Kartal acısını çıkardı!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kas%C4%B1mpa%C5%9Fa-0-3-BE%C5%9E%C4%B0KTA%C5%9E-300x170.jpg




Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında oynanan ve kural hatası nedeniyle tekrarlanmasına karar verilen maçta Beşiktaş, Kasımpaşa’yı 3-0′lık skorla mağlup etti.


Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadelede Beşiktaş, üç golü de ilk yarıda buldu. Golleri atan isimler ise 26. dakikada Almeida, 34. dakikada Franco ve 44. dakikada Veli’den geldi.Bu sonucun ardından ligde üçüncü sırada yer alan Beşiktaş, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5′e ikinci sıradaki Galatasaray ile 1 puana düşürdü.

KADROLAR:


KASIMPAŞA:
Isaksson, Erhan, Yalçın, Barış, Sancak, Kerem, Castro, Viudez, Scarione, Adem Büyük, Ryan Babel


BEŞİKTAŞ:
Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan Adem, Ramon Motta, Veli, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Hugo Almeida


MAÇIN AYRINTILARI

-Dk. 48:
Serdar Kurtuluş rakibine yaptığı sert hareketin ardından ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı.

-İlk yarı 3-0 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.

-Dk. 44:
Ceza sahası içerisinde Olcay’ın kafası rakibinden döndü. Dönen topu Veli filelere gönderdi.. 0-3

Dk. 34:
Beşiktaş’ın korner vuruşunda ileri çıkan Franco golünü attı. 0-2

-Dk. 26:
Beşiktaş Veli’nin mükemmel ara pasıyla başlayan hücumda Almeida topu filelere gönderdi. 0-1


-Mücadeleye Beşiktaş başlıyor…


Kartal’ın 11′inde 3 değişiklik


BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic tekrarlanan Kasımpaşa maçında ilk 11′inde 3 değişikliğe gitti. Oynanan ilk maçta taraftar saldırısına uğrayan Fernandes’le birlikte Necip dünkü mücadeleye yedek soyunurken, Sivok ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Bu oyuncuların yerine dün ilk 11′de yer alan isimler ise ligin 15. haftasındaki maçta yedek kulübesinde oturan Veli, yabancı kontenjanını katılan Franco, ve sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Töre oldu.

Dany statüye takıldı


BEŞİKTAŞ’ın devre arasında ezeli rakibi Galatasaray’dan kiraladığı Dany dünkü Kasımpaşa maçında kadroya giremedi. Tekrarlanan maçta statü gereği Dany forma giyemezken, sakatlığı devam eden bir diğer yeni transfer Jermaine Jones da kadroda yoktu.

Donk’a kesik


15 Aralık 2013 tarihinde oynanan maçta elindeki topu Almeida’ya atarak müsabakanın tekrarlanmasına neden olan Kasımpaşalı Donk, teknik direktör Şota Arveladze tarafından dün yedek soyunduruldu. Ligin ilk yarısında oynanan maçta 30. dakikada Beşiktaş’ın atağında elindeki topu Almeida’ya atarak pozisyonu bozan Hollandalı oyuncunun bu davranışı hakem Barış Şimşek sarı kartla değerlendirip kural hatası yapmış ve TFF yönetimi tarafından Kasımqaşa’nın Beşiktaş’ı 2-1 yendiği müsabakanın tekrarlanmasına karar verilmişti.


http://www.theworldline.com/kartal-acisini-cikardi/
 
Üst