1.2 75 bg performans hava filtresi

gsaydam28

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.2 75 bg clio ma performans hava filtresi taktırmak istiyorum bu uygulamayı daha önce yapan var mı bilgi verebilirmi birde resim varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler :cool:qw

Daha önce böyle bir forum steleriyle hiç uğraşmadığım için yanlışlarımı affedin kendimi tanıtmaya çalıştım inşallah yanlışlık yapmamışımdır :)

Daha önce böyle bir forum steleriyle hiç uğraşmadığım için yanlışlarımı affedin kendimi tanıtmaya çalıştım inşallah yanlışlık yapmamışımdır :)

Estağfurullah :)

Keyifli forumlar ;)

Teşekkürler :cool:

nasıl bir veri bekliyorsunuz ?

nasıl bir veri bekliyorsunuz ?
güç artışından çok tok bir ses intiyorum o yüzden merakımdan uygulamayı yapan arkadaşlar varsa onlardan fikir edinmek istedim.

Tok ses vermesi için biraz gaza yüklenmek gerekiyor. Ama değişik hoş bir sesi var bende uygulamayı düşünüyorum. bayağı araştırdım bu konuyu tek kullanımlık bile alsanız kaliteli almanızdan yanayım çünkü yan sanayi, çakma gibi malzemelerde araçta performans düşüşü, boğazın kirlenmesi, vb sıkıntılar çıkartmaya başlıyor. çünkü havayı tam temizlemeden motora çektiği için sıkıntı yaratıyor.

Tok ses vermesi için biraz gaza yüklenmek gerekiyor. Ama değişik hoş bir sesi var bende uygulamayı düşünüyorum. bayağı araştırdım bu konuyu tek kullanımlık bile alsanız kaliteli almanızdan yanayım çünkü yan sanayi, çakma gibi malzemelerde araçta performans düşüşü, boğazın kirlenmesi, vb sıkıntılar çıkartmaya başlıyor. çünkü havayı tam temizlemeden motora çektiği için sıkıntı yaratıyor.
Evet onu serviste çalısan bir arkadaşım dan duymuştum kaliteli kullanmazsan kelebek boğazı pislenir demişti o yüzden tereddüt içerisindeyim

Fazla terettüt etmeye gerek yok aslında bu işte öncü firmalar var onlardan almak gerekiyor. Biraz pahalı oluyor ama sıkıntı yaşatmıyor ve garanti veriyorlar. benim bildiğim K&N ve simato hks ( mantar filtre almayın kesinlikle ) ama K&N number one :) ben universal aldım 20 tl ye boğaz kirlendi 100 tl temizlemeye verdim :) şimdi K&N almayı düşünüyorum

Geri