Aslan turu Londra’ya bıraktı

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Galatasaray-1-1-Chelsea-300x169.jpg




Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Chelsea ile Türk Telekom Arena’da 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar bu sonuçla 18 Mart’ta rövanş maçı öncesi tur umudunu Londra’ya taşımayı başardı.


TT Arena’da seyircisinin büyük desteği ilie maça başlayan sarı krımızılılar 9. dakikada Torres’in golüne rağmen 90 dakika boyunca desteğini hiç esirgemedi. Chelsea’nin erken golünden sonra Mancini Hajrovic’i oyundan çıkararak Yekta’yı oyuna aldı ve orta alanda hakimiyetin Galatasaray’a geçmesini sağladı.Bu dakiakdan sonra oyun dengelenirken ilk yarının son dakikasında Süper Lig’deki Donk vakasını hatırlatan bir pozisyon yaşandı ve Burak’ın golü hakem tarafından iptal edildi.İkinci yarıda da dengeli bir oyun oynanırken kornerde savunmadan gelen Chedjou skoru eşitleyen golün altına imzasını attı. Bu golün ardından Galatasaray’ın baskıları giderek artsa da sarı kırmızılıları öne geçirecek gol gelmedi.

MAÇIN AYRINTILARI



-Dk. 65:
Galatasaray kornerinde Savunmadan çıkan Chedjou altı pas içerisinde topu filelere gönderdi..


-Dk. 63:
G.Saray kornerinde Drogba kafayla aşırdı, arka direkte Selçuk İnan yarım metreden topa dokundu. Ama top direkten döndü..

-Dk. 54:
Burak’ın Drogba’ya pasında Chelsea savunma oyuncusu na çarptı. Top az farkla direğin dibinden dışarı çıktı.


-Maçın ilk yarısı 1-0 Chelsea üstünlüğü ile sona erdi.


-Dk. 44:
Sağ kanattan gelişen G.Saray akınında sarı kırmızılılar taç kullanırken Terry elindeki ikinci topu oyuna sokt. Bu sırada taç kullanıldı Burak golü attı. Ama hakem sahada iki top var diye golü iptal etti.

-Dk.31:
Galatasaray’da erken bir oyuncu değişikliği. Hajrovic oyundan çıkarken yerine Yekta giriyor.

-Dk.9:
Sol kanattan gelişen Chelsea atağında Azpilicueta’nın asisti ile TOrres topu filelerimize gönderdi.

-Dk. 4:
Burak’ın pozisyonu dönüşü Chelsea gol pozisyonuna girdi. Ceza sahasını terkeden Muslera Willian’ın şutunu kafayla kurtardı.

-Dk. 3:
Burak Yılmaz Drogba’nın ara pasında ceza sahası içerisinde topu ıskaladı…

-Mücadleye Galatasaray başlıyor.


KADROLAR


GALATASARAY:
Muslera, Eboue, Hakan Balta, Chedjou, Telles, Hajrovic, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak


CHELSEA:
Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Torres, Ramires, Lampard, Willian, Schürrle, Hazard


Mancini’den 2 son dakika değişikliği


İtalyan teknik adam Chelsea maçının 11′ini az evvel hareket etmeden önce İstanbul Le Meridien Otel’de açıkladı…Chelsea karşısında 11′de Ceyhun Gülselam’ın yerine Izet Hajrovic oynayacak. Bosnalı yıldız Galatasaray forması ile ilk şampiyonlar ligi maçına çıkacak.

Semih Kaya sürprizi


Mancini Ceyhun yerine Hajrovic’i tercihi etmesinin yanı sıra La Gazetta Dello Sport’un Avrupa’da haftanın ilk 11′ine aldığı Semih Kaya yerine Hakan Balta’ya stoper mevkiinde görev verdi.

MANCINI’DEN KRİTİK UYARI


Mancini’den iki yıldızına maça sayılı saatler kala sürpriz uyarı… İtalyan teknik adam Chelsea maçı öncesi Galatasaray’ın iki yıldızı Felipe Melo ve Muslera ile özel olarak görüştü.Mancini, sarı kart sınırında bulunan Melo’ya ” Hamlelerine dikkat et. Asla ve asla hakemle diyaloğa girme. Tatsız bir gelişme istemiyorum. Londra’daki maçta mutlaka sahada olmalısın” diyerek kart görmemesi hakkında oyuncusunun dikkatini çekti.Fernando Muslera ve Felipe Melo sarı kart cezası sınırında. Bu akşam sarı kart görmeleri halinde İngiltere’deki rövanşta oynayamayacak.


http://www.theworldline.com/aslan-turu-londraya-birakti/
 

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
7,127
Tepki puanı
442
Puanları
0
Yaş
43
Semih neden oynamadı açıklanmalı ! hakem golü neden vermedi chelsea yi korumakla olmaz bu iş. Londrada biter bu maç haydi aslanlar
 
Üst