• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

1.0 TCE OTOMATİK GART GART GART ŞEKLİNDE GELEN SES SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstf38

Kayıtlı Üye
38-Kayseri
Arkadaşlar merhaba, tüm forumu inceledim ama benim araçta ki gibi bir sorunu olana rastlamadım, o yüzden bir başlık açmak istedim.
Aracın vites geçişlerinde, performansında, dengesinde, ön düzende hiç bir şikayetim olmamasına rağmen hareket edince başlayan ve hız ile orantılı artıp azalan, viteste yada boşta gart gart gart şeklinde sürekli bir ses var. Bu tür ses ile karşılaşan ve çözüme kavuşturan oldu mu? Ben ilk önce ön düzenciye gittim, bir sorun yok dedi, yetkili servise götürdüm araç bir hafta boyunca serviste kaldı, inceledi, söktü taktılar. en son ses şanzımandan geliyor, tamiri yok, en azından yetkili servis olarak biz şanzıman açmıyoruz dedi olayı geçiştirdiler. Özel şanzımancı ise sese bir anlam veremedi, sökmeden bilemeyiz, ses çok entarasan daha önce hiç duymadığım yabancı bir ses falan dedi. Şanzımandan ise 100.000, hiçbirşey bulamaz olduğu gibi toplarsak 40.000 gibi bir rakamı göze almalısın diyor. Tekerlek bilyesi sesi gibi sürekli uğultu şeklinde değil, kesik kesik gart gart gart şeklinde bir ses. bu günlerde, sağlam olmasına rağmen son çare tekerlek ve aks bilyelerini de komple değiştireceğim. Olmadı mı aracı satacağım. 1,5 yıldır araç içerisinde müzik dinler gibi bu sesi dinliyorum.

Son düzenleme:
Geri