Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tolgakmg Tavsiyen için tşkler.Ampermetre aldım bu şelilde Kontrol edecem. fakar otoelektirik ustaların hepsi arabada hiç amper çekimi olmadığını söylemişti.
Sanırsam belli sureden sonra birşeyler akım çekiyor.onuda kontrol edip tespit edecem.tşkler..
Normal Şartlarda ne kadar soğuk olsada Okadar zamanda bir akü bitmemesi lazım.Hergün arabayı Kulanmakmı lazım :)
Haftalık yada 10 günde bir kullanan birisiyim.
Malesef bir Kaç kez Şarj Dinamosunuda Kontrol ettirdim tam şarj ediyor.
Çoğu Usta Renalut Servisinde Bilgisayara Bağla Belki neden kaçırdığını tespit edebilirsin dedi ama Daha once böyle bir olay başına gelmiş bir aradaş yok mu.?
2004 Megan 2 hb 1,6 Arabamda uzun zamandır, Akü bitirme Problemi var.Kaç kere sıfır akü ve bir kaç kez şarj etmem rağmen.
Arabamda Kaçak olmamasına rağmen akü'm bitiyor.( 3 kez oto elektrikçiye kaçak testi yaptım.Kaçak hiç yok)
Daha once bu tür bir hadise yaşıyan oldumu yardımcı olursanız...