.82 Mustafa Batuhan), Ferhat (x) (Dk.65 Tuncay x), Batalla (xx), Kazım (xx)


GOLLER:
Dk.59 Burhan, Dk.80 Aatıf (Sivasspor) Dk.77 Taiwo (Bursaspor)


SARI KARTLAR:
Ziya, Kadir, Aatıf (Sivasspor), Ferhat, Belluschi, Kazım (Bursaspor)


2'inci dakikada gelişen Sivasspor atağında, Aydın'ın pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Djebbour'un sert şutu defansa çarptıktan sonra top kornere çıktı.
8'inci dakikada sağ kanattan ceza alanına giren Burhan, Serdar'ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. Aatıf'ın kullandığı penaltı vuruşunda top sağ direğe çarparak auta çıktı.
18'inci dakikada Burhan'ın sağ köşeden arka direğe gönderdiği topu rahat kontrol eden Djebbour, rakip savunmanın ortasında şık bir topuk hareketi ile topu önüne aldıktan sonra sert vurdu. Kaleci Frey bu şutu iki hamlede topu kontrol etti.
24'üncü dakikada Bursaspor'da kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Belluschi'nın ortası Serdar'a geldi. Serdar Aziz'in kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.
30'uncu dakikada Taiwo'nun sol köşeden kullandığı korner vuruşuna ceza alanı içinde iyi yükselen İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşunda top az farkla yanda auta çıktı.
45'inci dakikada Batalla'nın soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içindeki İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu top yandan auta çıktı.
53'üncü dakikada Sİvasspor atağında Da Costa'nın ceza sahası dışından sağ çaprazdan vurduğu sert şut top az farkla direğin yanında auta çıktı.
56'ıncı dakikada sol kanattan gelişen Sivasspor atağında, Ziya'dan aldığı pasla ceza alanı içine giren Aydın'ın çaprazdan vurduğu sert şutu meşin yuvarlak auta çıktı.
59'uncu dakikada Sivasspor öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta topla taç çizgisi yakınında buluşan Aatıf içeriye hareketlenen Burhan'a iyi bir pas çıkardı. Ceza alanında topla buluşan Burhan'ın yakın mesafeden vuruşunda top filelere gitti: 1-0.
77'inci dakikada Bursaspor sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Taiwo sol ayağının dışıyla çok sert bir vuruş yaparak topu köşeden filelerle buluşturdu ve takımına eşitliği sağladı: 1-1.
80'inci dakikada sol kanattan Ziya'nın ara pasında çaprazdan ceza alanına giren Aatıf rakibinden sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda top kalecinin bacaklarının arasından geçerek filelerle buluştu: 2-1.
Karşılaşma Sivasspor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25082292.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Efsane isim Selçuk Yula unutulmadı
[h=2]FENERBAHÇE, kaybettiği efsane futbolcu Selçuk Yula için doğum gününde anma gecesi düzenlendi.[/h]


Tanesi bin TL’ye olan biletlerden yönetim 170 tane alırken Aziz Yıldırım, Yula’nın kızının eğitim masraflarını da karşıladı. Mehmet Ali Aydınlar ise Yula ailesini ömür boyu sigortaladı.


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25083353.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Lokal anesteziyle maça çıkıyorum
[h=2]KAYSERİ’de alınan 3 puanda önemli rol oynayan Tolga Zengin, “Hafta içi zaten kontrollü antrenman yapıyorum. Maça çıkarken lokal anestezi yapıyorlar. Ama insanların çok daha büyük sıkıntıları var” diye konuştu.[/h]
 
Üst