26 Ağustos Pazar Teröre Lanet Konvoyu

GokhanRS

Gökhan GÜMÜŞ ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
766
Tepki puanı
1
Puanları
0
Önemlidir!

Arkadaşlar 26 Ağustos Günü için lütfen plan yapmayınız. Çok önemli sebebiniz olmadıkca gelmenizi özellikle çok çok rica ediyorum.

26 Ağustos günü Türkiyemizin birçok yerinden insanlar konvoy yapıp gelicekler. Tahmini olarak 400 - 500 arası araç ve binlerce kişi olması beklenen bir konvoydur. Yılmaz ÖZDİL den Uğur Dündar birçok kişiye bu etkinlikle ilgili bilgi verildi.

Olurda uygun olursa Osman Paşamızın bile gelmesini bekliyoruz. Birçok medya kuruluşu gelicek. Medyada ne kadar güçlü olduğumuz görünsün. Şehitlerimizin sahipsiz olmadığını tüm ülkeye gösterelim diyoruz.

Bazı özel araçlar olucak aracın tavanı türk bayrağı kalan yerleriyse gelen herkesin türk bayrağıyla resimlerini çekip o resimlerle o aracı donatılacak. Bazı özel etkinliklerde planlanıyor. Detayları sonra daha geniş şekilde yayınlarım. Otomobil forumlarından motorsiklet forumlarına birçok topluluk bu etkinliğe davetli olup forumlar ve sosyal medya harici önemli bir çok insanda davetli.

Birlikten güç doğar. Gücümüzü gösterme zamanı geldi. Benim tanıdığım RENAULTFANCLUB bu gidişata sessiz kalmaz ve bu organizasyonu imkanı olan kimse kaçırmaz.

Dediğim gibi 26 Ağustosu biz şehit aileleri ve şehitlerimize ayırın.

Organizatörün mesajı; (Tvde bir çok otomotiv programları yapan Buğra)

Arkadaslar ;

Bildiginiz gibi 26 Agustos / Pazar gunu izmit korfezdeyiz. ( https://www.facebook.com/events/474139852598022/?notif_t=plan_user_joined )

Turkiyenin bircok vilayetinden hem katilimci hemde misafirlerimiz orda olacaklar.
Bizler dusundukki bu buyuk bulusmayi Turk bayraklariyla donatalim.

Basin ve Haber ajanslarini bilgilendirelim.

istanbul avrupa yakasi ve istanbul anadolu yakasi (istanbul disindan gelecek konvoylar ile ilgili her turlu fikre acigiz .) bir arada Turkiyenin en buyuk konvoyu ile bizlerle beraber olsun.

ogun gelen tum misafirlerimizin ucretsiz olarak birer fotografi cekilecek (Turk Bayragimiz onunde ) ve ozel bir otomobilin tavani turk bayragi kaplanacak .

Tavani haric geri kalan her yerinde ise gelen dostlarimizin cektirdigi o fotograflar olacak .

Bu otomobil hem basinda hemde sosyal medyada paylasilacak.

Ayni zamanda bu aracin bir Deklarasyonu olacak .
Suan fikir asamasinda olmasi acisindan size yazili olarak bir bilgi veremeyecegim ancak sunu soyleyebilirim bu hepimizin Gonlumuzdeki Vatan sevgisini Aciklayan bir Deklarasyon olacak.

Amacimiz ve dusuncemiz zaten bulusacak olan otomobilseverlerin sadece yaris izlemesinden ote tepkilerini dile getirmesidir .

Nedersiniz ?
 

bilalrx

Bilgi Girilmemiş
olabilir... RFC yönetimi uye eğilimine göre karar alabilir... yer-zaman-proğram net olarak belli olursa.... medya ve medyatıklerın olması artı durum yani... hayırlısı.... :eyv

""...Bildiginiz gibi 26 Agustos / Pazar gunu izmit korfezdeyiz..."" ( https://www.facebook.com/events/4741...an_user_joined )

yer yakınmış, aksılık olmazsa oradayım... izmit ekıbı co-org alakalı olacaktır... :eyv
 
Son düzenleme:

Görkem

Bilgi Girilmemiş
​Bence de güzel düşünülmüş bravo Gökhan tebrik ederim:bravo
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,513
Tepki puanı
1,671
Puanları
113
Yaş
55
Katılmak isterim...:eyv
 

GokhanRS

Gökhan GÜMÜŞ ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
766
Tepki puanı
1
Puanları
0
herkes davetlimiz. organizasyon büyük.
 

NakkaSss

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 May 2011
Mesajlar
320
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
37
Allahtan bir mani çıkmazsa bende katılırım. Gene seve seve kornamı yakmaya hazırım..
 

Sedat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Bu konvot İzmit körfez pistinde mi şimdi. Link te yarış felan diyo
 

adigeemre

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
350
Tepki puanı
114
Puanları
0
İzin durumuma bağlı izin alabilirsek inşallah katılırız bugune dek çoğu konvoya dahil oldum az önce detaylarını da okudum diğer bir forumdan baya büyük bir organizasyon olacaktır
 

GokhanRS

Gökhan GÜMÜŞ ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
766
Tepki puanı
1
Puanları
0
evet istanbuldan izmit körfeze kadar organizasyon. normalde pist organizasyonuydu. isteyen seyirci isteyen yarışmak için katılacaktı. yarış listesi zaten doldu. şuandan sonra sadece seyirci olarak katılabiliyoruz. organizasyon hazırlandıktan sonra ülkemizde terörün son zamanlardaki artışına istinaden şehit konvoyuda eklendi. ayrıca pistde de tepki olarak bazı etkinlikler olacak. ayrıca ben pist dönüşü şehitliğede gitmeyi planlıyorum. isteyen arkadaşlarımız dönüşte benimle şehitliğede gelebilir. dua ederiz.

ankaradan izmitten bursadan bi çok yerden gelenler olucak. onlarında toplanma saatlerini geçiş saatlerini yayınlayacağım burdan takip ederseniz o konvoylarada katılabilir diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız.
 
Üst