Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Her ne kadar dışarıda bu araçları yaptırsakta Eletronik aksamları çoğu servis dahi bilemiyor.ben dede 2004 fulü var mekanik ön düzeni dışarıda yaptırıyorum ancak elektironik aksamları servise götürüyorum üç beş fazla ama garantili.
Arkadaşlar 2004 Meganem var ilk sahibiyim Ön tamponu sökmem gerekiyor beceremedim Söken varmı anlatabilirmi.Far seviyesi çalışmıyor tamponun içinde bir parçanın olduğunu öğrendim servis tamponu sökmüştü parçayımı takmadılar ona bakacam.gerçi parçanında nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama.