Fikret Orman’dan sert sözler!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Fikret-Ormandan-sert-s%C3%B6zler-300x150.jpg



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu toplantısında yönetime yönelik eleştirilere cevap verirken, başta stat olmak üzere birçok konuya açıklık getirdi.


Sabah’tan Fatih Doğan’ın haberine göre;İşte Orman’ın sözleri: “Erciyespor maçında tribünlerde küfürler, kulübe gelmeler… Arkadaş biz ne yaptık. Ben hayatta üç şeyden korkarım. Allah’tan, rahmetli babamdan ve kendimden. O oraya geldi diye kimseye pabuç bırakmam. İsteyen istediği gibi bağırsın. Topluluk içinde değil, bireysel gelsinler. Yüzüme söyleyeceklerini göreyim ben.”

POLİSTEN OLİMPİYAT’A İZİN YOK


“Tasarrufla borcu kapatmak mümkün değil, büyüyeceğiz. Borç 483 milyon lira. İçinde stat da var. Niçin stat için tarih veriyoruz; Emniyet, Bursa maçını Olimpiyat’ta oynatmıyor. Stat geliri yok, kira geliri yok. Değirmenin suyu neyle dönüyor? Ağustos’ta bitiremeyeceğiz, rahat edecek misiniz? Ey arkadaşlar, Ağustos’ta bitecek, rahat olun.”

FARKI CEBİMDEN ÖDERİM!


“Kapalı kapılar arkasında ‘İhaleyi kendi taşeronuna verdi’ diyorlar. 200 işçi çalıştırıyorum. Biz hırsız mıyız? Bu fiyattan daha düşük yapan varsa, farkını cebimden ödeyeceğim. 4 arabam, 4 şoförüm varmış. Niye gelip bana söylemiyorsunuz? Hepinizin Beşiktaş başkanına sahip çıkması gerekiyor.”

DEMİRÖREN’İ MAHKEMEYE VERMEYECEĞİM


Denetleme Kurulu raporlarını büyük bir titizlikle inceleyen Orman, Kartal Yuvası ile ilgili eleştiriler için “Yolsuzluğu biz ortaya çıkarıp, suç duyurusunda bulunduk” dedi. Orman, Demirören’in alacağını bağışlamasıyla ilgili olarak da “Demirören’i mahkemeye vermeyeceğim. Arzum toplumsal uzlaşı. Demirören, Tabata’yı neden aldı? Ona sorsaydınız” ifadelerini kullandı.

KARTAL’IN BORCU 489 MİLYON LİRA


Beşiktaş’ın Olağan Divan Kurulu toplantısı Ceylan InterContinental Otel’de gerçekleştirildi. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün net borcunun 489 milyon 717 bin 77 lira olduğunu açıkladı. Tuncel, kulübün eski başkanı Yıldırım Demirören’e 103 milyon 692 bin 684 lira, başkan Fikret Orman’a ise 3 milyon 110 bin 857 lira borcu bulunduğunu dile getirdi.

BEŞİKTAŞ’TAN KİMİN NE KADAR ALACAĞI VAR ?



Yıldırım Demirören:……………………………………..103 milyon 692 bin 684 TL

Fikret Orman:………………………………………………3 milyon 110 bin 857 TL

Serdal Adalı:…………………………………………………………….9.767.655 TL

Tamer Kıran:…………………………………………………………8.213.676 TL

Ahmet Nur Çebi:…………………………………………………7.121.961 TL

Melih Sami Esen:……………………………………………1.702.860 TL

Erdal Torunoğulları:…………………………………….1.478.615 TL

Ahmet Kavalcı:…………………………………………1.052.528 TL

Deniz Atalay:…………………………………………..892.116 TL

Diğer yönetim kurulu üyeleri:………………..5.213 TL


DİVAN’DAN NOTLAR


Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz yaptığı konuşmada, “Yönetim stadın bitiş tarihini açıkladı. Onlara 1-2 aylık marj tanımalıyız. Yine de bitmezse o zaman defterlerini düreriz” dedi.Şeref Nasır, Ronaldinho’nun transferinin bahsedildiği günlerde (6-12 Ocak) Beşiktaş’ın borsada işlem gören hisselerinde 52 milyon TL’lik bir hareketi kimlerin gerçekleştirdiğinin bulunmasını istedi.Af an Keçeci, Bjk TV’nin her yıl kulübe 3.5 milyon TL’lik yük getirdiğini vurguladı. Keçeci, Ronaldinho’nun transferinde bulunan sponsorların Fadıl Akgündüz ve Acun Ilıcalı olduğunu da belirtti.Divan Kurulu toplantısında başkan Fikret Orman, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Teknik Direktörü Adnan Kıstak’a plaket verdi.


http://www.theworldline.com/fikret-ormandan-sert-sozler/
 

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
7,127
Tepki puanı
442
Puanları
0
Yaş
43
Şu guzide kuluplerimizin borçları bitse de avrupa da başarılar getirecek futbılcularla yola devam etseler gs,fb,bjk
 
Üst