Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabayla pek uağraşamadım sadece çelik jant (15") ve cam filmi var şimdilik... fakat slencer takılabilen sesi güzel bir egsoz ve tampon ekleri takmayı düşünüyorum arabayı alçaltmakta istiyorum ama bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
Aramıza hoşgeldnz... Öncelikle bende slencerlı egzoz kullanıcısıyım steel marka ve ne az ne de cok abartı sesi çok tok ve tatmin edici tavsiye ederim fkat polislere dkkat etmelisin ilk çevirmende ya ceza ya baglanır .
-Önden görünüm olarak sis farları taktırabilir ve ön plakayı kare yapıp güzel bir görünüm elde edebilirsin.
-Araca yay takıcam dersen slencerli egzoz takarsan yayı unutmalısın benım arac tumsekten gecerken bıle surtucek dıye korkuyorum.
kendi aracımdan egzoz ve basıklık kesitleri 1,2 foto paylasıyorum aklında fikir olsun..aklına takılanları sor
şimdiden teşekkür ederim ama sürtmesi gibi bir sorun benimde aklımda çünkü mahallenin yolları berbat durumda tampon eki olmasada olur öncelik egsoz ve aracı alçaltmakta çünkü giderken tekerlekler ayrılacak gibi duruyor moralim bozuldu artık