Real güle oynaya

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
realmadrid_toplusevinc_5subat_B.JPG




La Liga'da şampiyonluk yarışı içindeki Real Madrid, sahasındaki Elche maçını çok rahat kazanmayı başardı.
Barcelona ve Atletico Madrid ile girdiği şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen Real Madrid, sahasında Eclhe ile karşılaştı. Konuk takımın neredeyse hiç pozisyon bulamadığı karşılaşmayı Real Madrid 3-0 kazanmayı başardı.



REAL RAHAT BAŞLADI!



Real Madrid karşılaşmaya çok etkili ve baskılı başlarken Bale'in katkısıyla üst üste golleri de bulmayı başardı.



3. dakikada Di Maria'nın getirdiği topta kendisine ceza alanı önünde şut açısı yaratan Benzema, sol köşeye vurdu. Son anda kaleci kornere çeldi.


10. dakikada Di Maria'nın sağdan kullandığı korner atışı üst direkten oyun alanına geri döndü.


21. dakikada sol kanatta rakibini şık bir hareketle geçen Jese'nin yerden ortasını rakip kontrol etmeyi başardı. 23. dakikada İki kişiyi seri çalımlarla geçen Di Maria, soldan
ceza alanına girip şutunu attı ancak top üstten dışarıya gitti.



29. dakikada Di Maria soldan geitirip pasını ceza alanında bekleyen Jese'ye verdi. Onun ayak içi ile yaptığı vuruş az farkla dışarıya gitti. 32. dakikada Ceza alanı içinde bir anda topu önünde bulan Benzema'nın vuruşunu son anda kaleci önlemeyi başardı.



Real Madrid, sakin başladığı maçta ardığı golü 34. dakikada buldu. Kullanılan kornerde top ceza alanının dışına sekti. Topu önünde bulan Illarramendi'nin sert şutu defansa da çarparak ağlara gitti. 42. dakikada Ceza alanının tam önünde şut açısı bulan Benzema'nın vuruşunu kaleci sol köşeden çıkarttı. Seken topa Jese ortayı yaptı, Benzema yine yükseldi ancak bu kez de istediği vuruşu yapamadı.



İlk yarı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.




REAL VİTES YÜKSELTTİ




Real Madrid, ikinci yarıya ilk yarıdaki gibi hareketli bir başlangıç yapamadı.



Ev sahibi takım, rakibinin oyundan düşmeye başlaması ile farkı da açmaya başladı. İkinci yarıya Bale'ın harika golü de damga vurdu...



59. dakikada Pepe topu defanstan çok iyi taşıdı. Sağ kanattaki Bale'a aktardı ancak Bale'ın sert şutu farklı bir şekilde auta çıktı.



70. dakikada Torro ceza sahasına doğru sağdan sokulup vuruşunu yaptı ancak zayıf kaldı.



72. dakikada Kaleyi karşısına alan Bale, belinden kuvvet alarak harika bir vuruş yaptı ve harika bir gol attı.



81. dakikada Gelen pası ceza alanında kontrol eden Isco, deyim yerindeyse topu iğne deliğinden geçirdi ve golünü atmayı başardı.



90+2'de Kaleci ile karşı karşıya kalan Morata'nın aşırtma vuruşu az farkla dışarıya çıktı.




Gelen son düdükle beraber Real Madrid, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 63 yaptı ve maç fazlasıyla lider oldu.


http://www.sahadan.com/haberler/158792/Real-gule-oynaya
 
Üst