MehmetSengoz kullanıcısının son içeriği

  1. Neden yanar?

    Beyler selamın aleyküm. Bu işaret hava yastığı işareti diye biliyorum. Bu sabah kontağı çevirdim hiç bir şey yok, seyir halinde bir anda bu işaret yandı. Sonra hem işaret hem tamir işareti ikiside gitti. Yolun yarısında yine yandı 10 saniye sonra kendi kendine yine gitti. Neden yanar bu durduk yere?
  2. Bu işaret ne beyler?

    Yağ müşüründen şüphelendi usta. Ama bu araçlarda servis arızası da verebilir dedi. Müşürü değüştirdi, servislik bir durum göremedi her şey olması gerektiği gibi dedi. Bakalım şu an işaret gitti. Kafam rahat olsun diye müşürü de değiştirdim. Bir gelişme olursa yazarım yine. Teşekkürler dostlar
  3. Bu işaret ne beyler?

    Ustam sağolasın. Ben bir tamirciye götüreyim o halde
  4. Bu işaret ne beyler?

    Beyler selamın aleyküm. Sabah böyle bir uyarı işareti yandı. Yağına baktım ama yağında problem yok. Neden yanar bu başına gelen var mı?
Geri
Üst