Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Düldülümde bu :)
Bu aracı alalı henüz 1 ay oldu ve biraz döküntü bu ay eksiklerini yapma ve bakım çalışmaları başlıyor.
Öncelikle İç döşeme temizliği ve tavan temizliği şimdiki hali bu yapacaklarımıda eklicem.
aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. Araçı sıfırmı almışsın belliki aracı kullandın izlenimlerin artıları eksileri yakıt durumu nedir kilometre kaç kuruş yakar ortalama bunları paylaşırmısın bizimle. Bende bu aracı almayı çok istiyorum açıklamalarını özellikle bekliyorum :)
Arkadaşlar Kusura bakmayın ama bu arıza benim ömrümü yedi. Bir araba parası harcattı bana
Sorunum şudurki arkadaşlar
Aracım 2006 model Symbol 1.5 Dci Alize.
En az 5 defa motor yaptırdım ve silindir kapağı artık o kadar incelmişki rektefiye kabul etmedi yeni silindir kapağı aldık.
Araç motoro...
Merhalar arkadaşlar istanbuldan 30 yıllık yavuz ben.
Eski arabam 2006 model Clio Alize nin bir problemini araştırırken forumunuz la karşılaştım. Hazırlayanların emeğine sağlık.