Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ee uzun yolda ne yapacağız, durmadan otm arama mı yapacağız. 2012 lerde kursörü kaydırarak kanal nu, frekanslar arasında geçiş yapıp. Topu döndürünce scan yapıyor. 2013 den sonra bu tuş unutulmuş
Bende yeni araç aldım ama eski teyp kumandası taktırmak istiyorum. Yeni teyp ile eski kumanda uyumlu oldumu. Alt ve üst deki üçgen imleçleri kaydırabikiyormusunuz?(frekans, kayıtlı kanal arasında) direksiyon kumandasından radyoda scan yapabiliyormusunuz?
Klima tuşları küçük, tadyonun fonksiyonları direksiyondan ayarlanmıyor. Yazılımsal ve donanımssl hata var. Next station araması yaparken teyp üzerindeki tuşa 2 sn basılıyor. Aşırı dikkat dağıtıyor.