Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi dilekleriniz için teşekkürler arka şasede yamulma varmidir acaba ? Expere soracağım yakında . Benzin kapağanın oradaki göçükler düzelirse sonradan iz falan kalirmı gözle görülür bilen var mi ?
https://youtu.be/JffvCH-C_Os evet aracım daha 1 yaşına girmeden arkadan vurdular .Videoyu buraya bırakıyorum kırmızı ışıkta beklerken arkadan clio sağlam geçirdi bana. Araç serviste şu an benzin depo kapak kısımlarindada göçükler var araç perte çıkar mı
Aracı pazartesi teslim alacağım , birşey sormak istiyorum içeriye baktığımda konsolda 4lü sinyal lambaları sürekli açıktı dikkatimi çekti ayarlama falanmı yapılacak acaba
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]