1.5 dci 110 hp rolanti dalgalanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TATAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TATAR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1.5 dci 110 hp duster aldım ve 110 luklarda rolantide dalgalanma sorunu ortaya çıktığını öğrendim Benim araç daha 250 km de sorun yok ama olanlarda yazılımla çözülüyormuş Yaptıran varmı nasıl bir işlem uyğulanıyor bu sorun dusterin 110 hp lerindemi yoksa bütün üretilen 110 luklardami var

Son düzenleme:
Senin duster'in da dalgalanma yoksa neden endişe ediyor ve kendini sıkıyorsun kardeşim. Oluncaya kadar sıkıntı yapma. Ayrıca her duster da olacak diye bir kaide yok. Güle güle kullan. Şimdiye kadar öyle bir şikayet sitemize yazılmadı.

Geçen petrolde bir duster sahibi ile sohbet ettim sorunu o söyledi video sunuda gösterdi 5000 km den sonra ortaya çıkmış anlattıkları baya canımı sıktı inşallah sorun çıkmaz iyi dileklerin için çok sağol

Yazılımsal olduğu belli, serviste yazılımı yenilerler ve sıkıntı kalmaz kardeşim, senin aracında bu sorun hiç çıkmayabilir...

Sorun ve tedavisi belli ise canını sıkacak bir durum olmadığından inşallah bu sorunu yaşamadan güle güle binersin aracına :eyv

Caresi olan sorunlar olduktan sonea hic caninizi sikmayin....

Aynen belaya davetiye mi çıkartıyorsun abi :D

15 dci symbol 2011 model benimde aynıı yapıyo neden se anlamadımm devamli yapıyooo asf yetkili bayinden aldık arabayıı ikinci suan bakım yapıldı diyoo arabanı hiç bir bakım yapılmamişş bide yalan soyluyoo ben nasıl guvenecem serviseee motora baktım yaglı oluu bir grm anfiriz yok servisi aradımm hiç bakım yapılmamiş bide utanmadan yalan soyluyoooo

1.5dci'ye çok hakim değilim ama hdi motorlarda bu sıkıntının sebebi debimetre oluyor genelde. Yakıt/hava oranını ayarlayan sensörden kaynaklanıyor yani.

Geri