Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2004 model Clio sedan aracımda ön park ampulunu değiştirirken farın yansıtıcısı yerinden çıktı ve far içi yükseklik ayar motoru boşta duruyor. Farın içi açılmadan tamiri mümkün müdür? Ya da nasıl tamir edilir?
Ben uzun zamandır kullanıyorum. Üretim yapan firmanın internet sitesinden aldım. 1 numara cam filmine denk geliyor. Cam filmiyle kıyaslandığında artı yönü cam açık olduğunda perde sabit kaldığından içerisi görünmüyor. Tavsiye ederim.
Boya kullanılmadı.
Büyük ezik olan parçalar kaput, sağ arka kapı, sol ön ve arka kapıydı. Sağolsun ustalar kaportadaki ufak tefek eziklerin tamamını da söylememe gerek kalmadan düzelttiler.
2 kişi sabah 9:30'dan akşam 19:00'a kadar uğraştı ve hepsi 400-TL'ye maloldu.
Cuma günü park halinde aracıma çarpmışlar. Neyse ki Allah korkusu olan biriymiş. Cama kartını bırakmış, vuran kişi hasarı karşılayacağını söyledi. İstanbul anadolu yakasında boyasız göçük düzeltmede işinin ehli bir usta var mı ?