RFC Yönetiminde yapılan değişikler hakkında duyuru..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RFC YÖNETİM KURULU

,
Kayıtlı Üye
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Eki 2010
Mesajlar
4
Tepki puanı
31
Puanları
0
Sayın RFC üyeleri son zamanlarda forum dışında yaşanan ama bizleri ve sizleri ilgilendiren ve RFC'a zarar vereceğini düşündüğümüz bazı istem dışı olaylar yaşandığını üzülerek belirtmek isteriz. Bu üzücü olaylar neticesinde konular RFC yönetim kurulunda enine, boyuna ele alınıp, detaylı belgelerin incelenmesi yapılmış ve RFC YÖNETİM KURULU olarak kişisel çıkarlar güdülmeksizin ve zorlanarak RFC'ın menfaatleri doğrultusunda aşağıdaki kararlar alınmıştır. Bu söz konusu alınan kararlar ;

a) Yönetimde olan bazı dostlarımızın yönetim kadrosundan alınarak üye olarak kalmalarına,

b) Bazı üyelerinde RFC'dan ihraç edilmelerine,

şeklinde olmuştur.

Yönetim kadrosunda bulunan dostlarımıza RFC'a bu güne kadar yaptıkları katkılarından, desteklerinden dolayı teşekkür eder, üye olarak da RFC'a aynı şekilde destek ve katkılarına devam edeceklerine inancımız olduğunu bilmelerini isteriz.

Bu değişiklikler siz değerli Renault sevdalısı üyelerimize en iyi, en güzel bir forum ve seviyeli bir ortam sunabilmek adına koyduğumuz kurallardan birinin çiğnenmesi neticesinde "15.Madde" bk.1 yönetim olarak oy birliği ile alınmıştır.



Saygılarımızla,

RFC YÖNETİM KURULU





bk.1:15. RenaultFanClub bir kulüptür. İçerisinde ayrı oluşumlar ve gruplar ortaya çıkmasına ve çıkartılmasına kesinlikle izin verilmez.
Bu tarz yaklaşımlar içinde bulunan üyeler Üye ihraç ve cezaları forumunda uyarılırlar ve devamı halinde üyeliklerine son verilir.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst